![]() |
Doamne pana si aci a ajuns "Maicăl Jecson" subiect de discutie ... apropo Elodia inca nu a aparut :D
|
Dar de ce,ma rog, sa nu fie subiect de discutie?daca,compari elodia cu MJ.....atunci.....bine
|
numele lui e Mickael Jackson... deci eu am greshit cand am scris Michael... shi imi cer iertare... iar Maicăl se citeshte, se aude... dar unii spun ca e defapt Jegson... poi nu s-a dovedit in justitzie ca a fost pedofil ci doar l-au urmarit cu justitzia... spre a-l stoarce de bani... shi astfel s-a scris istoria celor doi regi neincoronatzi ai americii: Elvis al Rock-ului shi Mickael al Popului... prin numarul de discuri vandute...
sa-i ierte Bunul Dumnezeu... dupa voia shi Mare mila Sa... |
[COLOR=#000000]<<Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, vrea sa-l converteasca pe star la islamism.>>[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]<<Michael Jackson, starul american al muzicii pop, a depus, joi seară, jurământul de convertire la islamism, în [COLOR=#0494e1 !important]vila[/COLOR] unui prieten din Los Angeles, informează cotidianul britanic [/COLOR][COLOR=#0000ff]The Sun[/COLOR]. Michael Jackson a purtat costumul tradițional musulman în timpul ceremoniei de convertire la islamism, care a fost condusă de un imam din Los Angeles. O sursă apropiată starului american, care a fost crescut în religia Martorilor lui Iehova[COLOR=#000000], a povestit cum s-a hotărât Jackson să se convertească la islamism, în timp ce se afla în studioul de înregistrări din [COLOR=#0494e1 !important]vila[/COLOR] unui bun prieten, pentru a realiza un [COLOR=#0494e1 !important]nou[/COLOR] material discografic. Potrivit declarațiilor aceleiași surse apropiate, starul american, care părea "puțin cam deprimat", a fost convins să facă acest pas de către un producător și un compozitor care au trecut la islamism în urmă cu câțiva ani. [/COLOR] [COLOR=#000000]"Cei doi i-au vorbit despre credința lor și despre cum au devenit niște [COLOR=#0494e1 !important]persoane[/COLOR] [COLOR=#0494e1 !important]mai[/COLOR] bune după ce s-au convertit. Fiul lui [/COLOR]Michael a susținut și el această idee", a declarat sursa menționată. "Un imam a venit de la moschee și Michael a trecut prin «shahada», care este jurământul musulman de credință", a explicat sursa respectivă. Mikaeel este numele unuia din îngerii lui Allah. Potrivit declarației sursei menționate, Michael Jackson a respins propunerea de a adopta numele de Mustafa, care înseamnă "cel ales". Cântărețul britanic Yousef Islam, în vârstă de 60 de ani, care se numea Cat Stevens înainte de faimoasa lui convertire la islamism, a fost prezent la ceremonie, pentru a-l ajuta pe Michael Jackson în timpul acestui jurământ de credință. Compozitorul canadian David Wharnsby, prieten apropiat al lui Jackson, și producătorul muzical Philip Bubal au fost cei care l-au convins pe starul american să facă acest pas. Noile nume musulmane ale celor doi sunt Dawud Wharnsby Ali și Idris Phillips. Ceremonia de convertire la islamism a lui Jackson a avut loc în vila din Hollywood Hills a lui Steve Porcaro, organistul trupei Toto, care a compus muzica pentru faimosul album al lui Jackson, "Thriller". Jackson, care foarte rar iese din casă fără să poarte o mască, trebuie să se prezinte la Londra, luni, în procesul intentat de prințul Abdulla Al-Khalif al Bahrainului, prin care acesta îi cere artistului daune în valoare de 5,57 milioane de dolari. Șeicul arab susține că a finanțat stilul de viață extravagant al celebrului cântăreț american, în perioada în care Jackson a petrecut-o în Bahrain, în schimbul unui contract exclusiv de înregistrare a unui album de către starul pop. Prințul miliardar susține că i-a trimis multe cântece lui Jackson pentru a le înregistra, [SIZE=3]dar artistul l-a refuzat[/SIZE].>> daca am socoti ca lepadarea de Iehovishti ar fi fost o greshala atunci cine sunt dushmanii voshtrii? ca Michael se pare ca i-a ascultat... shi a cazut din lac in putz... |
Citat:
|
<<Initial numele regelui pop avea sa fie Mustafa (Cel Ales), insa Jacko a refuzat acel nume, si l-a preferat pe Mikaeel, care este numele unui inger al lui Allah.>>
shi cum shtim cine este Ka citit Kaa din Cartzile Junglei incepem sa ne dam seama cui a jurat el credintza... poi la spanul din povestea Harap-Alb... acuma sa vedem daca echipa de ciudatzi o sa reusheasca sa biruie incercarile imparatului Verde-Rosh... numai ca nu e poveste. |
Citat:
nu prea cred povestea cu convertirea. Musulmanii se mai lauda cu convertiri false.. |
Citat:
|
Valentin, eu nu vad nimic rau in asta. Mai toate postarile sunt o cerere catre Dumnezeu ca el sa fie iertat de pacate. Chiar asa de reci si indiferenti am ajuns, incat trebuie sa vorbim doar de unii? Stiu, ar trebui sa luam in discutie si alte persoane. Dar pana atunci sa ne bucuram ca mai sunt oameni care privesc si spre ceilalti.
|
Da, pentru ca a fost un om public care a avut o existenta controversata...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:24:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.