Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Esti om sau maimuta ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7516)

topcat 09.11.2009 13:59:43

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179878)
A reusit sa clarifice ceva aceasta teorie???:7:

Desigur
Faptul ca stramosul comun a aratat intr-un fel sau altul e mult mai putin important decit faptul in sine, ca omul provine din aceleasi fiinte.

AndruscaCIM 09.11.2009 14:03:59

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 179885)
Desigur
Faptul ca stramosul comun a aratat intr-un fel sau altul e mult mai putin important decit faptul in sine, ca omul provine din aceleasi fiinte.

Si daca pe cand vei avea tu 94 de ani stiinta ar face urmatorul anunt " Ne pare rau, dar aceasta teorie evolutionista a fost demontata de descoperirea recenta a unui schelet care infirma faptul ca omul ar fi evoluat din ceva..." ce s-ar schimba in tine?

topcat 09.11.2009 14:09:42

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179877)
E considerata o dovada??? E controversata si se crede ca ar fi o specie de lemurian...deci ce veriga, ce dovada, pentru cine si ce???pentru speciile existente si astazi???...pai mi se pare si normal.

Nu mai exista???.. pai a disparut si tigrul tasmanian, care e problema...sunt si astazi specii pe cale de disparitie, dar cand le va descoperi cineva scheletul peste alte mii de ani, nu ar fi o aberatie sa fie privite ca si verigi lipsa pentru alte specii, in timp ce ele sunt pur si simplu o evidenta ca din varietatea de specii oamenii au condus la disparitia unora!!?????

P.S. Eu vorbeam despre acest mulaj al unui asa zis caine -crocodil sau vice versa????

http://www.gothik12.com/de-la-lume-a...codilul-caine/

E o specie de crocodil, de acum 80 milioane de ani, care avea ochii ce priveau in fata, spre deosebire de crocodilii actuali, deci se presupune ca traiau pe uscat.
p.s. ce explicatie ai pentru faptul da in decurs de 2000 de ani inaltimea medie a omului european a crescut, spre deosebire de cea a chinezilor, sa spunem?

ai2 09.11.2009 14:11:51

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179868)
Cica s-ar fi descoperit si crocodilul-caine....pacat ca eu am vazut ca era doar o opera de arta, destul de prost realizata :21:

De unde Doamne iarta-ma sa fi vazut " oamenii aia de stiinta" ca acel crocaine se uita asa intr-o parte si sarea ca un caine????...

Cica aia se presupune ca ar fi veriga lipsa, deci ei de fapt creaza verigi in baza conceptului ca ar fi existat verigi :39:

Chestia aia cu "sa nu minti!" nu mai e valabila?

topcat 09.11.2009 14:12:38

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179886)
Si daca pe cand vei avea tu 94 de ani stiinta ar face urmatorul anunt " Ne pare rau, dar aceasta teorie evolutionista a fost demontata de descoperirea recenta a unui schelet care infirma faptul ca omul ar fi evoluat din ceva..." ce s-ar schimba in tine?

Exista nenumarate schelete care niciunul nu e in contradictie cu teoria. Exista nenumarate teorii ce au fost schimbate sau adaugite pentru a explica mai bine faptele. Teoria relativitatii e una dintre ele. Nimeni nu a facut apoplexie cind Einstein si-a publicat teoria. Din contra.

ai2 09.11.2009 14:16:58

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179857)
Nu inseamna ca daca imi pot imagina si emite aberatii legate de teoria evolutionismului omului din scarabeu....chiar as avea si dreptate, nu crezi?

Evident ca nu pentru ca te-ar contrazice dovezile!
Citat:

Dovezi am tot citit, si nu exista decat prostii si nici o dovada, un dinte de porc,o bucata de mandibula....pe baza carora imaginatia bolnava si furibunda a lucrat si nu se lasa...desi nici macar oamenii de stiinta normali si cinstiti nu cred in aceasta teorie.:4:
Dupa tine, astea-s toate dovezile pe care se bazeaza evolutia?
Nu stiu de ce am impresia ca ai citit ce nu trebuia. Adica niste materiale ale creationistilor.

ai2 09.11.2009 14:20:36

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179861)
P.S. Doveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzziiiiiiii. ...si sa nu imi spuneti ca nu vedeti asemanari, ca voi crede ca vi s-a implantat un cip ceva!!!!:4:

Uite d-aia evolutionismul se bazeaza pe o groaza de alte dovezi provenite din alte domenii, altele decat studiul fosilelor.
Nu e complicat deloc: Evolutionismul nu se bazeaza doar pe niste oase!!!

ai2 09.11.2009 14:23:13

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179866)
Si si-ar fi luat si medicatia...

care medicatie? Aia inventata de atei? Dupa studii stiintifice care au inclus si idei evolutioniste??? Fara supranatural?

ai2 09.11.2009 14:26:12

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179886)

Presupun ca ar trebui sa simt ce ar fi trebuit sa simtiti voi cand s-au descoperit dinozaurii despre care Biblia nu ne zice nimic! sau poate ce ar fi trebuit sa simtiti atunci cand s-a demonstrat ca liliecii nu sunt pasari cum scrie in Biblie.
Plus ca argumentul din viitor nu e logic!

AndruscaCIM 09.11.2009 14:26:37

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 179887)
E o specie de crocodil, de acum 80 milioane de ani, care avea ochii ce priveau in fata, spre deosebire de crocodilii actuali, deci se presupune ca traiau pe uscat.
p.s. ce explicatie ai pentru faptul da in decurs de 2000 de ani inaltimea medie a omului european a crescut, spre deosebire de cea a chinezilor, sa spunem?

Ei cum...oamenii mai au si alte scopuri fata de animale si de asemenea si alte caracteristici, pot alege sa devina vegani, vegetarieni, astfel avand grija la alimentatie, fara sa vrea tot oamenii au ajuns sa foloseasca multe E-uri in alimentatie, unii practica sporturi precum basket, inot, saritura in lungime :10:, fitness si multe altele, mostenirea genetica are un cuvant greu de spus iarasi. Dar ai putea sa imi spui daca maimutele devin mai suple si mai longiline, incep sa aiba ochi albastri/verzi si gene lungi, urechiuse mai mici si posterior bombat...in mai putine cuvinte, varietate in cadrul speciei, ai observat asa ceva?????ca eu sincer nu....

Pana la urma omul o fi evoluat dintr-o singura specie sau din 3, de au caracteristici atat de diferite????:39::40:...nu stiu de ce, dar mie zau ca mi se pare extreeeem de lacunara aceasta teorie

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:27:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.