AndruscaCIM |
09.11.2009 14:26:37 |
Citat:
În prealabil postat de topcat
(Post 179887)
E o specie de crocodil, de acum 80 milioane de ani, care avea ochii ce priveau in fata, spre deosebire de crocodilii actuali, deci se presupune ca traiau pe uscat.
p.s. ce explicatie ai pentru faptul da in decurs de 2000 de ani inaltimea medie a omului european a crescut, spre deosebire de cea a chinezilor, sa spunem?
|
Ei cum... oamenii mai au si alte scopuri fata de animale si de asemenea si alte caracteristici, pot alege sa devina vegani, vegetarieni, astfel avand grija la alimentatie, fara sa vrea tot oamenii au ajuns sa foloseasca multe E-uri in alimentatie, unii practica sporturi precum basket, inot, saritura in lungime :10:, fitness si multe altele, mostenirea genetica are un cuvant greu de spus iarasi. Dar ai putea sa imi spui daca maimutele devin mai suple si mai longiline, incep sa aiba ochi albastri/verzi si gene lungi, urechiuse mai mici si posterior bombat...in mai putine cuvinte, varietate in cadrul speciei, ai observat asa ceva?????ca eu sincer nu....
Pana la urma omul o fi evoluat dintr-o singura specie sau din 3, de au caracteristici atat de diferite????:39::40:...nu stiu de ce, dar mie zau ca mi se pare extreeeem de lacunara aceasta teorie
|