vsovivi |
17.09.2010 15:27:59 |
Citat:
În prealabil postat de Delirul
(Post 289169)
Mai intai spui, iar v-am spart dupa care va rog sa ma iertati ca-s pacatos samd Nu te supara, nu am de unde sa stiu ce-i in sufletul sau mintea ta, dar mie imi cam suna a falsa modestie.
Pe forumul asta nu cred ca trebuie sa "spargi" pe nimeni. Eu il vad mai mult ca o posibilitate de a-mi clarifica anumite nelamuriri facand apel la fratii mei, sau daca am trecut prin situatii similare sa dau si eu un sfat acolo unde este nevoie.
|
Dragul meu frate loial, am zis acolo ''v-am spart'' nu ca să mă bucur de răul altuia, deși am năravul ăsta cât un seqvoia giganteea, ci că vrei nu vrei, prin ce am scris, v-am cam spart... și atunci era un regret și mi-am cerut iertare... de la toată gLumea...
Dar ai mare dreptate cu falsa modestie... dar dacă zici că se vede atunci m-am liniștit că eu credeam că chiar sunt modest și milog... așa că mulțumesc că mi-ai scos bârnocool...
Dar voi nu știți ce este aia bârnă...
Păi îi zice și numele... dar voi nici citi nu știți... la Cristi și la Daniel777 mă refer... și la Andrei Cozia...
...că ar fi suficient să vă amintiți că B=V și gata... v-ați descoperit mândria cu care vă flatați... scoateți-o mai întâi și apoi veți vedea deslușit să-mi scoateți și mie și paiul meu atât de marte crescut cât un stâlp de telegraf... cu superstiț cu tot... așa trebe scos.
Mă și dacă nu v-aș fi spus că vă sparg...
Deci iarăși îmi cer iertare... fiți buni și iertați un lepros plin de ciudă-ciumă bubonică și foarte supărat și nemulțumit pentru că e fricos ca un iepâraș alb cu lăbuța neagră... și de aia o ascunde pîn buzunar, pân sân... hai la sfatul popular: ''râde ciorb de voală spartă'', sau ''ciorb la ciorb nu-și scoate oqlulhul''.
|