![]() |
Citat:
Doar a fost convins să abdice, să se auto-dizolve, să se desfacă singur în loc să fi tot apărut candidați noi, până am fi câștigat lupta cu nemernicii din PNL-PSD. Unii au plecat prin străinătate că n-au vrut să fie sclavi pe vreo moșie a vreunui baron local PNL-PSD, alții au fost păcăliți să voteze PD-L, PMP. Dacă ajungi să crezi presa și să-ți schimbi opiniile după cum vor niște manipulatori de opinie, atunci ești o victimă îndoctrinată care-și merită soarta de oaie dusă la tăiere. |
Unde-i Geoana?
Unde a disparut?
Iar Simeon din nefericire pentru el daca ajunge in T2 parca vad ca se repeta acelasi scenariu din Decembrie pe motiv de una si de alta. E in coada de peste rau de tot. De gasca asta de la guvernare nu scapi NEAM! |
Citat:
Și Funebriu e un impostor care se dă suveranist dar nu a avut nicio intervenție semnificativă pe temă când erau crize sau era greu. |
Citat:
In mod normal AURelian Pavelescu era bun de candidat pentru suveranisti, aveau cu ei si PNTul. In loc de asta, ei au vandut suveranismul la CG luandu-se dupa POT. Dar daca stai si vezi ce zice colegul sau de camera, Cristian Sima, despre el si realizezi cum a parvenit folosindu-se de Angelo Miculescu pe linia Ceausescu-Iliescu-Adrian Nastase-Geoana, atunci insfarsit crezi cat de tzepuit ai fost aduland un papagal cu vrajertfeala diplomata ce se da meseresia cu pantaloni rosii! |
Iohannis, în sfârșit ia act că i-a încetat mandatul la 21 decembrie 2024, orice decret semnat de el după 21 Decembrie 2024 e nul de drept.
Curtea Constituțională face parte din puterea judecătorească, nu poate adăuga la lege, să decidă ceva ce nu prevede Constituția, altfel ar încăleca puterea Legislativă care are prerogativa de a elabora legi. |
Citat:
Întreb și eu...:57: |
Citat:
(Nu-i nul de drept pentru ca pana poimine nu s-a constatat vacantarea postului fiindca juramantul presedintelui conteaza art. 82 (b). Pentru ca orice act prezidential din perioada 21 decembrie 2024 - 12 februarie 2025 sa fie nul, trebuie sa existe un act juridic de constatare a expirarii mandatului sau de consfintire a schimbarii, act care trebuia facut in parlament prin constatarea expirarii sau printr-o lege organica prin care se prelungea sau prin juramantul urmatorului presedinte ales. Cum nu a existat alt presedinte sa jure la schimbarea in functie inseamna ca actele-faptelevpredecesorului sunt valabile. Parerea mea. Deci guvernul actual e legal si legitim!.. desi constitutional mandatul prezidential era expirat din 21 decembrie 2024... insa nu era constatata expirarea de catre parlament si CCR, asa ca presedintele era in mandat... expirat dar in mandat si astfel avea pana poimaine toate prerogativele, putea gratia.) |
Citat:
Ce făceam acum dacă suveraniștii aveau 8% în Parlament ? Cum ar fi trecut România prin Pandemia din 2020-2023 dacă suveraniștii aveau 30% minim și cu un USR mai flexibil care avea și el interes la electoratul urban, câte aberații s-ar fi blocat atunci ? Am fi fost de Florii, Paști, Postul Mare la Biserică nestingheriți, nu s-ar mai fi făcut atâta panică televizată, nu s-ar mai fi crescut datoria publică atât de mult Președintele interimar va fi președintele Senatului - Ilie Bolojan pt 3 luni, iar apoi toate semnalele duc spre faptul că vom avea alegeri în mai. E posibil să vrea să fie Președinte Bolojan, să reintre și Ciolacu în arenă și să asistăm la situații spectaculoase, e clar că Bolojan și PSD vor face tot posibilul să-și așeze alegerile convenabil și dpdv al bugetelor pt propagandă și dpdv legislativ să-i amendeze pe critici șamd. Va fi interesant, Iohannis ar trebui să dea înapoi salariile pe ianuarie și februarie plus cheltuielile făcute în această perioadă. |
Alegeti-l pe Crisitan Diaconescu daca mai candideaza!!! E cel mai bun!
Intrati aici si faceti diferenta cu restul candidatilor!
Nici nu stiu de ce si pentru ce n-am votat cu el ca doar stiam in subconstient ca e cel mai bun! Recunosc, am fost un dobitoc ca m-am gandid la altii! Daca mai participa sigur votez cu domnul Cristian Diaconescu!.. viitorul presedinte al Romaniei Respectate! Faceti tot ce tine de voi sa iasa el! Merita! E foarte important cine va fi presedintele Romaniei Respectate! Oare, nu s-ar putea sa lepadam toti patimile politice ultrashe si sa-l alegem pe cel mai bun dintre cei mai buni? |
Citat:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Aleger...C3%A2nia,_2024 Destul de multe și voturile nule 223.132 - 2,35% aici sunt alte semne de suspiciune, că de obicei erau până în 100.000. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:08:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.