Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Adevărata miză pentru sua... și ceilalți (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17975)

abaaaabbbb63 02.07.2015 12:14:51

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 594479)
Adică să-ncep și eu să fac așa, sau ce înțelegi prin "supunere"?

Probabil ca vei ramane in BOR si vei fi nepasator fata de decizie. Cred ca asta ar fi supunere. Sau mai mult, poate chiar de acord! :))

Sau ai iesi din BOR si te-ai boteza in Biserica Ortodoxa Rusa (Tot BOR?)

DragosP 02.07.2015 12:17:09

Mai vedem, mai analizăm, ne mai împrietenim...

Vitiate 02.07.2015 12:22:32

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 594488)
Mai vedem, mai analizăm, ne mai împrietenim...

Mageia, poti fi serios macar o data? Da, aba4 a definit excat ce vreau sa zic (merci, bro).

DragosP 02.07.2015 12:28:44

Citat:

În prealabil postat de Vitiate (Post 594489)
Mageia, poti fi serios macar o data?

În ciuda aparențelor, sunt extrem de serios.
Da' să știi, problema ridicată de tine e nonproblemă.

iuliu46 02.07.2015 12:30:38

De ce e nonproblema ? Crezi ca nu ne indreptam intr-acolo ? Crezi ca se vor opri astia la usa bisericii ? Ca nu asta vor de fapt sa faca, sa distruga crestinismul ?

DragosP 02.07.2015 12:38:35

Ba da, dar n-or să reușească.

Vitiate 02.07.2015 12:39:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 594491)
De ce e nonproblema ? Crezi ca nu ne indreptam intr-acolo ? Crezi ca se vor opri astia la usa bisericii ? Ca nu asta vor de fapt sa faca, sa distruga crestinismul ?

Exact, Iuliu. Aseara am vorbit cu Ioan Cezar la tel.; dupa ce se intoarce de la tzara, poate ne aglutinam la o bere. Ideea de cezaropapism dus la extrema ma ingrozeste. Adica, daca eu as fi ortodox, si as avea duhovnic, si i-as spune ca scuip pe tot ce reprezinta (anti-)spiritual, Occidentul, si ca ma rog pentru distrugerea Euro-Americii si aliatilor lor, ar fi normal ca el sa calce in picioare Taina Spovezii si sa ma toarne, ca nu sunt aglutinat sub blestematele de steaguri stars-and-stripes, carpa albastra cu stele in cerc si alte carpe de astupat gaura maronie?! Sau, inca mai nenorocitor si hulitor, sa recunoasca "casatoria legitima incheiata de Ion Detracatu cu capra sa, Adelina" sau "Vasile cu Vasilica", etc., etc.?! Va dati seama ca daca Papa Francisc o sa zica la toamna ca gheii pot fi impartasiti, toti credinciosii fara creier sa vor supune, ca de, organizatia e mai presus de Intemeitorul ei si de Torah data de El. Unii nu inteleg de ce El a traznit si a provocat eruptii vulcanice pe Sinai cand a dat Legea. Simplu: ca sa atraga atentia prostilor de oameni ca e o chestiune de viata si moarte, si anume vesnice.
Mor cand aud pe unii cu "supunerea oarba".

DragosP 02.07.2015 12:40:50

Am lăsat cumva impresia că m-ar interesa ce zice papa? :39:
Dacă da, iertare!

Vitiate 02.07.2015 12:47:03

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 594500)
Am lăsat cumva impresia că m-ar interesa ce zice papa? :39:
Dacă da, iertare!

Omule, tu traiesti in visare? Daca ei cad, cade si ierarhia BO. Astia sunt obisnuiti sa bizantinizeze in realtia cu statul si blestematele lui de structuri militarist-mafiote, adica securistice. Daca un animal din SRI va ordona ca preotii sa spuna nu toata spovada, ci partea "informativa" din ea, crezi ca acei dintre ei cu constiinte slabe nu se vor supune?!

DragosP 02.07.2015 12:48:12

Citat:

În prealabil postat de Vitiate (Post 594506)
Omule, tu traiesti in visare?

Nu, eu fac eforturi de a trăi cu Hristos în față.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:36:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.