Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   +Gary Moore+Dumnezeu sa il odihneasca (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12141)

maria40 08.02.2011 08:44:56

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 334522)
Si Johnny Cash era "pocait", asta nu-i stirbeste cu nimic din mostenirea artistica. Judecati artistii dupa talent.

Corect ce-ai scris! La fel si Freddy Mercury era un geniu al rock-ului chiar daca era gay.
Dovada ca dupa moartea sa trupa Queen s-a desfiintat. Daca crezi in Dumnezeu cu tarie si esti ortodox nu cred ca asta inseamna ca esti si un foarte bun profesionist la locul tau de munca. Unii cred ca daca sunt credinciosi sunt un fel de zei si reusesc in toate si sunt buni in toate domeniile si ii desconsidera pe ceilalti....pana cand dau cu capul de zid si abia atunci se trezesc si zic au!! asta m-a durut tare!!! Pai, hai, acum sa-ti vad credinta si taria cand te doare nu cand dam sfaturi la unul si la altul. Vedem paiul din ochiul celulilalt si nu vedem barna din ochiul nostru.

calator prin ploaie 08.02.2011 09:12:45

Autoritatile spaniole sugereaza ca artistul a facut STOP CARDIAC....in somn...Deci...nu cum ai afirmat tu Daniel777....A murit precum ziceai , Nichita Stanescu...dar indiferent de modul in care s-a stins , si el ramane un talent genial.....
Dumnezeu sa ierte pe toti cei plecati si pe cei care-i judeca inca !

calator prin ploaie 08.02.2011 09:15:04

Citat:

În prealabil postat de Iosif77 (Post 334611)
Probabil ca relatarea nu e departe de realitate dar pentru o informare corecta ar trebui spus ca postarea lui Daniel777 are drept sursa o revista mizerabila.

PERFECT DE ACORD....si nici macar nu s-a scris adevarul....Murise de atac de cord....in somn!

gabriel 30 08.02.2011 09:29:44

Dumnezeu sa il odihneasca.

Iar celor care fac speculatii ieftine si rautacioase....ar fi bine sa aiba grija de propriul suflet....ca dupa moarte,la Judecata sa nu aiba vreo "surpriza" neplacuta vizavi de unde isi vor petrece Vesnicia..........pentru ca tare multi vor avea si tare mirati vor fi de asta......

OmuBun 08.02.2011 10:09:49

Nu cred ca de speculatii ieftine si rautacioase este vorba. Omul este liber sa-si traiasca viata cum il duce capul. Eu refuz sa dau valoare acolo unde sfintii parinti considera non-valoare. Priviti cate replay-uri s-au dat la moartea parintelui Nicodim: Cat de usor trecem pe langa cineva care si-a dedicat toata viata lui Hristos, si cata importanta-i dam unui "artist" care toata viata a facut numai victime. Daca pacatele noastre se limiteaza la viata noastra intima, Dumnezeu va fi mai ingaduitor. Daca "arta" noastra a devenit sminteala altora, ma tem ca nici un milion de lumanari aprinse de fani, nu-l vor salva la dreapta judecata. Oricata mila am avea pentru un sinucigas, (cu atat mai mult daca a fost necopt cand si-a pus capat zilelor) nu putem interveni noi cu nimic. Iar aici este aproximativ asemanator. Daca Dumnezeu se va milostivi sau nu, e greu de spus; depinde de lucrurile bune si de adevarata milostenie savarsita in viata. Noi nu cunoastem nimic in acest sens, iar ca sa ma podideasca lacrimile si sa ma rog pentru pacatele lui cand in jurul nostru sunt suflete disperate care implora rugaciunile noastre, dar nimeni nu spune o vorbulita de mangaiere, mi se pare penibil si absurd. NU MERITA atata importanta, din punct de vedere religios! Asta era ideea!

calator prin ploaie 08.02.2011 10:35:24

Omule bun....de ce a facut toata viata numai victime chitaristul? Zau, nu te inteleg...Despre morti numai bine !

ory 08.02.2011 10:37:19

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 334430)
Nu cred ca in inimile tuturor va dainui aceasta muzica,eu nu ii cunosc muzica,si nici nu imi doresc acest lucru.

Era ortodox? Cred ca nu....

....rautate de " ortodox "
As fi intrebat, mai degraba, daca a fost " om "...
Din pacate, ortodocsi suntem multi, dar oameni mult prea putini !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

calator prin ploaie 08.02.2011 10:38:55

Asa e Ory....ce de lume....si cat de putini oameni....

FiulRisipitor 08.02.2011 10:51:13

Gary Moor (artistul) nu isi are locul pe un forum unde se discuta despre spiritualitate/suflet! Mortea lui da, ne poate ajuta sa ne ducem cu gandul la moarte si la ideea "in ceea ce vei fi gasit in aceea vei fi judecat", dar talentul lui ca muzician nu isi are locul in discutie. Iar Gary Moore (omul) din exemplul care a fost pentru ceilalti (ceea ce a lasat sa se vada, ce a fost in suflet nu stim) este de fapt un exemplu de - asa nu!

calator prin ploaie 08.02.2011 10:55:40

Sa nu judecam, ca sa nu fim judecati...

" si ne iarta noua greselile noastre/precum si noi iertam gresitilor nostri".....ca o metafora extinsa....

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:27:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.