Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   emanciparea femeii.realitate sau mit? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12122)

Melissa 12.02.2011 00:53:32

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 336138)
nu trebuie sa fie doua jumatati, ci un intreg.

Jumatatile aceluiasi intreg.Pentru ca o jumatate de portocala nu se potriveste cu o jumatate de clementina.:-)

Melissa 12.02.2011 00:57:23

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 336413)
E un inceput.
Sotul meu a inceput cu o omleta si ajuns sa faca tort mousse de chocolat (fara blat, e din ciocolata, frisca etc.. incredibil ca ajunge la consistenta solida), tort tiramisu, cheese cake (dar tort, nu placinta..) etc.. asa ca e mai simplu sa mesteresti o priza, sa vopsesti o usa etc..
(la mancare banala nu se baga.. tocanita, ciorba.. alea nu. Doar lucruri imposibil de facut).

Ce tare..:36:( pai normal ca la lucruri imposibil de facut, doar e chirurg - bravo lui si tie pt usi/dus/prize/etc)

I.Calin 12.02.2011 09:13:30

Citat:

E un inceput.
Sotul meu a inceput cu o omleta si ajuns sa faca tort mousse de chocolat (fara blat, e din ciocolata, frisca etc.. incredibil ca ajunge la consistenta solida), tort tiramisu, cheese cake (dar tort, nu placinta..) etc.. asa ca e mai simplu sa mesteresti o priza, sa vopsesti o usa etc..
(la mancare banala nu se baga.. tocanita, ciorba.. alea nu. Doar lucruri imposibil de facut).

Nu mă miră... Cei mai buni bucătari sunt până la urmă tot bărbații. :3: Bărbații nu se bagă de obicei în lucrurile care presupun rutină: ciorba se face zi de zi, oricum, de câteva ori pe săptămână, tocănița - idem etc. Curățenia în casă, la fel. Cred că femeii îi place tare mult să repete și să se repete :71: Vorbeam de rutină.

calator prin ploaie 12.02.2011 10:13:30

:71: mi-a placut!

Langu 13.02.2011 00:05:09

Citat:

E un inceput.

Hai sa fim seriosi...sa vopsesti o usa nu e de loc usor,e o arta,iar sa o lacuiesti...Trebuie sa recunosti ca ai un sot de nota 10,putini rezolva imposibilul.

anna21 13.02.2011 00:17:00

Citat:

În prealabil postat de Langu (Post 336910)
Hai sa fim seriosi...sa vopsesti o usa nu e de loc usor,e o arta,iar sa o lacuiesti...Trebuie sa recunosti ca ai un sot de nota 10,putini rezolva imposibilul.

.. ei, ia timp, dar este placut.
Cand ai mei au renovat casa, mie mi-a revenit partea cu slefuirea si vopsirea usilor.. cu muuulti ani in urma. Mi-a placut.
Lumea se inghesuie la facultate, dar multe meserii care presupun munca fizica cred ca sunt chiar reconfortante. De ex. bunica mea era dantelareasa. Nu cred ca asta ii aducea mai putina satisfactie decat un job care te tine in fata unui ecran de calculator.
(Mai placut decat sa faci un raport contra-cronometru, oricum.)

Si torturile facute de sot.. le face din placere, nu din necesitate. (Ca avem cofetaria peste drum).

LapetiteMoc 13.02.2011 01:01:47

dedicatie

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 336914)
.. ei, ia timp, dar este placut.
Cand ai mei au renovat casa, mie mi-a revenit partea cu slefuirea si vopsirea usilor.. cu muuulti ani in urma. Mi-a placut.
Lumea se inghesuie la facultate, dar multe meserii care presupun munca fizica cred ca sunt chiar reconfortante. De ex. bunica mea era dantelareasa. Nu cred ca asta ii aducea mai putina satisfactie decat un job care te tine in fata unui ecran de calculator.
(Mai placut decat sa faci un raport contra-cronometru, oricum.)

Si torturile facute de sot.. le face din placere, nu din necesitate. (Ca avem cofetaria peste drum).

Pentru bunica ta, "Dantelareasa" lui Johannes Vermeer:

http://morar.catavencu.ro/wp-content.../lacemaker.jpg

ElisabetaM 03.05.2011 13:53:21

Femeia romana nu s-a emancipat ci a "a fost emancipata" cu forta.

cristinadaciana 03.05.2011 14:05:39

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 333773)
Draga mea, eu cred ca prin acest thread vrea sa ajunga din nou la celalalt : adica , era mai bine pe vremea COMUNISTILOR.:24:
La faza cu plansul la postarile tale, m-ai facut sa rad de m-am inecat cu apa..(tocmai beam):24:
Esti o scumpa:53:

"Rasul insa oricat ar fi de nevinovat, e grotesc. Rasul e de la draci, doar ei hohotesc ! Si clocotesc."

Melissa 03.05.2011 16:06:32

Citat:

În prealabil postat de cristinadaciana (Post 358307)
"Rasul insa oricat ar fi de nevinovat, e grotesc. Rasul e de la draci, doar ei hohotesc ! Si clocotesc."

Ce sa inteleg?
1.Ca esti de acord cu acest citat pe care eu l-am combatut pe threadul cu pricina?( nu cred)
2.Ca ai vrut sa arati si tu, ridicolul afirmatiei citate?( asta cred)

Spune cu vorbele tale ce te doare..ca eu s-ar putea sa ma insel cu aceste variante..

PS- mai cauta daca doresti, am multe mesaje la care folosesc acel emoticon( daca exista, inseamna ca e permisa folosirea lui,nu?), deoarece exprima perfect un ras cu pofta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:26:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.