Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta baiatului neinsurat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15043)

Raoul 02.06.2012 16:55:46

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 449631)
prietene, tu ai TOATA viata inainte

Teoretic. Insa cand te gandesti ca eu la 22 de ani nici nu-s insurat,nici nu am ceva stabil,iar alte fete la 15 ani deja au copil... Se pare ca am ramas mult in urma :21:

Adriana Cluj 02.06.2012 16:58:47

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 449661)
Teoretic. Insa cand te gandesti ca eu la 22 de ani nici nu-s insurat,nici nu am ceva stabil,iar alte fete la 15 ani deja au copil... Se pare ca am ramas mult in urma :21:

Las' ca-ti vine si tie randul!
Adica: nu scapi! :21:

stefan florin 02.06.2012 17:19:51

Citat:

eu an 34 ani si nu sunt inca insurat. Am o relatie stabila, ne iubim amandoi dar inca nu am de gand sa ma insor. E prea devreme! Si tu de "plangi" la 22 de ani?!

Adriana Cluj 02.06.2012 18:33:52

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 449667)
eu an 34 ani si nu sunt inca insurat. Am o relatie stabila, ne iubim amandoi dar inca nu am de gand sa ma insor. E prea devreme! Si tu de "plangi" la 22 de ani?!

Partenera e multumita de aceasta relatie stabila? Pe ea ai intrebat-o? Ea ce ganduri are?
Intreb si au asa ca sa ma aflu-n treaba.....

Dumitru73 02.06.2012 18:38:02

Citat:

daca tu la 22 de ani iti faci probleme, eu la 39 ce sa mai zic?
sunt expirat ... :)

Raoul 02.06.2012 19:10:18

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 449663)
Las' ca-ti vine si tie randul!
Adica: nu scapi! :21:

Da,asa e. Insa parca e din ce in ce mai greu,viata din ce in ce mai dificila... Cum o vrea Dumnezeu acum :1:

Citat:

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 449683)
daca tu la 22 de ani iti faci probleme, eu la 39 ce sa mai zic?
sunt expirat ... :)

Acum nu stiu cum sunteti voi,insa nu prea as vrea sa ma prinda 30+ si sa fiu tot burlac. Relatii am avut,oportunitati de a pune temelia la ceva stabil deasemenea,insa nu stiu,nu am simtit momentul.

Ma credeti ca inca sunt in dilema? Adica am refuzat sa ma "leg la cap" si nici acum nu stiu daca a fost prostie (in sensul ca am dat cu piciorul unor fete bune) sau pur si simplu nu mi-a venit timpul. Cu timpul voi vedea daca am facut bine sau rau.

Doamne-ajuta!

Cornel Urs 02.06.2012 19:19:48

Citat:

sper ca prin "relatie stabila" nu intelegi si relatii trupesti.

Cornel Urs 02.06.2012 19:22:05

Citat:

Teoretic. Insa cand te gandesti ca eu la 22 de ani nici nu-s insurat,nici nu am ceva stabil

aceeasi intrebare ti-o pun si tie, daca nu te superi, prin "ceva stabil" ce intelegi? o amicitie?

Dumitru73 02.06.2012 19:44:17

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 449686)
Acum nu stiu cum sunteti voi,insa nu prea as vrea sa ma prinda 30+ si sa fiu tot burlac. Relatii am avut,oportunitati de a pune temelia la ceva stabil deasemenea,insa nu stiu,nu am simtit momentul.

Ma credeti ca inca sunt in dilema? Adica am refuzat sa ma "leg la cap" si nici acum nu stiu daca a fost prostie (in sensul ca am dat cu piciorul unor fete bune) sau pur si simplu nu mi-a venit timpul. Cu timpul voi vedea daca am facut bine sau rau.

Doamne-ajuta!

nu cred ca sunt in masura sa iti dau sfaturi in acest sens.
dar cred ca esti inca tanar pentru a te gandi daca ai "ratat trenul".
pe de alta parte, o data cu trecerea timpului, incepi sa te obisnuiesti cu situatia si dupa 30 si ceva iti va fi tot mai greu sa accepti pe cineva in viata ta, indiferent cat de mult iti doresti acest lucru.
si ca sa-ti dau o explicatie mai plastica din economie, stii ce-i diferentiaza pe oamenii de succes de cei mediocrii? ... primii nu rateaza oportunitatile ...

Raoul 02.06.2012 20:12:21

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 449691)
aceeasi intrebare ti-o pun si tie, daca nu te superi, prin "ceva stabil" ce intelegi? o amicitie?

O persoana cu care sa am o perspectiva de viitor,adica sa ne placem si sa avem planuri de casatorie daca se va putea.

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 449697)
nu cred ca sunt in masura sa iti dau sfaturi in acest sens.
dar cred ca esti inca tanar pentru a te gandi daca ai "ratat trenul".
pe de alta parte, o data cu trecerea timpului, incepi sa te obisnuiesti cu situatia si dupa 30 si ceva iti va fi tot mai greu sa accepti pe cineva in viata ta, indiferent cat de mult iti doresti acest lucru.
si ca sa-ti dau o explicatie mai plastica din economie, stii ce-i diferentiaza pe oamenii de succes de cei mediocrii? ... primii nu rateaza oportunitatile ...

Asa ma gndesc si eu,ca nu e deloc timpul pierdut in cazul meu. Momentan am alte prioritati...

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:07:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.