![]() |
Sebastian, viata are inca multe sa-ti ofere, iar tu, de asemenea, mai ai multe de oferit altora. A crede ca moartea detine "cheia" dezlegarii tuturor problemelor este o inselare. Aceasta "cheie" ne apartine, o purtam cu noi, uneori fara sa stim de ea. Numai cu aceasta putem deschide Portile Cerului, in timp ce Portile Iadului ne asteapta larg deschise. Nu exista decat o singura "cheie", dupa cum nu exista decat o singura "cale", spre viata, Hristos.
Pe El trebuie sa-L cauti si sa-L gasesti pentru ca viata sa-ti descopere sensul ei. Nu spun povesti, pentru ca in astfel de situatii - si dupa o anumita varsta - nu este vremea povestilor. Apropie-te de biserica, cauta un duhovnic, cere ajutorul lui Dumnezeu prin rugaciune si vei gasi puterea sa reincepi lupta. Insa de data asta, de partea binelui. |
Nu vreau sa pacalesc pe nimeni si nu cer mila nimanui...nu mi se pare ca am avut o reactie deplasata,avand in vedere ca unii intra aici doar ca sa iti spuna ca tot ce ai scris e o minciuna...eu nu te-am rugat sa citesti ce am scris si nu te-am rugat nici sa comentezi...oricine e liber sa spuna ceea ce vrea,dar in limita bunului simt si fata insinuari daca se poate...rautaciosii rog sa se abtina!!!
|
Citat:
|
nu trandavi si nu fi delasator.. trandaveala si lenea aduc dupa ele plictiseala si plictiseala aduce cu ea tristetea..
|
si nu-l uita pe Dumnezeu.. nu putem fi deplin fericiti fara Dumnezeu.. El exista.. sa stii asta.. nu te lasa smintit de existenta lui Dumnezeu din pricina unor idei sau a unei religii..
|
bucuria mai vine si din a face bucurii altora din inima.. deci initiativa ta de a face un gest caritabil e foarte buna si trebuie sa o urmezi.. dar nu te limita doar la unul.. aceasta initiativa e de laudat.. nu multi dintre noi care ne numim crestin si facem astfel de lucruri.. in rest imbarbateaza-te, viata merge inainte.. ce a fost a trecut.. e de domeniul trecutului.. rezolva-ti problemele ce au ramas nerezolvate si care apasa asupra constiintei tale.. fi intotdeauna impacat cu constiinta ta si vei trai linistit..
|
Renunță TOTAL la relațiile trupești cu fetele, ele aduc numai suferință și distrug sentimentele omului, personal le-aș numi SINUCIDERE SUFLETEASCĂ (uneori devine chiar sinucidere trupească). :12:
Mergi la spovedanie în cele 4 posturi și cere unui duhovnic să te spovedească cât de curând, chiar dacă nu-i post, dar ai păcate grele și va fi mai greu să aștepți până la post, mergi în fiecare duminică la Liturghie și încearcă să respecți cât mai mult poruncile Domnului. :8: Mulți oameni consideră că să ai o viață creștină este ceva banal, plictisitor, monoton, dar se înșeală amarnic. E cea mai tare experiență pe care o poate avea un om, un drum palpitant, plin de provocări, unde mereu te autodepășești. :36: Niciodată nu se va întâmpla să ajungi să spui că ai făcut totul pentru Dumnezeu, nu mai ai nimic de făcut, mereu vei descoperi că ai păcate sau că poți face mai mult. Acest drum spiritual îl poți transforma și într-un drum fizic, prin pelerinaje, alt lucru frumos al religiei (spun asta și pentru că mie îmi place să călătoresc mult). Să știi un lucru: Unde NU este Dumnezeu NU este fericire. :6: |
nu te apuca sa-ti canti prohodul esti viu si tanar... inca mai ai viata inainte.. pune-ti lucrurile in ordine..
|
sebastian, am trecut si eu prin experiente dificile...am trait si eu o perioada de "glorie",in care simteam ca am cucerit intreaga lume sau ca eram aproape sa o fac..ma simteam puternica si libera..o invingatoare! apoi...totul s-a schimbat...am devenit un om normal si in primul an, am fost depresiva si f depresiva... apoi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am inceput sa imi revin. m-a motivat iubirea. acea iubire minunata care am gasit-o adanc in mine, pt Dumnezeu, si mai ales iubirea pe care am aflat zi de zi ca Dumnezeu o are pt noi. viata mea nu mai avea sens si totul era mai mult decat gri. apoi, am inteles zi de zi, ca Dumnezeu chiar ne iubeste si nu era o gluma si nici doar vorbe. am inteles ca Hristos vrea sa ne salveze si ca asta a facut si cu mine. cred ca acum te salveaza si pe tine. ai sa poti sa treci peste asta daca urmaresti sa cultivi in tine virtutile, daca urmaresti sa devii simplu si daca ai sa devii multumit cu ceea ce esti. trebuie doar sa gasesti in tine iubirea, credinta, simplitatea si ai sa vezi ca ai sa treci peste asta. eu am inceput prin spovedanie...apoi totul a fost mult mai bine.
|
Multumesc Andrei !
:11:
Citat:
"As putea incepe sa te injur cum fac altii cu cei ca tine care se prezinta asa cu o atitudine de superioritate si dau verdicte despre cei care nu ii cunosc,stiinduse in siguranta in spatele unui monitor,insa eu nu imi permit sa ma cobor la asa un nivel de imbecilitate..." Deci ca sa fie clar : toti cei care ii injura pe cei ca mine( care am cerut sa clarifice niste detalii importante) sunt niste imbecili si domnul fost prostituat bisexual,cu o labilitate psihica ce reiese din tentativele repetate de suicid,NU SE COBOARA LA ACEST NIVEL...:21:...atentie: NU ISI PERMITE SA SE COBOARE... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:26:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.