![]() |
Daca ai deschidere sa afli, vei afla!
Citat:
Draga frate, despre Dumnezeu Cuvantul, despre Iisus Hristos depun marturie toti Sfintii Parinti. Depune marturie chiar si Dumnezeu Tatal. Depun marturie prooroci din Vechiul Testament. Depun marturie moastele sfintilor (la care poti ajunge fizic si tu si toti cei care cred in orice altceva decat in Dumnezeu). Depune marturie Sfanta Liturghie in fiecare Duminica. Depune marturie Sfantul Mormant in fiecare an. Depun marturie icoanele facatoare de minuni si izvoratoare de mir. Depune marturie Sf Stefan cel Mare. Depune marturie istoria poporului din care faci parte care se confunda cu istoria crestinismului pe aceste locuri. Depun marturie toti cei care au fost exorcizati. Depun marturie sute de milioane de oameni care "au experimentat" relatia cu Iisus Hristos. Dar, frate draga, fara a incerca tu insuti sa-L cunosti, toate acestea nu vor avea nici o valoare in sufletul fratiei tale. La Iisus Hristos nu ajungi teoretic. Parintele Teofil Paraian, Dumnezeu sa-l odihneasca intre cei drepti, spunea ca "Important este sa ajungem la cunostinta pe care ne-o da Dumnezu si nu la cunostinta despre Dumnezeu". Ca sa fiu ceva mai clar, este important ca tu sa iti pregatesti sufletul pentru a iesi in intampinarea lui Dumnezeu si atunci cand tu vei fi facut un pas catre Dumnezeu, El va face mai multi catre tine. Si astfel, pas cu pas, distanta dintre tine si Dumnezeu se va micsora pana intr-atat incat intr-o zi vei constata ca Iisus Hristos era deja in tine si nu trebuia decat sa te cureti pentru a-L simti cu adevarat. De aceea se spune ca Dumnezeu este Viu. Pana nu vei face acesti pasi, nu vei intelege mare lucru. Iti spun din proprie experienta, nu doar din auzite sau aflate. Din pacate, ateul care vrea sa stie, desi este dispus sa incerce tot felul de experimente, totusi, pentru Dumnezeu nu gaseste resurse experimentale suficiente. Nu reuseste sa faca acesti pasi. De ce? Pentru ca i se pare incomod. Si totusi, in situatii limita, cand doar stiinta nu-l mai poate ajuta, incearca. Nu putini sunt aceia care s-au redescoperit astfel. Dar, vorba Sf. Arsenie Boca: "Cand va era bine, unde erati?" Dupa ce il vei fi cunoscut pe Iisus Hristos, vei afla ca Viata nu este o intamplare, ci un dar inefabil care transcende senzorialul. Deci, daca vrei, poti! Totul este doar sa vrei sa afli si sa fii 100% sincer cu tine. Restul il va face Sfanta Treime. Doamne-ajuta! |
Citat:
Fiind bolnav mintal am o scuza, tu, ce scuza ai ?:39: Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
P.S. ca să nu rămâi în ceață la faza cu Jupiter citește despre Shoemaker-Levy 9, sper că ai destulă inteligență să te prinzi singur! |
Citat:
Trebuia sa si-o si tina ? De ce ? Trebuie sa dea socoteala cuiva ??? |
Citat:
|
Citat:
Ng*Ns-Nsfp-Nsfc Unde Ng=nr galaxiilor Ns=nr stelelor dintr-o galaxie Nsfp=nr stelelor fără planete Nsfc= nr stelelor fără condiții favorabile (distanța față de soare, mărime etc) Numărul gaxiilor în (universul vizibil!) e în jur de 100 de miliarde , iar nr stelelor dintr-o galaxie 3·100 miliarde(galaxia noastră, există și mai mari). Nici tu cu căpușorul tău care în secolul 21 mai crede în ființe imaginare n-ai putea calcula exact acest număr. Și tot nu mi-ați răspuns: Citat:
|
Citat:
Si te rog, fara jigniri, eu nu te-am jignit. |
Citat:
Scuză-mi eventualele jigniri. Repet: Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
p.s. pastreaza "bunu' lu' simtu'" chiar daca te "strange" pielea s'dai p'afara.:68: |
Citat:
Si nu mai repeta intrebari care nu au sens. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:31:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.