![]() |
[COLOR=green]Cineva ar trebui sa urasca mult natia asta romaneasca sa-i doreasca un mascarici in fruntea tarii. Fereste-ne, Doamne si nu intuneca mintile romanilor...[/COLOR]
|
Da, ar fi interesant de aflat, dintr-un eventual sondaj, daca cei aproximativ 90 % dintre romani, care s-au declarat crestini ortodocsi ar opta pentru alegerea domnului Dan Puric in functia de presedinte al Romaniei.Subscriu la cele comentate de voi , dragii mei.Cartile, conferintele , interviurile domniei sale sunt captivante.Personal il admir si sunt interesata de toata activitatea sa actoriceasca si mai ales pe taramul crestinismului autentic ortodox.Nu ma pot gandi ce s-ar intampla daca o asemenea ideie s-ar concretiza.
Cred ca trebuie sa muncim mai mult pentru schimbarea noastra interioara . |
Citat:
E mare diferenta intre Ronald Reagan si Dan Puric . Sincer ,80% sau hai 70% din romani nu il cunosc pe Dan Puric ,sau poate chiar mai mult de 80,ar trebui sa isi faca o campanie si un mod pentru ca sa-l cunoasca lumea foarte mare care ajunge la cheltuieli imense,si oamenii de obicei nu voteaza independentii,necunoscutii etc.voteaza in general pe aceeasi batrani in politica .Au fost multi avocati si oameni de valoare la alegerile prezidentiale din 2004 dar toti au obtinut punctaj foarte slab fata de Nastase ,Basescu nu stiu ce,in primul rand trebuie sa se afirme Dan Puric foarte mult ca sa il stie 80% din populatie.Nu cred ca va fi vreodata presedinte.Cu parere de rau.Doamne ajuta! |
Silverstar, dar din ce motiv il numesti "mascarici"? I-ai ascultat conferintele? Nu a vorbit pe inteles? Nu ti se pare un tip rational?
Pe multi i-a convins prin sinceritate. Iar ceea ce-mi place mie la Dan Puric este ca nu este indiferent. Tie ce nu-ti place la el? |
Citat:
[COLOR=green]Ce are crestin-ortodoxismul cu presedintia? [/COLOR] [COLOR=green]Tipul e bun de gura, are un debit verbal de invidiat, dar atat... [/COLOR] [COLOR=green]Sigur ca l-am ascultat si m-a uimit ce putin a transmis in atat de mult timp cât i s-a pus la dispozitie. :24:[/COLOR] [COLOR=green]Nu va strofocati! Nu are nici o sansa... Cred ca si el se distreaza daca a vazut o asa propunere... El are o misiune: sa-i distreze :24: pe cei care mai pot sa rad... In rest...[/COLOR] |
Citat:
Si eu am o misiune ,sa rad de raspunsurile tale :24:care mi se par ...de-a dreptul... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Apropo,nu am sa uit niciodata ca mi-ai spus ca sunt un om fara suflet si e ca e pacat de mine,cum ti-ai permis ,vorba ta?Inca mai astept scuzele,rusine pentru ceea ce faci ....Cum iti permiti doamna mea sa il critici pe Dan Puric?vorba ta. |
Citat:
Draga Silverstar. Eu unul, iti cer iertare. Daca ai inteles din cele ce am postat ca eu imi urasc neamul inseamna ca am scris anapoda. Inseamna ca am o parere total gresita despre mine sau/si una am gandit si alta am scris. De aceea, cu bruma de luciditate pe care o mai am afirm, cat pot eu, nevrednicul, de clar, ca: imi iubesc neamul, neamul romanesc. Faptul ca ai ajuns la concluzia ca Dan Puric este mascarici ma face sa cred ca: nu ai citit "Cine suntem", nu ai vazut in ultimii 10 ani nici un spectacol al lui Dan Puric, nu ai schimbat niciodata 2 vorbe cu el. Uite, profit de aceasta ocazie si reinnoiesc rugamintea sa asculti de pe site-ul www.danpuric.ro , din sectiunea AUDIO, macar ultima inregistrare "100%, Robert Turcescu, Realitatea TV, 27 dec. 2008". De ce oare, e doar un exemplu, Robert Turcescu a ales tocmai acest om sa incheie in fiecare an, in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului, ciclul de emisiuni pe care le modereaza la Realitatea TV? Probabil ca si Robert Turcescu isi uraste neamul din care face parte. Doamne-ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:19:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.