![]() |
buna la toata limea sant un tanar care a incercat la un seminar de teoilogie da din paacate fiind prost pregatit nu am intrat si am de gand sa urmez o facultate de teologie spunetimi si mie cei care urmati o astfel de facultate cum este :rolleyes:
|
este extraordinar.nici nu am inceput si deja simt emotia facultei.este ceva la care am visat de mult.cine simte s-o faca.sa nu ezite.
|
fratilor teologi, viitori sau fosti, sa va dea Domnul minte multa si dragoste de carte si de oameni, putere de rugaciune si cat mai putin stat la taclale!~
|
Va mutumim tuturor! Asteptam cu bucurie si emotie inceperea facultatii, precum spune si iulyaan. Sper sa ne acomodam repede cu toate cerintele care vor fi!:)
|
Si de la doctor Watson rugaminte....nu uitati sa luati maximum nota 5 la ecumenism daca doriti sa se indeplineasca urarea Mirelei...cica minte multa(smerenie),dragoste de oameni(cruce), putere de rugaciune(Duh Sfint),stat mai putin la taclale(...aaa...),daca va doriti asa ceva,ca Dumnezeu nu forteaza pe nimeni.
PS.si fetita noastra cea mica intra la scoala clasa intii,acum pe 2 septembrie...e putin mai greu ca la teologie dar sper sa ne descurcam. |
multumim pt urari.la fel iti dorim si tie.mai este un pic si incepe.ce planuri de viitor aveti?
|
INTREBARE:se mai da examen de admitere la Theologie acum in toamna? As vrea sa dau la sectia de pictura. Este cineva la pictura?
|
Citat:
|
Daca esti din iasi(asa mi se pare dupa nume) poti sa te uiti pe sit-ul facultatii de teologie din iasi si vei gasi acolo in formatii: http://www.teologie.uaic.ro/default.php
Am vazut ca este admitere si septembrie.Sa-ti ajute Dumnezeu sa intri unde iti doresti! |
sa-ti ajute Dumnezeu,soro
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:27:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.