![]() |
Citat:
In fapt Georgescu isi facea numarul si a derapat si Cristoiu l-a facut atent, ca sa o dreaga, pe romaneste, intelegi tu. In afara de Putin&co, doar Georgescu a afirmat ca Ucraina nu exista. Nu stiu daca va ajunge presedinte la noi dar in Rusia daca candideaza sigur ajunge presedinte, face o echipa buna cu Putin, e peste Medvedev. |
Citat:
|
Citat:
Dacă ar cere să se unească cu Țara o regiune mică raportată la nivelui întregii Ukr să înțeleg că răspunsul ar fi nu ca să nu-i supărăm pe ucraineni că ne e frică de ei, atunci pe bună dreptate că unii își educă de mici copiii să vorbească ucraineană, țara mamă a uitat de mult de ei și i-a abandonat. |
Nu de frica ukrainenilor ar fi bine să respectăm granițele actuale, ci de dragul păcii și al stabilității de care se bucură Europa de cca 80 de ani. Argumentul tău, de protejare a minorității române din Ukr. este folosit și de Putin pentru a justifica orice invazie într-o țară ce conține o minoritate rusă și ar putea fi invocat și de unguri pentru a emite pretenții cu privire la Ardeal (ori cel puțin la așa-numitul Ținut Secuiesc).
Pe de altă parte, UE impune tuturor statelor protejarea minorităților etnice și acordarea anumitor drepturi, cum ar fi cel la educația în limba maternă, așa încât aderarea la UE a Ukrainei ar fi benefică inclusiv minorității române de acolo. |
Citat:
De altfel dragarea ilegală în Deltă, scandalul cu canalul Bîstroe, participarea logistică și cu combatanți la invazia Transnistriei de către ruși în anii 90 , arată mai degrabă o țară care ne ia de proști, ostilă, cu naționalism dizolvator față de minoritățile etnice. Până și faptul că fac liste negre cu cetățeni ai altor state care ar putea-o păți, înțelesesem că și profesorul universitar clujean Andrei Marga era pe o astfel de listă https://www.activenews.ro/stiri/Prof...ISTA-a--176856 Iar faptul că avem deficitul acesta uriaș e și consecință a susținerii efortului de război și al înarmării, nu cred că scopul e să tăiem de la sănătate, educație, cultură ca să susținem o chestie mereu costisitoare. Oare cât costă numai combustibilul pt a deplasa mașinăria de război, terestru, naval, aerian, apoi salarizarea personalului, apoi reparații și altele, nu mă interesează războiul deloc. |
Citat:
Asa este, pe tine sau pe mine nu ne intereseaza razboiul. In schimb razboiul cu masinaria si miliardele sale investite este foarte interesat de noi. Deci pe unde scoatem camasa cand va veni sa-ti bata la usa? Aici este problema! |
Alegeti 1 din 9 si distribuiti.
Audiati si dati mai departe!... la toti! https://www.youtube.com/watch?v=_1Oe0RPee2E |
Citat:
Ce mă miră, însă, este virajul tău spre Georgescu, după ce l-ai criticat serios și pe bună dreptate. Eu îl văd ca pe un produs hibrid al masoneriei și vechii Securități devenită între timp naționalist-ortodoxă cu influențe new-age. Iar teoriile pe care le emite nu sunt simple aberații protocroniste personale, ci par a avea menirea nu de a aduce pacea pe care o proclamă, ci din contră, de a incita, de a stimula nemulțumirea, revolta, direcționată însă nu către mizeria morală în care ne complacem și care generează sărăcie, inechitate și ignoranță, ci arătând cu degetul spre cei din Vest ca sursă a decăderii noastre. Practic, dacă privești la ce se întâmplă pe scena internațională, poți identifica mai mulți agenți – în America, Europa, Rusia – al căror scop pare a fi acela de a tulbura apele și a agita spiritele, iar finalitatea acțiunilor lor va fi o nouă dezordine mondială, înainte, poate, de ordinea finală, post-apocaliptică. Să nu fie! Curentele ideologice care par acum a se confrunta (progresism-corectitudine politică vs. conservatorism-naționalism-suveranism) sunt artificiale, întreținute financiar de personaje despre care nu știm prea multe, nefiind preocupări izvorâte din dezbateri intelectuale nepartizane. Mulți, fie de o parte, fie de cealaltă, Îl invocă pe Dumnezeu ca fiind de partea lor (în numele Lui s-au făcut atâtea genociduri în istorie), ori cel puțin sunt siguri că ei sunt de partea bună a lucrurilor. Dar sunt ca și curentele unui ocean, care se confruntă într-o istorie din care Dumnezeu nu face parte, ori în care nu intervine decât foarte discret, atunci când află pace – în lume, dar mai ales în inimile oamenilor. Or, tocmai această pace pare a fi dușmanul tuturor acestor agitatori. |
Citat:
Deficitul a început în Plandemie, vaccinuri de 1 miliard euro, izolete inutile care nu se foloseau în alte țări dar la noi te speriau dacă erai claustrofob, spitale de campanie covid, corturi, zone de carantinare la graniță, sporuri pt decese declarate de covid - i s-a propus unei cunoștințe căruia îi murise în spital cineva să o declare de covid dar nici n-a vrut să audă. Afaceri închise și falimentate, care nu și-au mai revenit niciodată și comercianți vânați de către autorități pt amenzi, aceștia nu mai produc pt economie. Apoi a continuat cu răzbelul - cât combustibil ai nevoie să muți flota de avioane, convoaiele, portavioanele mi se pare urieșesc - prețul la pompa acum e 7.4-7.5 litrul, oare cum va fi când va ajunge 10 lei spre finele anului cel târziu ? De unde se iau banii pt așa ceva, din ce știu armele din timpul războiului rece s-au testat prin Egipt,Afganistan,Iraq, Siria, Libia și țările bananiere din Africa și America de Sud cu junte militare susținute ambele de state străine pt a pune mâna pe minerale și minereuri. Ce se produce acum unde va fi testat după ce se termină războiul ? Complexul militar-industrial nu produce ca să arunce. De ce a sărit litrul de combustibil de la vreo 4-5 lei în 2021 la 7 spre 8 în 2025, unde se duc acei 2-3 lei în plus nu spre efortul de război care e considerabil energofag ? Citat:
https://www.librariasophia.ro/famili...ului-6036.html Nu știu ce-mi place mai mult la prof Călin Georgescu, faptul că agită toate spiritele neosecuriștii de tip digi și vetero-securiștii de tip varanul de la antena 3, e prima data când s-au unit cele două falii, oamenii lui Voiculescu cu hingherii bot, digi24, libertatea, newsweek să declanșeze vânătoarea de vrăjitoare sau victoria lui fulgerătoare, le-a administrat un blitzkrieg prezidențial unic în istoria României. Sperietoarea cu Georgescu, e similară cu sperietoarea cu Referendumul pt Familie că ieșim din UE dacă votăm, cu sperietoarea din pandemie că dacă ieșim din case la Înviere vom avea înmormântări, cu sperietorile de la revoluție că apa e otrăvită, cu sperietorile din anii 90 că sunt legionari în Piața Universității. Cu sperietoarea că dacă nu se vor vaccina cu gardasil tinerele de 13 ani va fi epidemie de hpv, cu sperietoarea că Toni Tecuceanu de la prima a murit de gripă aviară. Eu nu le mai halesc de mult, am votat Iohannis o singură dată în T2 în 2014 pt că mi-a plăcut fraza cu decât să fiu mârlan mai bine să pierd, dar după a început cu paltoane trântite, vacanțe de lux la schi, ne-a făcut infatuați că am strâns semnături și votat la referendumul pt familie, a zis că sunt 2 popoare în Rep Moldova și România și altele. Citat:
Citat:
|
Dacă ți-ai folosi simțul critic și față de C.G., ar fi suficient să analizezi câteva fraze din discursul lui ca să afli nu doar incoerențe, ci și citate inexacte, teorii fatasmagorice, cifre umflate – într-un cuvânt, minciuni.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:56:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.