![]() |
Citat:
|
Citat:
|
dupa cum vad sunt isei pro si contra.oricum ar fi,situatia de dupa 89 a degenerat din mai rau in mai rau(ne facand o paralela cu comunismul),chiar daca este libertate.s-au intamplat in ultimii 20 e ani mutatii absolut sinistre si de multe ori frizand logica.atunci dumnezeu era inlocuit cu comunismul,acum este inlocuit cu banii si inavutirea prosteasca.cu cultul plasmei mari de pe perete.din pacate nu am invatat nimic din trecut.trebuia lasat ce era bun(si nu distrus)si curatat ce era rau.....cred ca sa intamplat exact invers
|
Raman siderata cum oameni care au trait in "epoca de aur",regreta comunismul.Cei care stiu despre acea epoca din diverse surse,pentru ca nu erau nascuti atunci,sau erau prea mititei,mai au o scuza...dar restul????
Ce sa cred,ca mai aveti si acum carnetele de partid???? Cum puteti gasi scuze comunismului?Si gradului de sclavie la care eram supusi?Minimalizarea fiintei umane a fost facuta pana la nivel de animal de casa!Eram dresati cu totii!Cantam la comanda,recitam la comanda,aplaudam la comanda,faceam copii la comanda,chiar si mancam la comanda.Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste.Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data! PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga... |
Citat:
|
|
Citat:
Statul, Securitatea, erau dusmanii pe care ii stiam. Dar cei pe care nu ii stiam? Putea fi prietenul sau colegul tau. Era de ajuns sa spui un banc despre Ceausescu, ca sa ai sanse mari de a face cunostinta cu beciurile Securitatii. |
Citat:
|
[quote=Melissa;328896]Eram dresati cu totii! ( MAJUSCULE PENTRU DIFERENTIERE)
Cantam la comanda, SI CE ESTE RAU IN A CINTA CINTECE PATRIOTICE SI A TE ORGANIZA IN GRUPURI CORALE SCOLARE, ACUM CA FREACA TIPARUL SI SE INDOBITOCESC PE ZI CE TRECE ESTE MAI BINE? recitam la comanda, OARE ACUM ESTE MAI BINE CA NICI UN COPIL NU MAI RECITA NIMIC SI NU MAI MEMOREAZA NICI O POEZIE SI STAU LIPITI DE FUNDURILE SI TITELE GOALE DE PE TABLOIDE? aplaudam la comanda, STAI LINISTITA CA SI ACUM APLAUZI TOT LA COMANDA, NUMAI CA O FACI FARA SA-TI MAI DAI SEAMA, IAR ACEST ASPECT ESTE CU MUULT MAI GRAV faceam copii la comanda, SERIOS? I SE PORUNCEA TATALUI TAU SA TABARE PESTE MAMA TA LA COMANDA...INTERESANT! CUM ERA? ASA?... -HAI DOAMNA POPESCU TRECETI PE APARATE CA VA VENIT RINDUL SA TURNATI UN PLOD! chiar si mancam la comanda. SI ACUM CREZI CA NU MANINCI TOT LA COMANDA? oBSERVA-TE O PERIOADA SI AI SA TE LAMURESTI CA MANCAM CA NISTE TELEGHIDATI NU DIN CAUZA COMUNISMULUI. Ca sa nu mai vorbesc de ce s-a intamplat in inchisorile comuniste. STIU CA FOARTE MULTI AU SUFERIT DIN CAUZA CONDITIILOR MIZERABILE DAR DE CE ERAU INCHISI NU STIU, SI VIATA M-A INVATAT SA NU CRED TOT CE SE FLUTURA PRIN LITERATURA SI ZIARE. SE MINTE SI SE EXAGEREAZA ENORM! ! ! Uitati-va la Memorialul Durerii daca nu va este clar si daca nu ati inteles, mai uitati-va o data! UNDE SA MA UIT? PS-Nu sustin ce se intampla in Romania in ziua de azi, dar de aici pana sa il regretam pe Ceausescu si comunismul in general, e cale lunga.. CEAUSESCU AR FI FOST PERFECT PENTRU POPORUL ROMAN DACA AR FI DAT DRUMUL LA ANUMITE LIBERTATI ASA CUM AU FACUT-O RECENT CHINEZII SI AU AJUNS IN FRUNTEA LUMII....DAR ERA PREA PROST CA SA AIBE O ASEMENEA VIZIUNE ./QUOTE] ...................................... |
[quote=andreicozia;328921]
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:01:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.