![]() |
Sa reproducem intreg contextul Evangheliei dupa Matei, cap.12 - final:
46. Pe cand vorbea inca Iisus noroadelor, iata ca mama si fratii Lui stateau afara si cautau sa vorbeasca cu El. 47. Atunci cineva I-a zis: "Iata, mama Ta si fratii Tai stau afara si cauta sa vorbeasca cu Tine." 48. Dar Iisus a raspuns celui ce-I adusese stirea aceasta: "Cine este mama Mea si care sunt fratii Mei?" 49. Apoi i-a intins mana spre ucenicii Sai si a zis: "Iata mama Mea si fratii Mei! 50. Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama." Vedeti cumva ca Domnul cere aici, unde se pomeneste de maica Lui, preamarirea, preacinstirea propriei lui mame sau mai degraba Domnul cere ca fiecare din noi sa fim gasiti credinciosi, loiali, fideli Tatalui Lui si al nostru din Ceruri, in toate lucrurile? Ascultatori si supusi fata de mama Lui de trup sau fata de Tatal Lui din vesnicie??? "Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu; si slava Mea n-o voi da altuia..." (Isaia 42:8) |
Citat:
|
99, ucenicul
REGULAMENT FORUM:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa ! Orice denigrare la adresa Fecioarei Maria o puteti face pe forumuri adventiste, respectiv penticostale, nu aici! Orice luare in deradere a "fecioriei" ei o puteti face alaturi de fratii d-voastra, pe forumurile voastre, nu aici! Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si la vremea Lui, sa fim gasiti credinciosi, fiecare in lucrul incredintat noua. Pace! |
Citat:
|
,,Nu aș vrea să fiu înger ca să vorbesc despre Maica Domnului. Vreau să vorbesc ca om slab, să pot simți adevărat dragostea și mila Maicii Domnului.Maica Domnului se simte, cred, mai bine printre oameni necăjiți, slabi și prigoniți în orice fel, decât s-ar simți înconjurată de îngeri. Maica Domnului jertfește mereu, suferă mereu apărând pe neputincioșii care o cer în ajutor. Iubește peste închipuire de mult și fără de alegere și pe cei ce sunt răi și chiar și pe cei nepăsători.
Nici un păcătos, oricât de mare ar fi, să nu se piardă, dacă Maica Domnului îl apără.O, fericită încredere! O, scăpare sigură! Maica lui Dumnezeu este Maica mea. Cu câtă siguranță așadar trebuie să nădăjduim, dacă mântuirea noastră atârnă de voința unui Frate atât de bun și a unei Mame atât de îndurătoare!„O, ce fericire este a muri în mijlocul atâtor îngeri! (se zice despre călugări). Ah, nu este timp de odihnă chiar acum când se apropie sfârșitul vieții mele!” Maica Domnului ne iubește mult. Ea vede în noi prețul morții lui Iisus Hristos. Maica Domnului ne dorește lucruri mai mari decât ne dorim noi înșine. Ea se arată cu inima largă chiar și față de aceia care, fie din nepăsare sau din nerecunoștința, aleargă rar la dânsa. Dar cu cât mai generoasă nu va fi ea cu aceia care neîncetat îi cerșesc ajutorul? Aceștia nu numai că sunt iubiți mult, dar chiar sunt slujiți de dânsa."(Parintele Arsenie Papacioc) |
Citat:
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=119 V-a intrebat un coleg de forum ce cautati aici. Ati raspuns:""sa vorbesc despre Domnul Iisus Hristos"" scris chiar asa, cum pretindem noi ortodocsii. http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=217 Intreb eu acum: si sa o denigrati pe Maica Sfanta? Pana la urma adevarul tot iese la lumina......... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:25:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.