![]() |
Nici o rugaciune nu este in zadar...
,,Slava intr-u cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire!''
|
Rugaciunea pentru Sf.Nectarie si Imparate ceresc.
|
Nici o rugaciune nu este in zadar...
Acatistul de multumire "Slava lui Dumnezeu pentru toate''.
Versurile sunt mirifice. Iar de piesa muzicala (nu stiu cum sa-i spun altfel - scuzati-mi ignoranta) compusa pentru acest acatist nu ma pot satura ascultand-o! Oricat de trist, necajit sau de speriat esti - te linisteste. Oricat de exaltat, laudaros sau de mandru te simti - te smereste. Si simti cu adevarat cum Dumnezeu te iubeste! |
Rugaciunea mea !
Rugaciune
catre sfantul grigorie decapolitul sfinte grigorie decapolitul slujitorul lui hristos lauda celor bolnavi sfesnicul cel luminos. Te rugam sfinte grigorie roaga-te la dumnezeu sa trimita mila lui peste noi poporul tau. Si sa-ndrepte viata noastra spre iubire si dreptate sa ne dea belsug si pace si iertare de pacate. Amin. |
Acatistul Sf,Nectarie din Eghina
|
Ma iertati!
Am scris cu majuscule si cand am trimis mesajul, au aparut toate numele scrise cu litere mici.
La rugaciuni favorite mai pot adauga: - Rugaciunea ultimilor stareti de la Optina - Rugaciunea pentru binefacatorul tau - Rugaciunea parintilor pentru copii - Rugaciunea pentru mantuire - Rugaciunea de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu |
Citat:
|
Da,da, da !Acatitul de multumire :Slava lui DUMNEZEU pentru toate..nu am cuvinte sa descriu trairea si linistea ce [COLOR=black]simt [/COLOR]cand il ascult ...
cu toate ca nu este o rugaciune , ma mangaie ca o rugaciune, ma identific total, pana la lacrimi , cu Petru , simt ca mie mi-a spus Domnul Iisus Hristos-Ioan 21. 17 Iisus i-a zis a treia oara :Simon,fiul lui Iona, Ma iubesti ? Petru s-a intristat ca i-a zis a treia oara :Ma iubesti ? si I-a raspuns ,, Doamne ,Tu toate le stii :stii ca Te iubesc ! ,, |
"Doamne, nu asa cum vreau eu, ci cum vrei Tu, Faca-se voia Ta precum in cer si pe pamant ". Deci , fara Hristos inlauntrul nostru, rugaciunile si cererile ne duc la inselatorie. Asa ne indeamna a face Sfintii Parinti !
|
"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi”
Puterea rugaciunii:"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi”
Odata un monah de la Manastirea Sfântul Pavel a mers la biserica Sfântului Gherasim din Kefalonia. In vremea Sfintei Liturghii statea în Sfântul Altar si spunea cu mintea rugaciunea: “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi”, în vreme ce în biserica se cânta. Acolo la biserica adusesera un demonizat, ca sa fie vindecat de Sfântul Gherasim. In timp ce monahul rostea rugaciunea în Sfântul Altar, diavolul fiind ars a început sa strige: - Bre, calugare, nu mai trage de sfoara aceea ca ma arzi! Preotul auzind aceasta a spus monahului: - Frate, fa rugaciune cât poti de mult, ca sa fie slobozita faptura lui Dumnezeu de diavol. Atunci diavolul mânios a strigat: - Bre, popa ticalos, ce-i spui sa traga de sfoara? Nu vezi ca ma arde? Atunci monahul s-a rugat cu mai multa durere, si omul chinuit s-a slobozit de diavol. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:43:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.