Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Pocainta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5019)
-   -   Post de bucate sau post de pacate...??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4947)

Anca-Miha 01.03.2009 22:59:43

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 101269)
, asa ca sa nu mai tremure altii inutil de frica schimbarii Dogmei BOR,

Adica tu, Cristian, te indoiesti de cuvintele Prea Fericitului Daniel?!?
Adevarul este si va fi acelasi; dar ce te faci daca definitia adevarului va fi putin modificata?
Nu cred ca tremur de frica schimbarii Domei, ci pur si simplu nu o doresc, caci s-a vazut unde au ajuns altii procedand asa.

Am vazut aseara un film mai vechi, pe care l-am revazut cu ochii de acum. Am realizat un lucru: tot ce vine de la Dumnezeu este simplu exprimat; se stie, nu trebuie sa insist pe acesta idee.
Ceea ce vine de la diavol este tot mai complicat si primul pas in acea directie te baga intr-un hatis in care te tot afunzi, fara iesire si fara finalitate, totul conjugat cu un efort imens.

geo.nektarios 01.03.2009 23:01:23

Luare-aminte!

Legat de drojdia de bere si de bere in general, cand se consuma de barbati indeosebi preoti sau episcopi in ziua precedenta slujirii Sf.Liturghii ea devine IMPEDIMENT!!! De ce? provoaca scurgere... mai ales in timpul somnului!!! Deci, va sfatuiesc pe toti barbatii care cititi aceste randuri sa va feriti de baut bere inainte de ziua cand trebuie sa va impartasiti sau sa mergeti la Sf.Liturghie sa puteti lua macar anafura!!!

PS: aceste cuvinte le stiu de la un IERARH si de la mai multi stareti si preoti!!!

C.tin 02.03.2009 10:43:55

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 119883)
Legat de drojdia de bere si de bere in general, cand se consuma de barbati indeosebi preoti sau episcopi in ziua precedenta slujirii Sf.Liturghii ea devine IMPEDIMENT!!! De ce? provoaca scurgere... mai ales in timpul somnului!!! Deci, va sfatuiesc pe toti barbatii care cititi aceste randuri sa va feriti de baut bere inainte de ziua cand trebuie sa va impartasiti sau sa mergeti la Sf.Liturghie sa puteti lua macar anafura!!!

PS: aceste cuvinte le stiu de la un IERARH si de la mai multi stareti si preoti!!!

...iar legat de mesajul d-tale, cu siguranta ierarhul respectiv facea abuz de bere si daca te imbeti, e normal ca ai ..."scurgeri"
Si apoi nu era deloc vorba despre bere ci doar despre drojdia de bere!

arriel 02.03.2009 12:27:52

ce probleme sunt ...a inceput postul,bagati de seama

geo.nektarios 03.03.2009 09:06:23

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 119961)
...iar legat de mesajul d-tale, cu siguranta ierarhul respectiv facea abuz de bere si daca te imbeti, e normal ca ai ..."scurgeri"
Si apoi nu era deloc vorba despre bere ci doar despre drojdia de bere!

CE BINE AR FI SA NU MAI JUDECI SI SA ITI VEZI DE PROPRIILE PACATE!!!

Eu am adus o informatie, nimic mai mult, daca nu-ti convine, nu ai de ce sa te "trezesti" vorbind in plus!!!

Mai ales daca NU-l cunosti pe acel ierarh, cine esti dumneata sa il judeci??? Pt orice cuvant desert vom da seama!!!!

stef89 09.03.2009 02:07:53

Asadar sa postim in tacere si frumos...

stef89 09.03.2009 02:15:16

da

faptele vorbesc!

romantic 09.03.2009 02:29:33

asa zic si eu!

sa ne vedem de propriile pacate si sa nu mai judecam cu nerusinare si nesimtire intrebandu-i pe altii!

romantic 09.03.2009 02:37:49

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 120137)
ce bine ar fi sa nu mai judeci si sa iti vezi de propriile pacate!!!

eu am adus o informatie, nimic mai mult, daca nu-ti convine, nu ai de ce sa te "trezesti" vorbind in plus!!!

mai ales daca nu-l cunosti pe acel ierarh, cine esti dumneata sa il judeci??? Pt orice cuvant desert vom da seama!!!!

ca bine zici!

Pai nu mai bea bere ca sa nu ai nici un fel de scurgeri, nici fizice, nici verbale care-s mai grave!

Mai bine sa ne vedem de propriile pacate!

romantic 09.03.2009 02:41:49

Citat:

În prealabil postat de stef89 (Post 121191)
faptele vorbesc!

si eu zic ca da, numai sa avem la ce!

ca faptele vorbesc iar in ritmul in care facem noi fapte bune ...

slabe sanse sunt ...

nici o asteptare!

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:09:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.