![]() |
|
Citat:
|
Citat:
|
Cartile mi le cumpar NUMAI din manastiri in proportie de 90%! Intreaba si tu in manastiri si ti se va raspunde,apoi imi vei da dreptate. Sunt fragmente culese la care s-au mai adaugat comentariile autorului. Deci nu e 100% creatia parintelui. Asta vroiam sa spun.
|
Citat:
|
Or fi,insa majoritatea de la Lainici le iau. Ce daca sunt scumpe,are si biserica nevoie de bani,si daca milostenie nu facem macar putem sa cumparam ceva din libraria proprie. O sa imi cumpar si Cararea Imparatiei intr-o buna zi (sper). Pe la Candela nu am trecut de ani buni,mai ales ca nu prea am mai avut tangente cu orasul si zona Olteniei.
|
Eu propun sa revenim la tema topicului si sa lasam afacerilor preotilor precum si numarul cartilor scrise de parintele la o parte si sa incercam sa lasam un gand frumos ptr parintele, precum si sa povestim o minune traita la mormantul lui.
De discutii in contradictoriu si neziditoare e plin forumul, haideti sa il nu il transformam si pe acesta, dedicat parintelui Arsenie in motiv de contrazicere, de dispute. Va rog eu frumos. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Creazati un topic nou, unde poti disputa in voie care carti sunt sau nu scrise de Parintele Arsenie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:08:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.