Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6126)

eduardd 29.04.2009 12:02:22

A sti dinainte ca murim Dorina, nu e decat dovada de iubire a Lui Hristos. Sa ne uitam la parintii (si nu numai chiar mireni..) imbunatatiti..carora li se arata Maica Domnului (sau un alt Sfant) si ii anunta ca vor pleca in ziua cutare la ora cutare. Din punctul meu de vedere a sti cand mori, este rasplata nevointelor de o viata. Domnul iti arata ca nimic nu a fost in zadar. Si El, Hristos, o face nu ptr ca cei sfinti ar avea nevoie de instiintare..ci pentru a ne intari pe noi in credinta si nevointa.

windorin 29.04.2009 12:17:43

Daca as sti ca maine voi muri (sau in aceasta seara) mi'as da toate lucrurile, mi'as cere iertare de la toata lumea (incepand de la oamenii care imi incearca cel mai tare iubirea) si nu as mai inchide un ochi la somn. Nu pot face insa toate acestea, deoarece: daca imi dau toate lucrurile, familia mea va ramane pe drumuri, daca nu mai inchid un ochi la somn, serviciul si facultatea s'ar duce de rapa, ca si toate celelalte.

Tot ce pot face este sa'mi cer iertare de la tot omul care ma mahneste sau pe care il mahnesc. Si asta incerc tot timpul.

ory 29.04.2009 15:15:47

Daca as sti ca maine voi muri,as ramane exact asa cum sunt...

carmina 29.04.2009 16:18:27

nu stiu ce as face daca as sti ca maine ar fi ultima mea zi de viata;stiu insa ce am facut atunci cand am ajuns - nu o data - in situatii limita:cand aveam copiii de 2-3 anisori,ma rugam Domnului sa-mi ajute sa mai raman langa ei inca putin,pt.ca au nevoie de mine (eram in coma hepatica,atunci cand nu aveam senzatia de cadere continua in gol,vedeam si auzeam tot ceea ce se intampla in jur,dar nu ma puteam misca si nicicum vorbi);in secundele in care realizam ca am ajuns la capatul drumului,ma impacam cu situatia si cu toti - era un fel de a cere si a acorda iertare universal,imbratisand mental pe toti,o liniste si o pace de nespus ma inconjura...mare mirare aveam a doua zi cand ma desteptam si-mi aminteam totul...si nu o data am atins limite....insa,dupa astfel de experiente ceva se schimba in tine pt.totdeauna,parca te dezlipesti de tot ceea ce mai inainte era insasi centrul vietii tale-preocuparile materiale,superficialitatea,....

scrabble 29.04.2009 16:54:27

Sex, drugs & rock'n'roll. Si n-as spune nimanui ca e ultima mea zi. M-as bucura de viata pana in ultima secunda.

sia 29.04.2009 17:02:44

Multumiri ptr Cristi , Dorina si Nina !

Dragii mei ,va imbratisez si va multumesc din suflet ptr urarile de sanatate si voua va doresc la fel, ptr ca nimic nu-i mai de pret ca sanatatea ! Abia cand n-o mai are o pretuieste omul asa cum ar trebui . :6:.

Adelinne 30.04.2009 19:52:31

Daca ingerul mortii ar veni maine ,nu as fi pregatita sa il vad ...sunt constienta ca multi dintre voi a-ti fi ,eu inca mai am de lucru ..nu ma impac cu ideea ca voi parasi aceasta lume candva ,DAR.... as vrea sa merg pe un munte sa ma rog in liniste ,sa admir natura si sa ma impac cu lumea daca as fi certata ..sa stau singura ! cred ca nimeni nu imi este de-ajuns de drag ca sa fiu cu acea persoana...mai bine cu gandul in ceruri

Adelinne 30.04.2009 19:54:05

Citat:

În prealabil postat de Adelinne (Post 132504)
Daca ingerul mortii ar veni maine ,nu as fi pregatita sa il vad ...sunt constienta ca multi dintre voi a-ti fi ,eu inca mai am de lucru ..nu ma impac cu ideea ca voi parasi aceasta lume candva ,DAR.... as vrea sa merg pe un munte sa ma rog in liniste ,sa admir natura si sa ma impac cu lumea daca as fi certata ..sa stau singura ! cred ca nimeni nu imi este de-ajuns de drag ca sa fiu cu acea persoana...mai bine cu gandul in ceruri

Nu inseamna ca nu tin la nimeni ..doar ca lumea m-a dezamagit pe mine ..si atunci am inceput sa tin la animalute mai mult...cu regret spun asta

tigerAvalo9 30.04.2009 20:22:52

As fi foarte trist pentru ca sunt tanar si nu am apucat sa indeplinesc in totalitate porunca lui Dumnezeu .Probabil m-as uita la toate si AS PLANGE...rugandu-ma in acelasi timp.Nu o sa imi irosesc timpul facand ceva ci doar privind ..Cat mai departe aceasta moarte sa fie de noi!

patinina34 30.04.2009 20:39:00

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 132515)
As fi foarte trist pentru ca sunt tanar si nu am apucat sa indeplinesc in totalitate porunca lui Dumnezeu .Probabil m-as uita la toate si AS PLANGE...rugandu-ma in acelasi timp.Nu o sa imi irosesc timpul facand ceva ci doar privind ..Cat mai departe aceasta moarte sa fie de noi!

Pai draga Alin, uite eu ma uit la mine, la citi ani am( uffffff) si inca nu stiu ce as face in ora respectiva.
Un lucru sint sigura totusi, as recita Rugaciunea Inimii si as cere iertare pentru toate!

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:52:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.