![]() |
idee intalnita pe Discovery Channel
De fapt,unii incearca acum sa falsifice intelesul sodomiei din Biblie,spunand ca s-ar referi la cu totul altceva,inventand descoperiri din burta.
Ca somomitii din Sodoma si Gomora s-au pierdut din cauza ca nu erau ospitalieri cu calatorii/turistii(nu pt ca doreau sa se culce cu noi venitii)! Culmea descoperirilor :) |
Citat:
Deci incepem de acum sa schimbam intelesul cuvintelor... Atunci sa schimbam si in DEX, ca sa nu mai citim cele de mai jos: SODOMÍE, sodomii, s. f. (Pop.) Relații sexuale anormale. – Din ngr. sodomía. Sursa:Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a Permalink SODOMÍE s.f. Coit anal; (p. ext.) orice anomalie sexuală. [Gen. -iei. / < fr. sodomie]. Sursa: Dicționar de neologisme |Permalink SODOMÍE s. f. relații sexuale anormale (între parteneri de același sex, între oameni și animale). (< fr. sodomie, gr. sodomia) Sursa: Marele dicționar de neologisme | Permalink |
Citat:
Oare tu asta ai înțeles de la Iisus Hristos, o schimbare de ton? |
Citat:
Mulțumindu-i Yasminei, ești de acord cu reportajul de pe Descopery :21:, nu? (Doar ți-am folosit flotările logice, stai calmă!) |
Citat:
Ei au obiceiul de a pune semnul egal intre Papa si Hristos. |
Citat:
Pentru cei care nu adera la Sf. Traditie, orice interpretare este aproape la fel valida pentru ei cum este asta pentru tine. |
Citat:
|
Ți-am răspuns _fix_ în același stil.
Recitește-ți postările și crucește-te și atunci. |
Citat:
E suficient ca le citesc pe ale tale, Dragos. :40: Pe ale mele vrei sa le si citesc dupa ce le-am scris?!? :17: |
Da, n-ar strica.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:15:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.