![]() |
Citat:
Preotul zice ca sunt mai rai decat demonii... Ce surpriza... Pai ce o sa zica? Ca avem dreptate, ca nu exista dumnezeu? El ce ar mai face dupa aia? Intradevar, oamenii de stiinta au crezut in existenta lui dumnezeu, acum sunt foarte putini care mai cred, iar din cei mai de seama aprope nici unul. Faptul ca unii cercetatori cred ca exista asta nu deomnstreaza nimic. Pentru a demonstra ceva trebuie experimente, previziuni valide s.a.m.d. Explica-mi te rog urmatoarea "metafora": Regi 4 23. De acolo s-a dus el la Betel. Și cum mergea pe drum, au ieșit din cetate niște copii și s-au apucat să râdă de al zicând: "Hai, pleșuvule, hai!" 24. Iar el, întorcându-se și văzându-i, i-a blestemat cu numele Domnului. Atunci, ieșind din pădure doi urși, au sfâșiat din ei patruzeci și doi de copii. 25. De aici Elisei s-a dus la muntele Carmelului, iar de acolo s-a întors în Samaria. Nici macar nu suna a metafora... |
Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Photon Tu vorbesti despre explicatii plauzibile in concordanta cu tampeniile din biblie. La tine nu conteaza daca sunt demonstrate sau nu stiintific. Eu nu am negat ca biserica a zis ca pamantul este rotund, inca din anii 500 se ajunsese la aceasta concluzie, eu ti-am scris foarte clar ca s-a negat faptul ca pamantul nu este in centrul universului. Ca au facut catolicii sau au facut ortodocsii nu prea conteaza, avand in vedere ca d.p.d.v. fundamental credeti in cam aceleasi tampenii. FOTONUL ARE MASA 0 Vad ca traiesti in lumea ta, cu legile fizice ale ei, pe care le interpretezi cum vrei ca sa-ti explici imbecilitatile din biblie. Viteza fotonului in spatiu tinde la INFINIT??????????????????? Las-o naibii de stiinta... Catolicii credeau ca stam pe elefanti? S-o crezi tu. Aia erau indieni. Io nu cred ca ne tragem din maimute conform unei carti in care daca nu cred ajung in iad. Eu cred in stiinta pentru ca incearca sa descopere adevarul. Si o face fara a avea vreo pretentie sa o crezi pe cuvant. Stiinta nu face amenintari despre eternitati pline de durere. Stiinta admite atunci cand greseste si isi schimba legile pentru a reflecta mai bine realitatea. Legile stiintei sunt descriptive, nu normative. Stiinta evolueaza, zi de zi se descopera lucruri noi. Cartea voastra e neschimbata de 2000 de ani, aveti raspuns la toate, dupa cum am observat pe forumul asta, tratati subiecte de la electricitate la psihanaliza. Asa, mersi ca nu mi-ai raspuns la postul cu cele 11 sau 12 puncte, nu mi-a trebuit decat 45 de minute ca sa-l scriu. |
todoran, fiule, si de ce esti suparata ca noi credem in ce anume nu crezi tu?
:dozingoff: toleranta face casa buna cu un ateu? atunci? |
Citat:
|
Citat:
Voi ati fi toleranti fata de nazisti? Cand nu mai aveti argumente incepeti sa aruncati cuvinte... |
Citat:
VOI IMI RESPECTATI MIE CONVINGERILE? |
Citat:
Ce s-a intamplat cu DUMNEZEU este iubirea? :) Esti penibil. Ca un copil mic, care zice "Ai sa vezi tu!" |
Citat:
Diabolic. |
Citat:
eu, ca si crestinortodox, iti respect convingerile. cine te injura nu este crestin in adevaratul sens al cuvintului. SI NU AI CUM SA FII SFINT, DUMNEZEULE DOAMNE, ODATA CE ESTI ATEU. :D so, calmeaza-te si accepta si tu ca sint oameni care cred in ceva. si as mai zice ca nu esti ateu, ci anticrist. pe mine ma supara autosuficientii imberbi care zic ca sint atei, cind de fapt sint impotriva crestinismului. eu chiar as vrea sa discut cu un ateu care isi pune intrebari in ceea ce priveste originile lumii, ale omului... deci, tudorane, nu mai urla ca sint botezati copii sau ca merg oameniii la biserica. lasa fotonul si neutronul si intreaba-te de ce nu esti maimuta, ci om. asta asa, ca un exemplu. |
Citat:
A tipa pe internet inseamna sa scrii cu LITERE MARI. Asa cum ai scris tu Deci nu mai tipa. Tonul tau este mai mult decat jignitor. Ma numesti antihrist, autosuficient imberb. Nici nu caut sa vad ce inseamna. Cred ca esti ce poate fi mai rau oferit de crestinism, spui ca tolerezi? :) Ma lipsesc de asa "toleranta" Eu nu mi-am pus intrebari? Mi-am pus, mi-ati raspuns, v-am raspuns la raspunsuri, desfintandu-le. Acum ca nu mai aveti ce sa spuneti recurgeti la injurii si rastalmaciri. Raspunsul la fotoni este sa-l las, probabil ca nu-l intelegeti. Stiu raspunsul la intrebarea de ce nu sunt maimuta si sunt om, se cheama evolutie si nu ma simt jignit de faptul ca sunt inrudit genetic cu maimutele. Voi in aroganta si atitudinea superioara pe care o aveti va simtiti jigniti. Chiar imi pare rau ca mi-am pierdut vremea scriind aici, dar totusi am ajuns sa inteleg cat de periculosi sunteti pentru societate. Nu acceptati nimic nou, inventati argumente, prin "toleranta" intelegeti "TACI DRACULUI SI DU-TE DE AICI!". Ti-ar fi stat bine in Inchizitie, ai fler. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:14:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.