![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Normal este ca cel care este ortodox sa aiba parte de cursuri de religie ortodoxa, cel care e catolic catolica, si asa mai departe iar cel care este ateu sa aiba de cultura civica sau mai stiu eu ce anume decide asociatia ateistilor ca e bun pentru ei. |
Citat:
Majoritatea platitorilor de taxe cu banii carora se face scoala sunt religiosi si de acord ca sa existe si instruire confesionala asadar nu cred ca minoritatea atee trebuie sa decida ce trebuie sa invete copii pe banii nostri. |
Citat:
Ca sa te ajut, era vorba de neoprotestanti.. |
Citat:
|
Uite cum stau lucrurile in America :
http://aclj.org/american-heritage/at...s-ignore-facts Adica de ce sa permitem noi o statuie a lui Iisus pe proprietatea statului.:1: |
Citat:
|
Citat:
Citez, AlinB: ""Nota: a se citi si comentariile de la articolele in cauza. Oare ce ii deranjeaza pe acesti indivizi? Crucea Lui Hristos! O noutate? Nu prea. Desi si-au pus cruci in si pe "casele de adunare", Biblii, ostilitatea lor fata de Crucea Lui Hristos ramane. Oare de unde sau mai ales de la cine le vine aceasta ura? Tema de gandire pentru cealalta categorie de ecumenisti ai nostri."" |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:05:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.