cristiboss56 |
27.09.2009 22:13:21 |
Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
(Post 169188)
Sunt și multe lucruri bune care ar trebui să fie spuse căci prea auzim numai răutăți, ca și cum nimic bun nu s-ar întâmpla în țara aceasta.
|
Foarte corect ( că sunt multe lucruri bune ) , dar iată au venit timpurile când răul prinde cel mai bine, când suferința și greșala celui de lângă noi a devenit subiect de tocmeală și cleveteală, când buruiana spune că-i regina nopții . . . . . . .Cipurile sunt cel mai mare rău ( și asta că face audiență ) , un candelabru sucit cu iz diavolesc , e mult mai important, și multe alte subiecte "tari" , înăbușe o știre "de facere de bine". Draga mea Dorina, tu ști că am postat din când în când destule știri reale pozitive. Dar retingul maxim îl au topicele ce dezbat sexualitatea , precum în presa noastră tabloidă. Ca fapt divers, problema legată de orgasm și păcatele lui inerente, a avut cea mai mar audiență atinsă vreodat aici . Și atunci draga mea Dorina cui folosesc o știre de facere de bine , sau câți stau cu sufletul la gură așteptând un strigăt de ajutor ? . . . . . . . . . . . .
|