![]() |
Citat:
Citat:
Nu ar fi existat nici libertatea ta de a "face sex" si a bate campii despre asta daca te-ai fi inmultit prin fotosinteza. Tot religia spune ca omul e un pic mai mult decat o planta, planta este un fel de robot primitiv care are menirea sa le asigure celorlalte vietuitoare cele necesare vietii, de la om se cere ceva mai mult. :) |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si atunci cand nici interesul comun pentru sex nu mai ramane..ghici ce se intampla? Acum e foarte la moda sa spui "te iubesc" cand de fapt ceea ce vrei in principal e sa faci sex cu cineva. In momentul in care vine vorba de casatorie, responsabilitati, greutati, sa faci o echipa care sa traga in aceeasi directie - hopa surpriza, nu mai merge treaba si habar n-avem de ce. Citat:
Iubirea se invata, iubirea se educa, iubirea se construieste, se insuseste, cu efort, cu sacrificii, etc. Intr-o zi, ai sa te prinzi si tu.. |
dar remarc o importanta contradictie in ceea ce sustineti.
deci, e ok cand facem sex doar pentru procreere si dam exemple din natura, sunt pagini intregi cu astfel de maculatura chiar pe forumul asta, dar atunci cand eu sustin ca e perfect natural sa facem sex de placere cu o persoana draga si dau exemple din natura in care se petrece acelasi lucru nu mai e ok... (banuiesc ca flying o sa-mi zica ca ratoii aia numai dragi nu-i erau ratei, dar nu stie de fapt cum statea treaba cu rata ;) ) ps.bre, sa va lasati nevestele in pace daca nu aveti ganduri sa va inmultiti familia, da? (aici iar o sa inteveniti, cum ca daca cei doi sunt casatoriti e ok, dar nu tine pentru ca sare alde flying si urla, pentru ca si aici exista ceva ce scria alinb mai demult: "pai, ba, tu te-ai casatorit ca sa-ti poti face de cap?" eu zic asa si nici nu mai intervin aici, indiferent ce mai scrie flying ;) : daca tanarul este maturizat psihic si fizic si intalneste o persoana care ii devine draga atunci este perfect natural sa faca sex cu aceasta, este un lucru bun pentru amandoi, nu pacatuiesc, nu fac rau nimanui. |
Citat:
Nu e nevoie sa "dai exemple din natura" ca sa pricepi ca asta e scopul primar al sexualitatii. Ca mai exista alte aspecte, e o alta discutie care evident nu e pentru cei care au aspiratii raportate la lumea animala. Citat:
Citat:
Sa mai chemi un prieten pentru rata de nevasta-ta ca deh, ca si violatorul ala..e sex surpriza, arta sexului, n-aveti voi idee ce mult trebuie sa-i fi placut...? Citat:
Fa chestia asta, predica chestia asta si deja ai facut deja jumatate de drum spre lumina.. Simplu, nu? |
mai, pentru binele vostru sper sa fie asa cum lasati sa se creada. binele personal, pamantesc, nu altceva, in sens de implinire, dar tare mi-e frica ca nu-i deloc asa. eu m-am casatorit din dragoste, la o varsta matura, cand vorbesc despre complementaritate, despre o iubire mai presus de cea fizica, chiar daca aceasta nu lipseste, stiu exact ce spun. nici unul dintre noi nu a fost virgin, fiecare am avut viata lui inainte de a ne cunoaste.
|
Citat:
Nu ca ar exista o incompatibilitate intre cele doua, dar exista riscul ca atunci cand o urmaresti pe aia de jos, sa uiti de aia de sus. De asta a si spus Hristos: "Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă." (Mt. 6:33, Luca 12:31) Citat:
Probabil nici nu e prima data in viata cand ai impresia ca ai gasit o farama de stabilitate.. |
Citat:
in fine, am spus ce am vrut sa-i spun tanarului forumist, ar fi bine pentru el, dar si pentru ceilalti tineri care au fost indrumati gresit, sa tina cont de ceea ce am scris eu aici. eventual sa nu ia in seama gresitele, poate, exemple din lumea animala. |
Citat:
Cand ai clasificat ca "maculatura" idealurile altora nu ti s-a parut, macar putin, ca faci ceva gresit? Citat:
Ca sa nu inteleg gresit. Imi place ca esti sensibil, acum ramane sa inveti sa rezonezi si cu nevoile altora. Citat:
Esti ca in poveste aia cu experimentul cu maimutele, daca ele cred ca nu pot sa ajunga la banana trag in jos si pe aia care crede ca ar putea. Si tu pentru ca n-ai putut ajunge la idealurile enuntate pe aici, desi stii f. bine de ele si ca sunt aspiratii valide ce zici? sa se multumeasca si altii cu ce m-am multumit si eu cand eram mai tanar desi dupa ani buni mi-am dat seama ca pedalam in directia gresita. Stii si povestea aia cu ceasca goala? Ei bine, in a ta nu mai intra nimic ca din prea multa fudulie crezi ca e plina. Si ce-ti mai place sa te indreptatesti.. Crestinul dimpotriva, constientizeaza mai intai haina murdara, goliciunea pe urma alearga la Dumnezeu, la biserica sa si-o acopere cu haina noua. Asa ar trebui sa faci si tu. Sa il intrebi pe Dumnezeu cum se asteapta sa-ti traiesti viata, nu sa incerci sa imiti maimuta. Desi si de la ea ai avea ce invata bun: "Maimuta ofensata" A. Dumitru Motto: "O, de I-ați auzi glasul care zice: Să nu va învârtoșați inimile voastre" (Psalmul 98,8) "Cunoașteți ca Domnul, El este Dumnezeul nostru; El ne-a facut" (Psalmul 99,2) O dată o maimută din evul anecdotic, Venind la sfat pe creangă de arbore exotic, A zis: Atenție! Sunt foarte ofensată Circulă-n lume vorba, deloc adevarată, Că omul ar descinde din buna noastră rasă Însăși ideea asta imi pare odioasă Ați pomenit vreodata divorțuri printre noi, Copii lăsați pe drumuri sau imnuri de razboi? Cine-a vazut in hoarda la noi bolnavi mintali, Drogați, lacomi de cărnuri și homosexuali, Escroci, bandiți, gherile sau vreo tutungerie? În neamul nostru nobil nu vezi așa prostie. Noi nu avem mafii crude în stirpea noastră aleasă, Nici teroriști, manele, nici luptele de clasă! Cât am batut eu jungle, scuzați, n-am observat În obștea de maimuțe, cocotier privat, Nici garduri și nici paznici, nici pui murind de foame Sau omorâți în taina de așa-zise "mame" Nu veți vedea vreodata cat soarele si luna O minte de maimută dospind in ea minciuna! Chiar de aș fi silită de vreun laborator, N-aș deveni port-bâtă și nici informator. Și iată încă una din lumea cea de jos: La noi nu se întâlneste razboi religios Nici "sfinte inchizitii", nici libertate-n lanțuri, Nici chefuri după care să ne culcăm în șanțuri Și nici o îndoiala ce duce la ateism, Nici ordini materiale, nici materialism E adevărat ca omul a coborât ca soi, Dar să fim rezonabili: n-a coborât din noi. https://preugen.wordpress.com/2008/1...muta-ofensata/ |
Citat:
Nu inteleg ce fel de gandire poti sa ai ,asteptand aprobare in lucruri evident gresite pe care le afirmi.Vii pe forum si ne spui cum Biserica e rea si tu esti bun si astepti sa te mangaiem pe crestet si sa-ti dam bombonele?Trezeste-te. |
Citat:
Citat:
ps.si nu face pe ala durul cu mine ca pierzi la scor, din orice punct de vedere, si fizic si intelectual. te invat fizica si te bat fizic, de exemplu, sau te invat istorie si te bat de-ti rasuna istoria in cap! verstehen, dusmanosule? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:57:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.