Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   O rugaciune (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7680)

emiliulia 19.02.2010 22:45:26

Doamne ajuta

Dragii nostri va multumesc din suflet tuturor care sunt alaturi de noi fara de care nu puteam plati chiria neati salvat de multe ori si acum ma rog pentru dumneavoastra dragii nostri ca pentru noi cu sanatate si tot ce va doriti ,ma rog la Dumnezeu ca situatia in care ne aflam sa revina la normal sa scapam din situatia asta ma uit la iulia si seara plange si se roaga in casa pentru putere si credinta ,multi oameni sunt necaziti si neputinciosi din cauza greutatii altii isi iau zilele iar altii cad prada pacatelor .Noi insa cu credinta in Dumnezeu trecem greu mai mult cu ajutorul oamenilor cu suflet mare peste tot ce ne doboara cu zile ,sunt oameni si oameni atat cat avem credinta mare in Dumnezeu si ne rugam cu credinta Dumnezeu ne ajuta cand nu ne asteptam sau cand suntem in pragul disperarii asa cum o persoana foarte importanta pentru noi nea salvat mereu cand nici nu ne asteptam sii datorez mult ,ma voi ruga mereu cu familia mea pentru domnul aurel si du,neavoastra ,Dumnezeu sa va dea sanatate la toti si tot ceva doriti si noua putere sa avem ce sa le punem pe masa copiilor nostri o felie de paine si ce da Dumnezeu pe langa cei care vor sa ne mai intinda o mana de ajutor sau sa se roage pentru noi va rugam sa ne ajutati Dumnezeu va da darul inapoi tatal sotiei mele Bucevschi Vasile acum doi ani a fost omorat de atunci sotia mea nu este zi sa nu mearga la sluzba sa se roage pentru el ,pentru ea a fost un soc foarte mare il viseaza mereu ca e imbracat in alb si o cheama sa mearga cu el dar chiar acolo unde la gasit nu stiu ce inseamna ea dat de pomana a pus mereu acatist pentru el ,va rugam rugativa pentru noi si care poate sa ne ajute ajutatine sa iesim din acest impas greu in care ne aflam cu ce puteti dumneavoastra ,emailul nostru este dumi_emil@yahoo.com ,Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi .

emiliulia 19.02.2010 22:52:28

Doamne ajuta

3 atașament(e)
multumim pentru rugaciuni cateva poze cu copii daca puteti sa le vizualizati ,Doamne ajuta .

gabrielacoada 22.02.2010 10:34:21

Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute sa iesiti din acest mare impas. Sunt convinsa ca ajutorul Lui va fi neintarziat vazand credinta voastra. Mesajele voastre sunt pline de suferinta si mai mult ca sigur vor ajunge la inimile robilor lui Dumnezeu care au dragoste fata de aproapele lor.
Ma voi ruga mereu sa aveti ce pune pe masa copilasilor vostri. Si voi trebuie sa aveti grija sa va hraniti bine ca sa aveti putere sa va ajutati copilasii sa creasca mari si in siguranta.
Va imbratisez cu drag.
Doamne ajuta!

emiliulia 22.02.2010 19:48:55

Doamne ajuta

4 atașament(e)
Multumim tuturor pentru tot ceea ce faceti pentru noi ,am ajuns sa vorbesc singur de la suparari simt ca nu mai pot sa ies din acest necaz care pe mine ma doboara ma doare pentru copii mei numi gasesc linistea parca zilele mele sunt numarate nu stiu cat voi mai rezista din cauza situatiei in care ma aflu cu familia mea orice ma enerveaza si nu ma pot calma ma simt strsat si enervat mereu din cauza supararilor ,nu stiu daca cineva ar putea sa reziste atata stres si griji ,nu mai am putere sa lupt ma doboara grija ca ziua de maine este din ce in ce mai grea nu mai rezist credetima va rog din suflet ajutatima sa ies din aceasta luna si rugativa sa nu cad intro depresie din care sa nu mai pot iesi in doua luni am slabit 10 kg din cauza supararii si grijii de maine pot slabi piele si os numai sa traiesc sami vad copii crescuti si fara griji .Va rog din suflet sa ma ajutati singura mea speranta pentru familie sunteti dumneavoastra ,nu mai stiu unde si ce sa fac Dumnezeu sa va indrepte spre noi sa ne ajutati ,Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute .

emiliulia 24.02.2010 11:36:29

Doamne ajuta

Dragii nostri vreau sai multumesc din suflet persoanei din canada care a fost alaturi de noi si a facut tot posibilul sa ne ajute ,Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti ,nu am cuvinte de multumire ma voi ruga pentru toti oamenii ,neati crezut ,neati ajutat si ati fost alaturi de noi in cele mai cumplite momente din viata noastra ,Dumnezeu prin dumneavoastra nea ajutat si nu nea lasat in suferinta daca nu erati nu stim ce faceam ,poate ca acum eram un tata necredincios si cadeam in patimile ispitei ,dar credinta in Dumnezeu si rugaciunikle cu credinta care au fost ptr noi nu a lasat ispita sa ne controleze si ingerasii care ii avem desi iam facut in saracie sunt minunati si stiu ca vor ajunge ceva in viata deja ioana vrea sa fie sotie de preot ii place la biserica chiar canta cand mergem la slujbe .Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute sa ne ajute si pe noi ,cu sanatate si multa credinta in Dumnezeu caci El ne ajuta mereu .Doamne ajuta dragii nostri prieteni.

emiliulia 27.02.2010 17:22:22

Dragii nostri

Astazi a fost o zi importanta la noi in familie Emilian a implinit frumoasa varsta de 3 anisori care ea petrecut alaturi de fratiorii lui si noi ,va doresc si voua tuturor sanatate si bucurii in familie si viata alaturi de toti cei dragi voua a fost o zi normala pentru noi situatia noastra nu sa schimbat in legatura cu serviciul eu tot acasa stau si astept ziua de 1 cand sunt chemat sa dau o proba de lucru ,ma rog la Dumnezeu sa li se imbuneze sufletul si sa ma angajeze caci experienta am in ceea ce fac de lucrat imiplace sa lucrez si sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusesc sa incep munca ca nu este deloc usor sa stai acasa sa nu stii ce faci in ziua ce vine ,peste cateva zile va veni si factura la lumina si nu stiu cat voi avea de plata caci am avut si caloriferul in priza si am termen cateva zile sa platesc ,cand ai servici stii ca ai de unde sa dai dar cand nu ai nu mai poti dormi linistit invaluit de griji si nevoi ,va spun sincer oameni buni ,sunt oameni care au posibilitati mai mari si se pot descurca usor ei nu se mai gandesc pentru ziua de maine (presedinte,senator ,avocati ,doctori etc)pentru noi oameni simpli cu nevoi si lipsuri este foarte greu sa stii ca nu stii ce sa faci sa ai pe masa o felie de paine ,pentru unii maturatul strazii e o rusine o decadere in fata altor oameni pentru altii e o bucurie si se gandesc maine am un cartof si o paine pentru familia mea si o cana de lapte .Viata este foarte grea si avem nevoie de sprijinul vostru sa ne ajutati stim ca sunteti oameni cu suflet mare care neau sarit in ajutor si va suntem recunoscatori si va multumim in fata lui Dumnezeu cu rugaciuni si acatiste ajutatine va rugam .Doamne ajuta va dorim si spor in casa dumneavoastra tuturor.

emiliulia 01.03.2010 13:45:24

Dragii nostri

La multi ani tuturor de 1 Martie sanatate si tot ce va doriti din partea noastra va daruim cate o floare pentru fiecare in dragoste si drag.Dumnezeu sa va jute dragi prieteni.

gabrielacoada 01.03.2010 14:50:52

Vin si eu in sprijinul acestei familii necajite si cu multe griji, cu o mare rugaminte catre mamicile care au hainute pentru copilasi, apropiate varstelor celor 3 copii ai familiai Dumitrescu, adica 1-2 ani, 3-4 ani, 7-8 ani, si nu le mai sunt de folos, poate reusti sa le trimiteti la adresa lor de pe acest forum. Tare mult conteaza pentru un om sarac o mana intinsa. Sunt persoane care le-au ajutat si pana acum, carora le multumesc si eu alaturi de familia Dumnitrescu. Tare bucurosi au fost de fiecare data cand au primit un ajutor fie el cat de neinsemnat. Faptul ca nu sunt singuri le ridica moralul si ii ajuta sa mearga mai departe. Sa nu uitam de ei si sa le aratam in continuare tot sprijinul si toata dragostea pentru aproapele nostru.
Sa va ajute Dumnezeu, Emil si Iuliana, sa reusiti sa gasiti un serviciu bine platit si sigur care sa va aduca suportul financiar de care avem nevoie fiecare dintre noi.
Multa sanatate si Doamne ajuta!

emiliulia 01.03.2010 20:45:14

Dragii nostri

Doamna Gabriela multumim pentru vb frumoase si sprijinul de care ni lati dat tot acest timp in care noi am avut necazuri ,am fost astazi si am dat proba la care am fost chemat miau spus ca deocamdata nu au nevoie dar ma vor contacta ,desi miam dat toata silinta nu am reusit lam rugat sa ma angazeze si in luna martie sa nu ma plateasca decat jumatate si daca dumnealui crede ca ma descurc sa ma angazeze macar sa castig cat de cat un ban ,ma gandesc ca copii merg la gradinita iar fata la scoala si va trebui sai cumparam tot ce este necesar ,iulia trebuie sa mearga la dorohoi unde a stat din nou pentru a lua vaccinurile copiilor de la doctorita de familie care a avuto acolo si asta cat de repede caci fara de ele nu poate sa o inscrie pe fata in clasa intai ,iar bani de drum si iar cheltuieli si acolo la gradinita trebuie sa ea hartie doveditoare ca afacut gradinita acolo si cat ,inscrierile se fac pana in luna aprilie pe 1 fara acele hartii nu poate face nimic nui primesste fetita la scoala suntem foarte suparati si necajiti ,nu am stiu ca acum pentru a inscrie un copil la scoala trebuie sa iei tot trecutul lui si fiecare analiza verificata ,nu stim de unde vom putea lua bani sa mearga iulia acasa la dorohoi sa ea tot cei trebuie de la gradinita ,spital ,vaccinuri si scrisoarea medicala de la doctorul care ea fost acolo fetitei caci nu putem rezolva prin fax sau altfel trebuie semnate si verificate ,de aceea va rog din nou dragi oameni care mereu neati fost alaturi in cele mai grele momente din viata si neati redat un zambet pe chip cu darul care ni lati facut prin ajutorul care ni lati dat ajutatine va rugam si acum sa iesim din situatia asta ca nu avem pe nimeni inafara de voi care mereu neati fost aproape de noi ,ajutatine cu orice hainuta pentru copii nostri oricat ar fi de purtata si carpita o spalam si o calcam si o pot purta si ai nostri si ajutatine sa inscriem fetita noastra la scoala sa invete si ea carte caci tare cuminte si ascultatoare este mi sar rupe inima sa vad ca nu pot sa o dauscoala cand alti copii merg ea sa stea acasa ,caci este foarte dornica sa mearga sa invete si sa ea foarte bine si stiu ca asa va fi va rugam din suflet stiu ca cu ajutorul dumneavoastra putem reusi imi este rusine sa mai apelez la sufletul vostru dar nu avem pe nimeni fiti alaturi de copii nostri va rugam din suflet ,Dumnezeu sa va ajute .sanatate multa Doamna Gabriela si va imbratisam copilul si pe voi cu mult drag .

gabrielacoada 02.03.2010 11:29:58

Dragii mei, imi pare sincer rau pentru situatia in care va aflati. Sa nu fie nimeni in pielea voastra ca tare greu este. Imi pare rau pentru copii, si sper din tot sufletul sa nu fie privati de ceea ce au majoritatea copiilor. Ca sa ajunga oameni mari trebuie sa mearga la scoala si sa le ajute Dumnezeu, sa le dea intelepciune si putere sa invete.
Cand nu ai nici un ajutor din nici o parte si nu ai la cine apela atunci nu mai ramane decat sa ceri ajutorul unor crestini milostivi. Nadajduiesc ca Dumnezeu nu va va lasa nici de data asta. ma bucur tare mult ca ai gasit ceva de lucru, Emil, si sper din toata inima sa treaca cu bine perioada aceasta de proba si sa te angajezi pe perioada nedeterminata. Asa veti avea si voi macar un venit lunar care sa va mai scoata din necaz. Au fost persoane care nu v-au lasat la greu si sunt convinsa ca si de data aceasta mesajul vostru va ajunge la inima celor dornici sa va ajute.
Tocmai am aflat de tine, Iuliana ca ai probleme cu stomacul si cu fierea. Necazurile si stresul zilei de maine si-au pus amprenta si sanatatea voastra este subreda. Stiu ca nici macar un control medical nu poti sa-ti faci pentru ca si asta costa, si va lasti pe voi ca sa aiba copii ce manaca. Dar Dumnezeu lucreaza prin oameni si mai mult ca sigur nu va va lasa si va va intinde o mana de ajutor. Trebuie sa aveti si voi grija sa nu va prabusiti pentru ca aveti copiii inca mici si au nevoie de voi. Numai bine va doresc si nu deznadajduiti caci Dumnezeu ne da si incercari ca sa vada credinta noastra. Dar ne iubeste prea mult si nu ne va lasa la greu.

Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:44:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.