Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ceausescu-ura sau lacrimi?26 ianuarie se naste un mit (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12014)

Florin-Ionut 27.01.2011 11:48:56

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 328827)
Un articol de Ștefan Doru COPOȚ
Încercând să ajut o fetiță cu SIDA prin anul 2000 am aflat un adevăr extrem de incomod.
Prin anii 91-92-93, prin vaccinuri venite din afară au fost infectați o mulțime de copii din orfelinatele românești astfel că aveam cei mai mulți copii cu SIDA din Europa în acea perioadă (dar fără să avem adulții infectați ).
Situația s-a aruncat în cârca sistemului medical, deși era o tâmpenie pentru oricine gândea cât de cât, pentru că nu avea cum ca personalul sanitar să fi fost normal să zicem până în anul 1992, pentru ca apoi să se tâmpească brusc, rezultatul fiind infectarea a mii de copii.
Cine crede că problema sterilizării instrumentarului medical a apărut când a apărut SIDA, nu are cunoștințe minime medicale. O problemă mult mai grea cu care se confrunta sistemul medical înainte de apariția SIDA era HepatitaB. Virusul hepatitei B este mult mai rezistent decât HIV-ul (acesta din urmă murind și dacă este expus la lumină timp de 30 minute). Pentru Hepatita B se făceau sterilizări ale seringilor timp de 30 de minute la temperatura de fierbere a apei, iar HIV-ul nu ar fi avut nici cea mai mică șansă.
Și de ce toate aceste urmări ulterioare puse pe seama practicii incorecte? Simplu. Pentru bani… Atunci am aflat că un bolnav de SIDA costa Statul Român cam la 1000 de dolari pe lună. Se poate înmulți cu câți bolnavi erau atunci, cu 10 ani durata medie de supraviețuire și se va constata un beneficiu financiar foarte bun.
Atunci, întâmplător, am avut și informații pe filiere foarte scurte de la medici din sistem care
după ce au vaccinat orfanii cu vaccinuri primite de la ajutoare au constatat la câteva luni o creștere a incidenței HIV cu aproximativ 50% din cei vaccinați”.

Tonomatele de presă au împiedicat mediatizarea celeilalte fețe ale mitului SIDA

„Au fost și câțiva răzvrătiți în rândul medicilor care se știau curați și care au pus întrebări, dar care au fost repede potoliți de cei din minister. Când am aflat, plin de mânie, am apelat la o cunoștință, care era ziarist și i-am propus ca eu să aduc dovezile medicale și el sa scrie un articol zguduitor. M-a dezamăgit total, spunând că nu interesează pe nimeni. Mai târziu am aflat ca el era scriitor la comandă, că scria doar ce îi permiteau stăpânii și el știa clar că asta nu se va publica niciodată. M-am dezumflat și eu și am mai răspândit informația doar printre cei mai apropiați. Dar informația asta se știe în sistem și chiar și pe un forum cineva s-a exprimat foarte clar în acest sens. Probabil și de aceea vaccinul anti cancer uterin a fost un eșec așa răsunător pentru că informațiile au circulat.”

Afacerea SIDA, made in US Army

Institutul Național de Cancer (INC) din SUA și alți 37 de parteneri și-au avut locația la Fort Detrick, Maryland, aici fiind unul dintre laboratoarele principale al armatei americane, unde s-au efectuat diverse experimente și unde a fost conceput și virusul ce provoacă SIDA. Inițial s-a crezut că virusul a apărut la maimuțe, dar adevărul nu este acesta. Într-unul dintre articolele publicate în Online Journal un cercetător român stabilit în occident a arătat că doctorul Robert Strecker a dezvăluit că virusul SIDA a fost într-adevăr „marfă” de INC în colaborare cu Organizația Mondiala a Sănătății (OMS), „marfă fabricată” în laboratorul din Fortul Detrick, Maryland. Din 1970-1974, acest laborator a început să facă parte din unitatea armatei specializată pe viruși și microbi letali, cunoscută și sub numele de Unitatea de Operațiuni Speciale. După 1974, această unitate a primit numele de Institutul Național pentru Cancer (INC). Conform cercetătorului Wiliam Cooper, fost ofițer în serviciul secret al marinei americane, această inițiativă a fost supravegheată de CIA având numele de cod MK-NAOMI. Doctorul Strecker a descoperit un grup de cercetători ruși și japonezi care au fost interogați cu privire la unele experimente în acest domeniu realizate de ei, când au fost reținuți pe timpul celui de-al doilea război mondial. Doctorul Strecker a descoperit că șeful echipei care a preparat virusul SIDA a fost Doctorul Robert Gallo, care ulterior a pretins că a descoperit virusul. Doctorul Gallo și echipa sa au creat virusul SIDA combinând virusul leucemiei la bovine și un alt virus de la ovine, injectându-le ulterior în țesuturi umane. Ambii viruși luați separat nu erau letali pentru oameni, deși erau pentru animale, dar combinați provocau un proces ireversibil. În ziua de joi, 1 decembrie 2005 în presa românească apăruse informația conform căreia profesorul american Robert C. Gallo, pe atunci în vârstă de 67 ani, medicul care „a descoperit” virusul HIV care provoacă boala SIDA, anunțase cu o zi în urmă că a reușit să fabrice un vaccin anti-SIDA. Gallo a făcut această comunicare cu ocazia unei festivități care a avut loc la Universitatea Bar Ilan din Israel, unde i s-a decernat „Premiul pentru cea mai de vârf realizare științifică”. La acea vreme, vaccinul a fost testat pe iepuri, câini și pe cinci maimuțe, rezultatele fiind extraordinare. Din păcate însă, probabil din interese financiare considerabile, știrea despre acel vaccin a rămas doar știre. Nimeni nu mai spune nimic de acest lucru, în schimb statele afecate de acest flagel născut în laborator, continuă să cheltuiască sume imense pentru așa-zise tratamente și medicamente produse tot de marile laboratoare americane.

Apropo de libertate, stie cineva daca ASTAZI gradinitele accepta copiii care nu sunt vaccinati?

FiulRisipitor 27.01.2011 11:56:52

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 328827)
Un articol de Ștefan Doru COPOȚ

Nu ma mira deloc, pentru ca nu suntem singurul caz. Vezi ca si in Liberia s-a intamplat la fel, si daca la noi unii mai pretind ca medicii au fost neinstruiti, atunci acolo au medici angajati ONU, chiar daca unii dau vina pe ei ca erau medici incompetenti din Bulgaria dar atunci ONU de ce i-a angajat?

iulyaan 27.01.2011 13:31:57

dupa cum vad sunt isei pro si contra.oricum ar fi,situatia de dupa 89 a degenerat din mai rau in mai rau(ne facand o paralela cu comunismul),chiar daca este libertate.s-au intamplat in ultimii 20 e ani mutatii absolut sinistre si de multe ori frizand logica.atunci dumnezeu era inlocuit cu comunismul,acum este inlocuit cu banii si inavutirea prosteasca.cu cultul plasmei mari de pe perete.din pacate nu am invatat nimic din trecut.trebuia lasat ce era bun(si nu distrus)si curatat ce era rau.....cred ca sa intamplat exact invers

Melissa 27.01.2011 14:36:32

Raman siderata cum oameni care au trait in "epoca de aur",regreta comunismul.Cei care stiu despre acea epoca din diverse surse,pentru ca nu erau nascuti atunci,sau erau prea mititei,mai au o scuza...dar restul????
Ce sa cred,ca mai aveti si acum carnetele de partid????
Cum puteti gasi scuze comunismului?Si gradului de sclavie la care eram supusi?Minimalizarea fiintei umane a fost facuta pana la nivel de animal de casa!Eram dresati cu totii!Cantam la comanda,recitam la comanda,aplaudam la comanda,faceam copii la comanda,chiar si mancam la comanda.Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste.Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data!
PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga...

FiulRisipitor 27.01.2011 15:15:22

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 328896)
Raman siderata cum oameni care au trait in "epoca de aur",regreta comunismul.Cei care stiu despre acea epoca din diverse surse,pentru ca nu erau nascuti atunci,sau erau prea mititei,mai au o scuza...dar restul????
Ce sa cred,ca mai aveti si acum carnetele de partid????
Cum puteti gasi scuze comunismului?Si gradului de sclavie la care eram supusi?Minimalizarea fiintei umane a fost facuta pana la nivel de animal de casa!Eram dresati cu totii!Cantam la comanda,recitam la comanda,aplaudam la comanda,faceam copii la comanda,chiar si mancam la comanda.Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste.Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data!
PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga...

Cred ca de fapt acei care pretind ca regreta comunismul vor sa spuna altceva: inainte aveam un dusman si-l stiam bine, iar acum nu stim nici cu cine trebuie sa ne luptam.

cristian67 27.01.2011 15:17:07

http://blogumentary.typepad.com/phot...free_press.jpg

Dumitru73 27.01.2011 15:29:28

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 328912)
Cred ca de fapt acei care pretind ca regreta comunismul vor sa spuna altceva: inainte aveam un dusman si-l stiam bine, iar acum nu stim nici cu cine trebuie sa ne luptam.

Tocmai ca nu il stiai.
Statul, Securitatea, erau dusmanii pe care ii stiam.
Dar cei pe care nu ii stiam? Putea fi prietenul sau colegul tau.
Era de ajuns sa spui un banc despre Ceausescu, ca sa ai sanse mari de a face cunostinta cu beciurile Securitatii.

Melissa 27.01.2011 15:36:28

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 328916)
Tocmai ca nu il stiai.
Statul, Securitatea, erau dusmanii pe care ii stiam.
Dar cei pe care nu ii stiam? Putea fi prietenul sau colegul tau.
Era de ajuns sa spui un banc despre Ceausescu, ca sa ai sanse mari de a face cunostinta cu beciurile Securitatii.

Da..corect,asa era! Daca traiam acum in acea epoca, cum mai schimbam noi parerile pe internet,pe forum??? Era un vis frumos de primavara asta..SF...:21:Acum il fac varza pe Basescu pe toate posturile TV...nu ca ar avea un efect, dar nu se zbate nimeni prin temnite din cauza asta...

andreicozia 27.01.2011 15:44:13

[quote=Melissa;328896]Eram dresati cu totii! ( MAJUSCULE PENTRU DIFERENTIERE)
Cantam la comanda,
SI CE ESTE RAU IN A CINTA CINTECE PATRIOTICE SI A TE ORGANIZA IN GRUPURI CORALE SCOLARE, ACUM CA FREACA TIPARUL SI SE INDOBITOCESC PE ZI CE TRECE ESTE MAI BINE?

recitam la comanda,
OARE ACUM ESTE MAI BINE CA NICI UN COPIL NU MAI RECITA NIMIC SI NU MAI MEMOREAZA NICI O POEZIE SI STAU LIPITI DE FUNDURILE SI TITELE GOALE DE PE TABLOIDE?

aplaudam la comanda,
STAI LINISTITA CA SI ACUM APLAUZI TOT LA COMANDA, NUMAI CA O FACI FARA SA-TI MAI DAI SEAMA, IAR ACEST ASPECT ESTE CU MUULT MAI GRAV

faceam copii la comanda,
SERIOS? I SE PORUNCEA TATALUI TAU SA TABARE PESTE MAMA TA LA COMANDA...INTERESANT!
CUM ERA? ASA?...
-HAI DOAMNA POPESCU TRECETI PE APARATE CA VA VENIT RINDUL SA TURNATI UN PLOD!

chiar si mancam la comanda.
SI ACUM CREZI CA NU MANINCI TOT LA COMANDA? oBSERVA-TE O PERIOADA SI AI SA TE LAMURESTI CA MANCAM CA NISTE TELEGHIDATI NU DIN CAUZA COMUNISMULUI.

Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste.

STIU CA FOARTE MULTI AU SUFERIT DIN CAUZA CONDITIILOR MIZERABILE DAR DE CE ERAU INCHISI NU STIU, SI VIATA M-A INVATAT SA NU CRED TOT CE SE FLUTURA PRIN LITERATURA SI ZIARE. SE MINTE SI SE EXAGEREAZA ENORM! ! !

Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data!
UNDE SA MA UIT?
PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga..
CEAUSESCU AR FI FOST PERFECT PENTRU POPORUL ROMAN DACA AR FI DAT DRUMUL LA ANUMITE LIBERTATI ASA CUM AU FACUT-O RECENT CHINEZII SI AU AJUNS IN FRUNTEA LUMII....DAR ERA PREA PROST CA SA AIBE O ASEMENEA VIZIUNE

./QUOTE]
......................................

Melissa 27.01.2011 15:49:37

[quote=andreicozia;328921]
Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 328896)
Eram dresati cu totii! ( MAJUSCULE PENTRU DIFERENTIERE)
Cantam la comanda,
SI CE ESTE RAU IN A CINTA CINTECE PATRIOTICE SI A TE ORGANIZA IN GRUPURI CORALE SCOLARE, ACUM CA FREACA TIPARUL SI SE INDOBITOCESC PE ZI CE TRECE ESTE MAI BINE?

recitam la comanda,
OARE ACUM ESTE MAI BINE CA NICI UN COPIL NU MAI RECITA NIMIC SI NU MAI MEMOREAZA NICI O POEZIE SI STAU LIPITI DE FUNDURILE SI TITELE GOALE DE PE TABLOIDE?

aplaudam la comanda,
STAI LINISTITA CA SI ACUM APLAUZI TOT LA COMANDA, NUMAI CA O FACI FARA SA-TI MAI DAI SEAMA, IAR ACEST ASPECT ESTE CU MUULT MAI GRAV

faceam copii la comanda,
SERIOS? I SE PORUNCEA TATALUI TAU SA TABARE PESTE MAMA TA LA COMANDA...INTERESANT!
CUM ERA? ASA?...
-HAI DOAMNA POPESCU TRECETI PE APARATE CA VA VENIT RINDUL SA TURNATI UN PLOD!

chiar si mancam la comanda.
SI ACUM CREZI CA NU MANINCI TOT LA COMANDA? oBSERVA-TE O PERIOADA SI AI SA TE LAMURESTI CA MANCAM CA NISTE TELEGHIDATI NU DIN CAUZA COMUNISMULUI.

Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste.

STIU CA FOARTE MULTI AU SUFERIT DIN CAUZA CONDITIILOR MIZERABILE DAR DE CE ERAU INCHISI NU STIU, SI VIATA M-A INVATAT SA NU CRED TOT CE SE FLUTURA PRIN LITERATURA SI ZIARE. SE MINTE SI SE EXAGEREAZA ENORM! ! !

Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data!
UNDE SA MA UIT?
PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga..
CEAUSESCU AR FI FOST PERFECT PENTRU POPORUL ROMAN DACA AR FI DAT DRUMUL LA ANUMITE LIBERTATI ASA CUM AU FACUT-O RECENT CHINEZII SI AU AJUNS IN FRUNTEA LUMII....DAR ERA PREA PROST CA SA AIBE O ASEMENEA VIZIUNE

./QUOTE]
......................................

Ai uitat sa ma intrebi ce era rau ca se vopseau rosiile necoape(verzi) cu vopsea rosie, ca venea Ceausescu si trebuia sa vada recolta! :21:

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:01:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.