Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   cartele electronice in scoli ?!? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13470)

antoniap 04.08.2011 05:31:03

Citat:

În prealabil postat de Adriana98 (Post 385664)
Acest sistem diabolic de supraveghere sub diverse forme (vizibile sau invizibile, știute sau neștiute, cu acordul sau în ciuda refuzului nostru ...), nu numai că este extrem de costisitor pentru cei supravegheați, fiind în același timp foarte profitabil pentru lucrătorii sistemului, dar este în primul rând o desconsiderare, o batjocorire a omului, despre care se uită adesea că este coroana creației, ultima și cea mai de seamă dintre creaturile pămîntești, făcută după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Sau poate tocmai de aceea ...?
Cei care încearcă prin tot felul de mijloace să coboare omenirea la gradul de dobitoace, ba chiar și mai jos, se cred deja stăpînii lumii acesteia, însă nu doar ei poartă vina, ci și aceia pe care i-am împuternicit noi să ne reprezinte și care, în mod abuziv, își permit să vorbească și să decidă în numele tuturor, de cele mai multe ori, în defavoarea noastră. Apoi, mai este o categorie, cea mai periculoasă de fapt, din care fac parte cei pe care îi considerăm de-ai noștri și care stau gata de atac verbal, ori de câte ori, unii dintre noi suntem îngrijorați de viteza cu care ni se aplică tot felul de tratamente degradante. Aici, mă refer la unii "progresiști", aflați la unison cu ultimul răcnet al "înaltei" tehnologii, (înaltă, dar de joasă frecvență duhovnicească), care se cred datori să-i eticheteze imediat într-un fel care să-i complexeze pe cei care se opun, pentru ca apoi, aceștia din urmă să reacționeze în felul dorit de tabăra adversă.
Dar să fie clar: nimeni nu are dreptul de a obliga pe nimeni (nici-un om) să accepte astfel de metode de înjosire. Ei, "lupii", deși știu asta, (ne) încearcă: dacă merge, bine, de nu, vor mai încerca. Însă problema cea mare nu este cu lupii, ci cu acei oameni bine-intenționați, atoateștiutori și grabnic liniștitori, care provin chiar din interiorul turmei și care (oare fără să-și dea seama ?!) dau apă la moara inamicului. Aici e hiba.
În concluzie, dacă venirea antihristului se apropie cu pași repezi, aceasta nu este doar din cauza vrăjmasului, care provoacă (asta fiindu-i specialitatea) direct sau prin cei care i se închină [conștient sau mai puțin conștient (aici fiind vorba de cei care nici măcar nu cred în existența diavolului)], ci este în mare măsură și din cauza celor care ne îmbie cu "somnifere" de fiecare dată când ne mai trezim.
Oare a fi ortodox nu presupune printre altele și o stare permanentă de vigilență, o conștiință mereu trează ?
Oare nu toți ortodocșii sunt conștienți că avem libertatea de a alege, deci de a refuza ceva ce nu vrem ? Nu toți sunt gata să respecte această libertate, acest dar de la Dumnezeu?

Subscriu si rog adminul sa stearga postarea mea anterioara. Prefer sa fiu pentru mihailt o ,,inselata de draci'' decat sa smintesc pe cineva. Nu e nevoie de atatea cheltuieli inutile. Adica se mareste numarul de copii in clasa, se reduc salariile profesorilor, dar se aloca bani pentru supravegheri peste supravegheri. Supravegherea video nu e suficienta?

In cazul in care aceste cartele vor fi personalizate in vreun fel, se ajunge la discriminare in invatamant. Adica accesul la o forma de instruire al ,,inselatilor de draci'', ca sa mentin etichetarea lui mihailt, adica al crestinilor care cred ca actele cu cip sunt nocive pentru mantuire, se sisteaza. Adica, mai concret, crestinii vor fi prigoniti pe fata.

georgeval 04.08.2011 10:22:51

Eu cred ca in viitor prin toate incercarile acestea de monitorizare vom deveni niste "roboti". Comportamentul unui copil prin monitorizare poate fi fortat astfel incat sa nu mai vorbim de libertate- ori aspectul moral in fata lui Dumnezeu implica lbertatea.

Adriana Cluj 04.08.2011 10:39:45

Citat:

În prealabil postat de georgeval (Post 385858)
Eu cred ca in viitor prin toate incercarile acestea de monitorizare vom deveni niste "roboti". Comportamentul unui copil prin monitorizare poate fi fortat astfel incat sa nu mai vorbim de libertate- ori aspectul moral in fata lui Dumnezeu implica lbertatea.

Etape premergatoare, care par nevinovate, ba chiar in folosul nostru... dupa care gata invatati cu ele -nu ne-au muscat, nu ne-au curentat, nu ne-au facut nimic!!!!!!!- suntem numai buni de primit cireasa de pe tort!

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=13418

AlinB 04.08.2011 11:32:46

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 385502)
Nu mai frate Alin,unii inselati de draci din mafia neo-securista sunt in spatele afacerilor astea cu pasapoartele biometrice (sunt cam 9 milioane de pasapoarte in circulatie in Romania) iar un pasaport biometric costa peste 200 de euro,266 de ron suportati de cetatean si restul de la buget (adica tot de cetatean).
Inmulteste 9 milioane cu 200 si vezi ca iese 1800 milioane euro,adica un miliard,800 de milioane de euro.Bani suportati de cetateni Romaniei.

Unde scrie ca de fapt costa 200Euro?

AlinB 04.08.2011 11:37:36

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 385524)

Dada, cea mai buna dovada scoasa culmea tot de suporterii miscarii anti-biometrice care demonstreaza clar ca atitudinea celor de la Petru Voda e in afara de orice ortodoxie, adica in timp ce alte Biserici Ortodoxe zic ca nu e o problema spirituala, ei pun afis ca nu mai spovedesc si impartasesc pe cei care au din astea.

Si arata si de unde se trage treaba, mai exact de la superstitiile grecilor, nationalismul ieftin si ignoranta in materie de tehnologie.

AlinB 04.08.2011 11:39:17

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 385587)
Tot parintele Arsenie Papacioc a spus, referindu-se la documentele electronice: ,,Eu n-as primi asa ceva."

PARINTELE ARSENIE PAPACIOC DESPRE PROBLEMA ACTELOR CU CIP (31 august 2010):

[COLOR=#000000]“Eu n-as primi asa ceva… Este o chestie personala“[/COLOR]

[COLOR=#000000],,[/COLOR][COLOR=#000000]- Parintele Mihail: Problema actelor cu cip, care urmeaza sa vina, stim cu totii ca nu sunt bune…[/COLOR]
[COLOR=#000000]- Parintele Arsenie: (...)[/COLOR]Raspunsul meu e asta: [COLOR=#ff0000]eu n-as primi asa ceva.[/COLOR]
[COLOR=#000000]- Parintele Mihail:[/COLOR] [COLOR=#000000]Nici noi nu il primim.[/COLOR]
[COLOR=#000000]- Parintele Arsenie: [/COLOR][COLOR=#FF0000]Dar inseamna ca iti pui si capul la bataie.[COLOR=#FF0000] Asa ca-i o chestie personala."[/COLOR][/COLOR]

Asa ceva ce?
Ca eu n-am vazut acolo ce i s-a explicat parintelui ca reprezinta chestiile astea.
Ca daca au profitat de naivitatea lui si faptul ca e batran si rupt de sfera informatiilor astea si i-au bagat prostii in cap cum au facut cu parintele Iustin, si raspunsul tot o prostie este.

Ca indiferent de cat de "performant" este sistemul, regula ramane valabila: "garbage in, garbage out".

AlinB 04.08.2011 11:42:06

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 385596)
Cartelele electronice, daca sunt nominale, atunci trebuie sa ne facem probleme.

Serios? Ca de exemplu ce probleme?
Tare usor e sa faci filosofia cartelei cand n-ai nimic de pierdut, sa faci tu foame versus o amarata de cartela, atunci sa vedem care e logica.

antoniap 04.08.2011 13:25:33

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 385881)
Dada, cea mai buna dovada scoasa culmea tot de suporterii miscarii anti-biometrice care demonstreaza clar ca atitudinea celor de la Petru Voda e in afara de orice ortodoxie, adica in timp ce alte Biserici Ortodoxe zic ca nu e o problema spirituala, ei pun afis ca nu mai spovedesc si impartasesc pe cei care au din astea.

Si arata si de unde se trage treaba, mai exact de la superstitiile grecilor, nationalismul ieftin si ignoranta in materie de tehnologie.

De ce nu zici si tu ca sunt ,,inselati de draci'' ca mihailt? Lasa etichetarile, caci toti cei pe care i-ai amintit stiu mai bine ca tine ce inseamna Ortodoxia. Faptul ca etichetezi cu usurinta nu inseamna ca ai dreptate, ci doar ca vrei sa te pui in slujba Sistemului si sa incerci sa-i denigrezi pe cei care apara cu adevarat Ortodoxia.

vsovivi 04.08.2011 14:19:16

...cartela satanică e defapt o continuare a carnetului de partid cobunist... a echipamentului de mutecist, a craveții de spioner și a jebguței de șeoim, asta este, doar că e la nivel mondial, ocult, ascuns și fățarnic și viclean... ca să târască pe tot omul și pe tot creștinul la iad, ca să nu mai poată primi binecuvântare, căci mândria și pisma și ura și strâmbătatea și răzbunarea și răutatea și hula nu se pot binecuvânta și sfinții de la Dumnezeu.

Hei tiță, liță cidtz ălou!

EllaTheodora23 04.08.2011 14:56:57

Citat:

În prealabil postat de georgeval (Post 385858)

Da, pentru ca libertatea elevilor a adus doar lucruri bune pana acum! Rezultatul: dezastrul numit "Bacalaureat 2011". In mod normal, un copil de liceu ar trebui sa fie in stare sa discearna binele de rau, macar intr'o anumita masura. Dar daca nu pot, atunci asta merita! Libertatea e un privilegiu, nu un drept.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:18:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.