![]() |
Citat:
Alte metode contraceptive: -Preservativul -Diafragma vaginala (se pune un "dop" la uter) -Buretzele contraceptive (se imbiba in apa si lasa o substanza spermicida) -Spirala (a se pune dupa ce s-a avut primul copil) -Contraceptive hormonale: pilula; plasture transdermic (pielea absoarbe hormonii in mod regular si nu trec prin ficat, are mai putine efecte colaterale) -Inel vaginal |
Citat:
|
Citat:
Alte metode contraceptive: - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat - Păcat Așa e mult mai corect. |
Citat:
|
Citat:
|
Si de ce ma rog "metoda calendarului" nu e un pacat si folosirea contraceptivelor e? Nu e acelasi lucru? Aceeasi idee? Evitarea unui copil.
Si ma scuzi, daca parintii au deja un copil sa zicem si mai au si o situatie materiala proasta - poate nici nu-si permit sa creasca mai multi: n-ar fi pacat sa mai faci un copil, si inca unul, si inca si apoi sa muriti toti de foame? Si sa ajunga toti pe strazi cersind, in loc sa fie la scoala? So on and so forth. Eu cred ca parintele a spus asa, dar asemeni lui, si noi avem un cap cu care sa gandim. Hai sa o facem. |
Citat:
|
Citat:
Ai ales un exemplu alegoric prost, 1+1=3 e gresit d.p.v axiomatic si axiomele nu necesita nicio demonstratie. |
Citat:
|
Îi înțeleg perfect pe cei care nu deosebesc între metodele naturale de planificare familială și contracepție, fiindcă ani de zile am fost în aceeași situație. Abia de vreo șase luni m-am lămurit, după multe lecturi și meditație. Poate că ar merita făcut un topic despre asta.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:17:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.