Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   romania,tara fara fara reactie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11714)

cristiboss56 04.01.2011 22:35:03

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 319394)

Minunat . . . !

andreicozia 04.01.2011 22:37:38

Citat:

În prealabil postat de I.Calin (Post 319389)
De acord, nu e un act de smerenie slujind lui Mamona, adică tăcând din gură, punându-ți mâinile la ochi și astupându-ți urechile.

Doamne ajută!

Pai si atunci ce mai ramine din smerenie daca in loc sa stai in banca ta.
Nu ca as considera ca cu smerenie se poate schimba ceva, dar sa nu amestecam borcanele.

Daca vrei sa vezi cum se schimba eficient treburile in favoarea poporului intra pe un site despre Corsica si vezi ce fac oamenii acolo cind nu sunt multumiti de deputatul lor sau de primar.
Uite-te atent cum arata semnele de circulatie!:)))

Melissa 04.01.2011 23:47:45

Ce fain..

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 319300)

Seamana cu bojdeuca lui Ion Creanga din Iasi..:-)

iulyaan 05.01.2011 07:14:50

Ehei cine mai sta in asemenea case acum.Poate undeva prin muntii apuseni,prin catune.Acum avem plasme.Pt ca nu putem vedea HBO-ul pe TV-uri normale.Sau nu mai putem sta fara TV-uri.Trebuie sa vedem color distrugerea romaniei

heaven 05.01.2011 08:07:22

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 319484)
Ehei cine mai sta in asemenea case acum.Poate undeva prin muntii apuseni,prin catune.Acum avem plasme.Pt ca nu putem vedea HBO-ul pe TV-uri normale.Sau nu mai putem sta fara TV-uri.Trebuie sa vedem color distrugerea romaniei

Nu imi spune ca tu ai da comfortul casutzei actuale pentru una in genul prezentat de cristian67,pentru ca imi vine greu a crede...
Deasemenea unii utilizeaza plasme,iar altii internetul.Tehnologia are si ea beneficiile sale,nu-i asa?
Parerea mea e ca se exagereaza putin pe tema asta,in sensul ca da,avem o tara minunata de care sa fim mandri,cu destule plusuri comparativ cu alte tari asa zis dezvoltate,insa,in egala masura si cei care sunt nemultumiti de ce se intampla aici au dreptatea lor.
Pentru ca lucrurile sa stea altfel,ar trebui ca fiecare dintre noi sa devenim si nu doar sa vorbim despre ceea ce ne-ar placea sa fie aceasta Romanie...

Crestin_Simona 05.01.2011 11:53:04

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 319384)
Si eu sunt de parere ca numai intoarcerea la ortodoxie poate salva Romania.
Dar nu stiu daca se va intampla.

,,Daca ne-am uni, ar pieri vrajmasii nostri!
Intreaga lume s'ar putea ridica impotriva noastra, si-ar fugi cu totii de noi - pentru ca asta-i o putere uriasa.
Nu santem constienti ca in noi este energie dumnezeiasca, viata dumnezeiasca - omule, nu pricepem!...
...daca am fi uniti, daca am fi intr'un cuget ca sa ne aparam casa, ne-am apara de vrajmasi si acestia nu ne-ar putea face nimic - caci de asa ceva, mii si mii sunt pusi pe fuga.
De ce?
Pentru ca este o uriasa putere dumnezeiasca unita;

este tarie si cuget.
Vedeti, totul izvoreste din ganduri: binele, si raul.
Puterea cugetului in noi, cugetul dumnezeiesc, unit intr'una - aceasta este o putere dumnezeiasca."

Staretul Tadei, manastirea Vitovnita

Crestin_Simona 05.01.2011 12:02:41

Citat:

În prealabil postat de Langu (Post 319055)
Dragule sa stii ca mai sunt patrioti.Ceea ce trebuie sa invatam,din punctul meu de vedere,
este sa fim uniti,sa intelegem ca Romania este alcatuita din mai bine de 17 natii, dar ca toti suntem romani in primul rand si ca trebuie sa apreciem si sa sprijinim adevaratele valori.Doamne ajuta!

,,Imi cer iertare, ati putea sa-mi raspundeti:
Daca Dumnezeu este unul, e rau ca omenirea sa se uneasca intru una sub Domnul Dumnezeu?"
Parintele Tadei:
,,Asa ceva nu-i pacat, CACI DOMNUL DE ACEEA A SI VENIT, SA NE UNEASCA...

[Iar unirea dorita de Dumnezeu, dupa chipul Sfintei Treimi, este una ,,in DUH SI ADEVAR", nu o unire politica, dupa socoteala omeneasca.(n.red)]

iulyaan 05.01.2011 16:37:18

nu ma referea neaparat sa traim asa(desi daca stau bine sa ma gandesc,nu cred ca ar strica la cineva),ci sa mai revenim putin cu picioarele pe pamant si sa ne mai deconectam de la aparate(tv,mobil,net,masina).daca se foloseste cu folos si fara exagerari ebine.dar din pacate traim mai mult in masina decat cu familia sau cu mobilul decat cu o persoana.am ajuns sa traim intr-o lume virtuala,intr-o lume a siturilor de socializare.cam asta este problema.

cristian67 05.01.2011 18:42:46

http://4.bp.blogspot.com/_EdPrt63k2A...-16_071104.png

Langu 05.01.2011 21:18:59

Citat:

În prealabil postat de cristian67 (Post 319638)

Dau un vot,cu amandoua mainile.Recent ascultam la Radio National despre o statistica asupra optimismului in tarile europene.Stiti care sunt cei mai psimisti?Francezii.Sa fie oare adevarat?Am observat ca cei credinciosi sunt intotdeauna mai veseli si mai optimisti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:23:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.