![]() |
Problema este ca unele persoane, inclusiv persoane foarte credincioase, ar putea sa fie impotriva acestui sistem, dar nu din considerente "apocaliptice" ci din considerente absolut obiective care tin de drepturile lor, de balanta intre libertatea personala si dreptul la intimitate, pe de o parte, si controlul exercitata de stat, pe de alta parte.
Ori, asemenea persoane, in situatia in care si-ar expune punctul de vedere, risca sa fie etichetate drept fundamentalisti si fanatici religiosi, prin asociere, chiar daca ei cred, de exemplu, ca fiara din Apocalipsa Sf. Ioan Teologul a fost de fapt imparatul roman Neron. Cam in acelasi fel in care, daca esti impotriva homosexualitatii in SUA, vei fi automat bagat "la gramada" cu cei care preumbla pe trotuar pancarde cu "GOD HATES FAGS", iar daca te exprimi impotriva avortului se uita lumea suspicios la tine si se intreaba la cate clinici ai pus bombe. Acestea fiind spuse, consider ca oportunitatea actelor biometrice este un subiect prea important pentru a fi discutat doar din perspectiva fundamentalist religioasa. Mie imi displace oarecum ideea de a purta cu mine un act care poate fi "citit" de la cativa metri. |
Citat:
|
Citat:
Iar daca nu raspunde, macar stim ca nu-i nimic rau in a ne cipui cu acte localizate cu GPSu si de fapt ne agitam din inchipuiri! |
Citat:
Asta este o porunca de la El! (Face-ti lucrarea lui Dumnezeu!) ..si veti deveni neimportanti pentru autoritati!...elemente neglijabile pe care nici nu are rost sa irosesti un cip..aici este cheia! 2.. Vezi cum banii..., de fapt, te leaga si te baga-n panica!...nu ideea de a IMITA pe HRISTOS...care de fapt te elibereaza de frici! |
Citat:
Putini se vor opune, iar cei multi vor lua actele cu date biometrice, chiar fara sa-si face probleme. Totusi sunt tari care nu le accepta, precum si segmente de populatie care deja se opun in tari in care cip-urile sunt ca si acceptate. Deci nu suntem singurii din lume care suntem impotriva folosirii acestor cipuri. Cum zice si cineva mai sus, nu faptul ca ti se da cipul e o problema, ci faptul ca prin acesta ti se rapeste libertatea si intimitatea. |
Citat:
adica se leaga cantitatea de calitate iar cantitatea devine definitorie. Oamenii vor fi catalogati si clasificati dupa CANTITATE, dupa cont bancar, nu dupa identitate si calitatea sa de om. Dar raul nu se opreste aici; asta e doar inceputul, vrajeala, adormirea vigilentei. Acest proces se cheama e-globalizare; dupa el vine un altul, r-globalizare si abia apoi s-globalizare. e-globalizarea este societatea informationala impusa la nivel mondial, r-globalizarea e societatea robotizata impanzita tot la nivel mondial, iar s-globalizarea e perioada satanei, fiarei si antihristului. Exista colective de cercetatori care lucreaza la noi tipuri de roboti care deja pot sa recunoasca emotiile si sentimentele umane si sa raspunda adecvat la ele, adica sa MIMEZE sentimente. Computere care sa bata campioni la sah deja sunt, urmeaza roboti care vor respecta litera legii, ma rog, litera softului din CIP-ul de memorie, cu toata acuratetea si fara greseala. Acesti roboti in acel moment se vor ocupa si de educare. Ei vor avea si sarcini de supraveghere si monitorizare, iar datele se strang intr-un unic CENTRU. Vor fi programati si comandati prin unde electromagnetice din sateliti sau prin internet. In faza a treia, s-globalizarea, se va lega intr-un singur CIP implantabil: - identitatea, contul bancar si codul de conduita! (calitatea, cantitatea si "valorile etice" impuse). Acesta e cipul care te transforma in ROBOT (fiara) sub ascultarea unui unic centru (FIARA) condus de antihrist (proorocul mincinos). Vei fi manevrat sa te inchini fiarei prin unde "speciale" de joasa frecventa. Acest CIP trebuie evitat cu ORICE pret! Altfel esti pierdut. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Cu alte cuvinte să fim smeriți așa cum ne învață Iisus Hristos și neânsemnați pentru lume. |
Eu spun ca pe mine nu ma deranjeaza.
Eu nu sunt un infractor, nu am de ce sa-mi fie rusine de nici una dintre actiunile mele, asa ca de ce n-ar sti statul sau oricine altcineva datele de pe cardurile mele biometrice sau nu. |
Citat:
|
Citat:
Si apoi legat de intimitate: nu cred ca ei vor sti cand ti-ai schimbat chilotii ultima oara, sau etc ... Bineinteles ca nu numai astea sunt considerate intimitati, dar ceea ce vreau sa zic este ca genul de date cuprinse in cardurile biometrice sunt comune, deja bancile stiu mult despre noi referitor la obiceiurile comerciale, iar google stie si mai multe legat de preferintele fiecaruia in multe domenii. Depinde de ce intelege fiecare prin intimitate. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:28:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.