glykys |
27.11.2009 21:11:49 |
Citat:
În prealabil postat de topcat
(Post 185565)
|
However, until the 18th century, Western biological thinking was dominated by essentialism, the belief that every species has essential characteristics that are unalterable.
:21: Asta e cel mai tendentios articol de wiki pe care l-am citit! Nu pricep ce legatura are Anaximandru cu evolutionismul, asta e nenea ala cu apa ca principiu primordial. De la ideea ca viata s-a nascut in apa si ca toate speciile se trag una din alta si omul provine din maimuta e cale luuuga hat! iar ideea de a-l pune pe Augustin printre inaintasii evolutionsimului, pe baza unei afirmatii scoase din context si adaptate la ... cerintele mediului mi se pare de-a dreptul hilara. Sunt sigura ca si la Aristotel lucrurile stau la fel. Dar ce pot spune, daca se vede o radacina de evolutionism si in Christian philosophy and the great chain of being... Nu aveti de unde sa va sustineti ideile si le gasiti tot in crestinsim! :24:Peste tot vedeti numai evolutionism! :21:Hai ca m-ai distrat!
Si... cu toate acestea, tot nu m-am lamurit daca mai inainte de 1800 mai avusese cineva nastrusnica idee cu maimutica!
|