alex marian |
30.10.2010 12:07:04 |
Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor
(Post 301688)
intr-un fel, la mine sunt niste stari psihice date de medicamentee pe care le-am luat si extrem de rele ptr ca e vb de antidepresive pe cand un orb sa linistit intr-adevar nu vede dar nu ii vine sa isi smulga paru din cap si mai stiu eu ce....
|
Frumoase incurajari ti-au dat fratii nostri aici, si drept este ca nu degeaba ne pune Dumnezeu o mica 'frana' si ne da incercari in viata, din care tot EL ne da putere sa iesim. Dupa cum a zis si cineva aici ca e mai greu parca sa te rogi cu putere si cu lacrimi de pocainta cand esti perfect sanatos, si nu ai cunoscut boala sau necaz in viata ta. Numai tu stii cu cata ravna crezi in Domnul nostru Dumnezeu, dar sunt sigur ca daca te-ai ruga mai intens pentru luminarea mintii si alungarea gandurilor rele care iti incearca credinta, ai discuta cu duhovnicul mai deschis si din inima, ti-ar indruma pasii si ti-ar da o 'reteteta'.
Cand am citit cele scrise de tine mi-am amintit de pilda vindecarii lunaticului unde amintesc:
Marcu cap9
22. Și de multe ori l-a aruncat și în foc și în apă ca să-l piardă. Dar de poți ceva, ajută-ne, fiindu-Ți milă de noi.
23. Iar Iisus i-a zis: De poți crede, toate sunt cu putință celui ce crede.
24. Și îndată strigând tatăl copilului, a zis cu lacrimi: Cred, Doamne! Ajută necredinței mele.
Crede din toata inima!!! SI clar, fara nici un strop de indoiala,pentru ca il manii pe Tatal Nostru!Poti sa strici tot ce ai cladit pana acum intorcandu-i spatele. Dumnezeu face minuni, doar ca uneori nu avem ochi sa le vedem pe toate! Sa iti ajute Dumnezeu si Maica Domnului si sa te intareasca in credinta.
Doamne ajuta!
|