Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   1 decembrie-Timisoara,Arad,Bucuresti,Cluj,Targoviste (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7720)

vsovi 02.12.2009 15:55:53

libertate, ieri in Timishoara shi azi in toata tzara!... sfanta Libertate, sfanta Libertate... shi nu linishtea minciurrrilor minciunirilor lacomiilor viclene!

Miha-anca 02.12.2009 15:56:51

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 186931)
Se dadea impotriva mogulilor, dar pe Iohanes il voia O TARA. Numai el nu l-a vrut. Acum, dupa ceasul al 12-lea, ii face avansuri.

Si ce e rau in faptul ca acum ii face avansuri?!? Poate asta e formula buna, mai stii?!?

Adriana Cluj 02.12.2009 15:59:22

Stiu ca nu amu ni!

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 187025)
Cat de repede? Acu'-acu'?? Eh, nici Dumnezeu n-a facut pamantul intr-o zi!... Cand spun ca e o idee un pic nebuneasca, nu vreau sa dau idei. Daca nu stapanim foarte bine puterea cuvantului, daca nu reusim sa daramam un mit care s-a cam cuibarit prin anumite locuri, daca nu reusim sa smulgem balariile si ciulinii din credinta ortodoxa, ma tem ca si sansa de a privi spre cer, ne va fi umbrita de norii ignorantei si a falsei credinte!...

Glumesc in titlu! E o expresie ardeleneasca!
Dar daca ai o idee care sa duca la ceva bun, sa apropie oamenii nu sa-i faca dusmani, posteaza, trimite-mi si mie un mail, te rog.
Doamne-ajutati!

cristiboss56 02.12.2009 15:59:53

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 187035)
Si ce e rau in faptul ca acum ii face avansuri?!? Poate asta e formula buna, mai stii?!?

Avansurile, sunt făcute doar de un anumit tip de oameni ! Înțelegi dumneata ?

Miha-anca 02.12.2009 16:04:10

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 187016)
Dar cu cine iti imaginezi ca ar fi colaborat Base, atat de ahtiat dupa putere atunci ca si cum...si plimbandu-se prin toata lumea????...cu BOR???

Oare nu credeti ca a fost nevoit sa se bage acolo unde a vazut prea multa pasivitate ?!?
Dar cand ati raspuns cu DA la "Unicameral" si "reducerea nr de parlamentari la 300", de fapt la propunerea cui ati raspuns?

cristiboss56 02.12.2009 16:20:02

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 187040)
Oare nu credeti ca a fost nevoit sa se bage acolo unde a vazut prea multa pasivitate ?!?
Dar cand ati raspuns cu DA la "Unicameral" si "reducerea nr de parlamentari la 300", de fapt la propunerea cui ati raspuns?

Răspunsul dat este clasic : MANIPULARE ! ( și VICLENIE ) .

vsovi 02.12.2009 16:37:51

voi nu shtitzi ce inseamna viclenie shi minciuna cu minteres marshav shi parshiv,

daca vretzi sa-i vedetzi chipul spurcat shi marshav de fricos ca un sharpe cu doua capete shi la cap shi la coada, ranjet macabru cu spate asigurat prin alta parte atunci privitzi asha retrospectiv la capii lumii interlope romaneshti isarescu-iliescu, la faptele lor shi o sa pricepetzi de ce avem o Regina-Romanie dezbinata de Calea Adevarului ce duce la Viatza, de ce suntem dezbinatzi unii de altzii traind in frica shi mincunire...

mie nu mi-e frica de baubau!

ash ca nu va vindetzi votul raului cel mai mic sau cel mai mare ci votatzi dupa cum vretzi voi, dupa cum va da Dumnezeu, dupa cum va lumineaza El... (eu nu merg la vot)

asha ca mergetzi la vot ca e un drepot shi nu o obligatzie
shi dati-i una pest bot baubaului netot!

Miha-anca 02.12.2009 16:37:53

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 187037)
Avansurile, sunt făcute doar de un anumit tip de oameni ! Înțelegi dumneata ?

Da, inteleg: intre oameni, care vor sa se coalizeze...

Miha-anca 02.12.2009 16:40:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 187052)
Răspunsul dat este clasic : MANIPULARE ! ( și VICLENIE ) .

si care e raspunsul tau la intrebarea mea? Eu consider cele doua masuri de mai sus bune.

cristiboss56 02.12.2009 16:47:40

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 187066)
si care e raspunsul tau la intrebarea mea? Eu consider cele doua masuri de mai sus bune.

Foarte bine, îți respect opțiunea, dar nu folosi manipularea și viclenia printr o altă întrebare postată mai sus. Adică de ce aici așa și dincolo . . . ! Nu ține ! ! !

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:37:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.