![]() |
Citat:
Eu cred ca ne punem noi insine sperietori, masonii sau altii, in loc sa ne ocupam de ce ne cere Dumnezeu. Cel mai periculos dusman al omului este el insusi. Eu gluma cu comunismul o asemanasem ca gluma cu ecumenismul, dar vad ca tu totusi chiar asa gandesti. Deci, pe mine unde ma pui, la fraieri sau la necinstiti? :-) Eu nu am gasit unde a spus p. Staniloae asta. Nu este decat acest interviu dubios, care nu s epotriveste cu ce a scris el in carti. Daca chiar a spus, atunci chiar ca nu era consecvent. |
Citat:
The Mighty Microcip! Crestinismul nu se mai ia la tranta cu ne-credinta si imoralitatea ci cu codul de bare, numerologia si electronica. |
Citat:
|
Cei care agreeaza ecumenismul sincretist, ar trebui incet, incet, indrumati pe un alt site, caci pe acesta nu se face reclama ecumenica si cu atat mai putin nu se accepta ca un ecumensit sa ia in derâdere pe un antiecumeníst.
Alin B si Fani, am inteles, sunteti pro ecumenism; daca asta va e voia, foarte bine, dar nu incercati nici sa ii convingeti, nici sa ii ridiculizati pe antiecumenisti, caci abia atunci faceti reclama ecumenismului si este impotriva regulamentului. |
Eu nu sunt pro-ecumenist, sunt anti-antiecumenist, pentru ca problema anti-ecumenismului a luat proportii fantastice de la o vreme incoace si din cauza unora a devenit deja mai mare si mai grava decat cea mai aberanta forma de ecumenism care exista practic si nu doar in mintea anti-ecumenistilor.
Iar afirmatiile de mai sus eu zic ca sunt justificate, daca nu, te invit sa dovedesti contrariul. Eu iti pot demonstra cu trimiteri exacte tot ce am afirmat eu acolo, tu ai sa poti sa-mi demonstrezi ca n-am dreptate? |
Citat:
Chiar asa, cine sunt eu sa incomodez lucrarea altora cu parerile mele? Fiind femeie, -- la cratita si-atat! Prin urmare, daca vrea cineva sa-si puna microcip, n-are decat sa-si puna. Dar n-ar fi bine sa-i invete si pe altii, caci va raspunde si de mantuirea acelora. Iar crestinismul, din moment ce adopta o atitudine permisiva fata de pasapoartele electronice, adopta o astfel de atitudine si fata de pacat... Ar fi bine sa n-am dreptate... Si-atunci, intreb si eu, ne mai intereseaza mantuirea sau cine i-a atras in curse pe ierarhi crede ca toti credinciosii ii vor urma fara discernamant, indiferent incotro ar conduce turma? Biserica suntem si noi, simpli credinciosi. Prin parerile noastre demonstram ca EXISTAM, ne informam si gandim, poate cu anumite riscuri, cine stie... Sa verificam pe cine aparam: pe Hristos sau pe Baraba? Discernamantul e un dar al Duhului Sfant si, daca nu-l avem, trebuie sa citim carti scrise de cei care l-au avut. Hristos S-a naltat! |
Citat:
Dar ridiculizarea ecumenistitor de catre antiecumenisti este sau nu conform regumamentului? ;-) Chiar i-am ridiculizat eu pe antiecumenisti? I-am mai tachinat eu sau chiar i-am ironizat, dar pe langa cum mi-au vorbit unii dintre ei mie, este nimic (nu spun de tine aici). Daca am exagerat si am ranit pe vreunul, te rog si ii rog sa ma ierte. Iar Alin asa este el, mai caustic. Asa scrie in general. Trebuie sa recunosti ca scrie bine chiar daca nu esti de acord cu el. Mi-a placut 'anti-antiecumenist', Alin. Ma regasesc aici. Eu am mai zis ca nu sunt ecumenista, pt ca ismele sunt ideologii, eu nu sunt nici ortodoxista ci ortodoxa. Dar sunt pentru un dialog ecumenic destept si sincer. Hai, sa nu ne suparam; este sarbatoare! Hristos S-a inaltat! Eu nu as vrea sa mai intru iar in polemicile astea! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu crezi ca ar trebui sa reformam Evanghelia? Citat:
Interesant curentul asta teologic nou.. Citat:
Citat:
Citat:
"Spun prostii deci exist". Aparent, cele doua silogisme sunt echivalente cantitativ. Dar nu si calitativ. "poate", cu "anumite riscuri", "cine stie..??" Erai foarte certa de riscurile care si le asuma altii informand, riscurile tale in procesul informarii se pare ca le neglijezi substantial. Citat:
Ca si evreii erau convinsi ca il salveaza pe cel care lupta pentru libertatea si credinta lor, dar au sfarsit prin a-l rastigni pe Hristos si au pierdut pana la urma si libertatea si Templul. Asemanarile cu persoane si situatii reale si actuale nu sunt intamplatoare. |
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=C3Bx4...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=9tMLO...eature=related (Cred ca am mai postat linkurile astea undeva, dar nu imi face impresia ca te-ai si uitat.) |
Citat:
Esti taios in afirmatii ,lucru acceptabil in discutiile cu necredinciosii pentru ca acolo ai ce contrazice . Dorinta dumneata de a avea intotdeauna dreptate este oare cea mai potrivita ? Hristos s-a inaltat ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:19:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.