![]() |
Citat:
|
Citat:
Deocamdata, desigur. Tot deocamdata si Pamintul e rotund si liliacul mamifer ;) |
Citat:
Si un program audio aici http://www.dnafiles.org/programs/dna-behavior |
Citat:
|
sunteti amuzanti! :)) Mi-ar face placere sa mai stau de vorba cu voi, dar ma certa bunica fiindca nu ma bag la culcare. Mai vorbim. Noapte buna!
|
Am și eu câteva întrebări pentru creștini,
1.De ce credeți că după ce zeul vostru ar fi creat Universul(care nu se termină odată cu planeta Pluto) s-a întors la biata planetă Pământ și ar fi pus oamenii să-i ofere miei sau ce mama naibii îi oferiți voi jertfă??? Când el avea la dispoziție planete, sisteme solar, nebuloase, galaxii, quasari, big benguri cu care să se joace? 2.De ce continuați să vă rugați la el? E nesigur sau maniac? "Geneza 1:1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul." 3. Prima oară a făcut atmosfera, stratosfera, termosfera etc și după aia Pământul? 3.1 Dacă cerurile se referă la rai, și pentru creștini dumnezeu locuiește în rai, atunci unde locuia el înainte? 4. După ce muriți veți trăi o eternitate, aveți habar ce înseamnă "eternitate"? Hai că merg 50, 100, 200, 500000 de ani, da după 1000000000 n-ați vedea semne de plictiseală, oricât de mult de distractiv ar fi să mergi gol printre copaci? Mulțumesc celor ce vor răspunde. Later edit: Iisus a murit pentru noi, suportând mânia lui dumnezeu în locul nostru, de ce a făcut el așa, nu poatea dumnezeu să ne ierte oricum? De ce o creatură perfectă are trăsături negative specifice omului? |
Citat:
Asa suntem noi mai chivernisiti, strangem bile albe, pentru zile negre...apropo, te uiti pe fereastra(spre orizont) din cand in cand ? 2.Ne rugam ca asa vrem noi, daca e maniac ? poti sa-L intrebi, sta de vorba cu oricine, inclusiv cu tine...:13:) 3 Cerurile=protosfera, din care a "plamadit" Pamantul ulterior(daca vrei explicatie neaparat, ordinea nu are relevanta:3:). 3.1 Dumnezeu nu locuieste undeva, universul, noi, si tu inclusiv locuim in El. 4.Daca mori nu mai ai perceptia timpului "material", asa ca vesnicia poate dura s'o clipa(caz in care nu ne-am plicitisi, chiar si goi "pusca" fiind...fara "toale" e mai simplu...:16:). Nu pot decat sa te citez Citat:
|
Il tot pomeniti pe iisus asta .
Cine e asta ? Ca eu nu am vazut nicio referire la el la vreun istoric . In afara de o mie si una de nopti in varianta sfanta (biblia) si cateva basme ... nimic . Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
asta ar trebui sa'nsemne ceva pentru noi(care nu prea ne tinem de promisiuni). |
Citat:
Și nu mă uit pe fereastră, ci mă uit de afară, și ce văd sunt astre. Și explică de ce a mai făcut și stelele ca să lumineze noaptea? Se știe că sunt tot timpul acolo chiar și ziua, și de ce i-a luat 3-4 zile să facă o biată planeta și dar juma de zi să facă un întreg univers?Tu chiar ignori toate descoperirile de 2000 de ani încoace? De ce în biblie nu este nici vorbă despre lucrurile necunoscute atunci? Simplu. Pentru că a fost scrisă de un om. Iar Moise poate că era bolnav mintal, și tu nu ești mai prejos. Citat:
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:50:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.