codana |
01.01.2011 16:08:09 |
salut,vlad-alexandru91
Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91
(Post 318254)
Dar ți se pare că am judecat pe cineva? Am condamnat erezia propriu-zisă! Am condamnat sectele care slujesc diavolului! Eu sunt cel mai păcătos dintre păcătoși...cum aș putea să judec pe altul când eu însumi am păcătuit mai rău decât dobitoacele?
În plus, sectele nu atacă în mod direct persoana mea...Ele atacă Biserica lui Hristos cu ereziile lor. Ce obraz să întorc? Dacă mă ataca în mod direct pe mine, întorceam obrazul. Și eu eram ispitit înainte de prea multă toleranță pentru eretici și aveam 2 prieteni penticostali cu care nu mai vorbesc de aproape 1 an pentru că așa m-a învățat duhovnicul meu.
Și te rog ceva: Numele Mântuitorului se scrie cu literă mare! Măcar numele Mântuitorului să-l scriem corect...Doamne ajută!
|
la multi ani,sanatate si intelepciune din partea lui dumnezeu sa ai vesnic.
secte sau culte,este denumirea laica conforma cu anumite criterii care trebe indeplinite.vlad,oricine ataca cultul din care faci parte iti ataca credinta ta,deci pe tine personal.in aceasta situatie,fiecare credincios reactioneaza in raport cu credinta sa iar toleranta,dupa parerea me,nu face cinste persoanei careia i se adreseaza,cum nici persoanei care o foloseste.
referitor la scris,rugamintea mea este sa analizezi ce scriu,nu forma scrisului,litere mari sau mici.ce este important cu adevarat,scrisul sau credinta?eu cred ca important ptr.om, este credinta cu fapte,iar in vorbire nu folosesti litere mici sau mari.
|