![]() |
Citat:
Odata ce am primit imbratisarea Tatalui prin Taina Spovedaniei, cum am putea cugeta ca nu ne-a iertat? Nu am dovedi neincredere in bunatatea si milostivirea Lui fata de noi? Iar de ne vom da cu adevarat seama de gravitatea pacatului spovedit si iertat, nu-l vom savarsi iarasi. |
iana
Citat:
chear la schimbarea duhovnicului nu se mai marturisesc inca o data pacatele,doar cele noi. ai grije ca tu ai probleme mari,se simte pina aicea cauta biserica ai mare nevoie de ia. Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca.Amin |
Alin draga, sa stii ca de data asta nu ai simtit bine, nu era vorba despre mine, ci asa la modul general. Vezi tu cum e cu simtitu' asta! Tu, daca asa scrie la carte ca trebuie sa simti, tu asa si simti?
Uitati-va la filmul Ostrovul si mai discutam. |
Undeva la par. Teofil se spune ca mai intai, trebuie sa renuntam cu totul la pacat, apoi sa il inlocuim cu opusul lui, virtutea: deci daca spui vorbe rele, ar trebui, mai intai, sa incetezi sa le mai spui, sa te abtii. Insa acest lucru nu e de ajuns, trebuie sa spui apoi vorbe bune, sa il inveti cu blandete pe celalalt. Iar pacatele marturisite la spovedanie, se iarta. Le marturisesti din nou doar daca ai cazut din nou in ele.
|
iana iartama.
Citat:
am vazut filmul,e plin de adinci invataminte duhovnicesti.viata si moartea stau in miinile Atotputernice ale Domnului. |
Citat:
"Cum vrei sa facem Spovedania: generala sau de la ultima spovedanie ?" Am ales sa ma spovedesc general (spunand toate pacatele savarsite vreodata). Am considerat ca imi este de mai mare folos sa imi revad toate pacatele (atat eu, cat si noul dohovnic). O marturisire generala sa facem si in fiecare seara, inaintea icoanei, ca nu cumva uitand vreun pacat, sa il repetam. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:36:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.