![]() |
Citat:
In special ortodocsi/catolici contra (neo)protestantilor...Cine are mai mare dreptate? Si la asa ceva se poate ajunge. |
Citat:
Si eu am sot ateu, dar totusi, cand a vazut ce interesat este fiul nostru de intrebari existentiale (despre Dumnezeu, ingeri, draci, rai, iad etc..) a zis ca daca baiatul vrea, il facem preot! Nu dai dovada de o reala "deschidere" cand adopti aceasta atitudine. 2. Mult mai important: educatia publica ESTE INDOCTRINARE. Din pacate nu am salvat diversele articole despre evolutia educatiei publice. In momentul acesta nu-mi vin in minte decat articolele despre educatie despre situl lui Dennis Cuddy (sunt foarte amanuntite, despre evolutia educatiei americane, probabil multi useri nu ar avea rtabdare sa le citeasca). Din acestea, postez:" [i]When Hillary Clinton became First Lady of the U.S. in 1993, she was in charge of a health care task force, about half the members of whom were connected with the Robert Wood Johnson (RWJ) Foundation. On the NBC "Today Show" (January 23, 1990), Dr. Michael Lewis of the New Jersey Robert Wood Johnson Medical School had claimed: "Lying is an important part of social life, and children who are unable to do it are children who may have developmental problems[/I]." .. si altele asemenea. Daca-mi vin in minte articole, voi da linkuri. Poate merita deschis un thread despre sensul educatiei moderne. |
Prea multi daca....nu duc la nimic constructiv...De ce oare atata teama din partea unor ortodocsi? Impotriva "alunecarii" exista doar "anti -derapante".....ca nu sunt niste limitati copiii si nici parintii lor....Sic cogito...
|
Citat:
Prieteniile se strica...si incepe barfa:(. Asta intre copii!! |
Citat:
|
"Certurile izbucnesc destul de usor.
Prieteniile se strica...si incepe barfa. Asta intre copii!" Doar intre copii? Atunci aici pe forum uneori e o cresa....hihihi Depinde de dascal.....foarte mult...si nu numai de el...Oricum , degeaba ne agitam noi, ca ce e dat sa fie va fi si ce nu, nu.... ps. de acord cu " Ești cam deșteaptă pentru o neștiutoare.", vizavi de "mica" noastra "O nestiutoare_". Va iubesc frateste pe amandoua! |
Citat:
|
sunt fericita
Stiu si iti multumesc mult pentru asta ! Dumnezeu sa fie cu tine , ca esti unul din sufletelele speciale!(aici te imbratisez si pup si eu-numai ca nu am emoticoanele)..
|
Citat:
|
Citat:
desi uneori pare, sau vrea sa para ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:00:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.