Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   121212-sfarsitul lumii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15857)

Mihailc 05.01.2013 21:25:16

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 493211)
dar chiar nu vezi cu adevarat tehnicile de manipulare:

Încerci și tu să vinzi castraveți la grădinar.

Citat:

ce sa-ti spun: dormi linistit! statul te vegheaza! cata vreme ai asigurata identitatea electronica, poti sa sforai cat de tare! esti salvat!
Aaaa spre deosebire de tine care nu ai niciun fel de identitate elecronică, nu ai dosar cu datele biometrice la evidența persoanelor, nici în evidențele băncilor nu ești, ți-ai abandonat telefonul mobil, PC-ul e în container, nu plătești cu cardul etc. etc etc.....
Dar de unde postezi acum, de pe muntele Găina cu un patefon conectat la un bucium moțesc?

ioanna 05.01.2013 21:26:13

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 493210)
mai sus afirmai ca esti in asentimentul parintelui Bartolomeu!

Pr. Anania n-a cazut niciodata in isteria colectiva, n-a identificat Fiara cu un dispozitiv electronic , n-a spus cip=666=Antihrist=(pre)pecetluire si alte sintagme ce tot s-au vehiculat mai ales incepand cu 2009 cand eram chemati sa ne alaturam unor proteste sau sa semnam niste petitii cu un continut de-a dreptul ridicol. Poti sa respingi actele biometrice, doar argumente sunt, fara a cadea intr-o paranoie pseudo-religioasa. De aceea am spus ca sunt in asentimentul sau, parintele avand un simt al esentialului ce le lipseste multor preoti.

Mihailc 05.01.2013 21:35:27

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 493218)
Pr. Anania n-a cazut niciodata in isteria colectiva, n-a identificat Fiara cu un dispozitiv electronic , n-a spus cip=666=Antihrist=(pre)pecetluire si alte sintagme ce tot s-au vehiculat mai ales incepand cu 2009 cand eram chemati sa ne alaturam unor proteste sau sa semnam niste petitii cu un continut de-a dreptul ridicol. De aceea am spus ca sunt in asentimentul sau, parintele avand un simt al esentialului ce le lipseste multor preoti.

Proteste care, desigur, aveau ca scop chiar deturnarea profețiilor care i-au condus la asemenea atitudini.

Păi dacă lucrurile se vor întâmpla fatalmente așa cum zic interpretările lor la evenimentele pre-eshatologice, nu-i absurd să lupți împotriva apocalipsei prin mitinguri și petiții on-line?

ioanna 05.01.2013 21:43:41

Tin minte ce a spus Bartolomeu Anania in 2009, chiar de Paste, pe fondul agitatiilor unora in mediul online si nu numai cu 666, Apocalipsa, cip : noi nu trebuie sa luptam impotriva Apocalipsei, ea va veni oricum, ci trebuie sa luptam pentru capacitatea noastra de a o traversa fara vatamari sufletesti. Era la curent cu toate isteriile colective (cip, ecumenism, masonierie ...) si pe fiecare le-a atins la momentul oportun.

antoniap 05.01.2013 22:12:18

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 493223)
Tin minte ce a spus Bartolomeu Anania in 2009, chiar de Paste, pe fondul agitatiilor unora in mediul online si nu numai cu 666, Apocalipsa, cip : noi nu trebuie sa luptam impotriva Apocalipsei, ea va veni oricum, ci trebuie sa luptam pentru capacitatea noastra de a o traversa fara vatamari sufletesti. Era la curent cu toate isteriile colective (cip, ecumenism, masonierie ...) si pe fiecare le-a atins la momentul oportun.

Dar daca nu mai vedem dincotro vine vatamarea sufleteasca si inghitim pe nemestecate tot ce ni se ofera? Daca nu stam atat de bine la capitolul ,,marturisitori'', asta inseamna ca tot noi vom avea de suferit.

Acceptam variantele cele mai comode, cautam sa-L pacalim si pe Dumnezeu, sa spunem ca sarpele ne-a indemnat sa mancam marul si ca noi nu avem nicio vina.

Yasmina 05.01.2013 23:02:50

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 493223)

La acelasi lucru ma gandeam aseara,insa nu am avut vreme sa-l scriu.
Oare daca toata omenirea lupta si impiedica implementarea cipurilor,astfel vom impiedica venirea Apocalipsei?
Apoi daca Apocalipsa a fost proiectata si gandita cu muuuult timp in urma,cred ca este musai sa urmeze acelasi scenariu si se va desfasura intocmai.
Sunt de acord ca ar trebui sa ne concentram pe aspectele care sa ne asigure supravietuirea spirituala,la vremea Sfarsitului;decat sa ne punem toate fortele in a impiedica aparitia lui.
Nu ni se cere asta,ni se cere tarie de caracter si proba credintei;chiar si multa mucenicie.

Inteleg si panica"cipofobilor".Ei inteleg ca sfarsitul este pe aproape...
Chestie de un deceniu,hai maxim doua.
Pai mult timp va trece de la cipul din hartie cu cel implantat?

Yasmina 05.01.2013 23:14:29

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 493210)
asa ca noua nu ne trebuie nimic in afara credintei Ortodoxe! suntem conservatori si fundamentalisti :) beneficiile lumii moderne cu tehnicile ei ispititoare nu trebuie sa ne cucereasca sufletele. Noi suntem ai lui Hristos si trebuie sa aducem roada buna, pentru ca nu cumva pomul care nu da roada sa fie taiat!

Dar cum puteti sa afirmati aceste lucruri,chiar in momentul in care tastati acest fragment de pe computerul propietate personala,din intimitatea si comfortul casei dvs-comfort dat bineinteles si de incalzirea centralizata la inceput de Gerar???

Daca locuiti in padure si scrieti numai cand vizitati satul din apropierea padurii,atunci va inteleg pozitia sa chiar va felicit pt taria de caracter de a trai atat de sincer si inflacarat.
Dar cat timp sunteti la fel ca cei care utilizeaza tehnologia si comfortul actual nu aveti nici un drept sa va catarati pe un scaun si sa dati conferinte gratuite!

eliza-georgiana 05.01.2013 23:51:10

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 493269)
Dar cum puteti sa afirmati aceste lucruri,chiar in momentul in care tastati acest fragment de pe computerul propietate personala,din intimitatea si comfortul casei dvs-comfort dat bineinteles si de incalzirea centralizata la inceput de Gerar???

Daca locuiti in padure si scrieti numai cand vizitati satul din apropierea padurii,atunci va inteleg pozitia sa chiar va felicit pt taria de caracter de a trai atat de sincer si inflacarat.
Dar cat timp sunteti la fel ca cei care utilizeaza tehnologia si comfortul actual nu aveti nici un drept sa va catarati pe un scaun si sa dati conferinte gratuite!

fiecare isi va aduce aportul sau propriu in lupta cu capcanele pe calea mantuirii!
aveam si eu impresia la un moment dat ca daca as locui in padure as fi mai ferita de ispite si enervari inutile, dar mi s-a spus sa nu incerc sa fug de provocari pentru ca apoi crucea sa nu devina mai grea si sa ma apese mai rau ca in prezent cand nu pot suporta priviri neprietenoase de prin birou sau vorbe de dispret... crede-ma ca mi-ar place izolarea... mie lupta asta cu mentalitatea lui "ia uite-o si p-asta" mi se pare coplesitoare... poate Ioana chiar are dreptate si ma agit steril... mi-ar place acea tarie de caracter :( si-apoi intre renuntarea la telefon si la calculator si perspectiva de a nu-ti mai vedea rudele, persoanele dragi, in caz de Doamne Fereste..... care-o fi mai grea!!

poate e un semn bun ca suntem asa inapoiati in "implementari" ..tocmai citeam ca reteta electronica a debutat prost si ma rog ca Dumnezeu in mare mila Sa, sa ne mai lase timp sa ne intarim in credinta!
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...edici-familie/

eliza-georgiana 06.01.2013 00:29:10

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 493218)
Pr. Anania n-a cazut niciodata in isteria colectiva, n-a identificat Fiara cu un dispozitiv electronic , n-a spus cip=666=Antihrist=(pre)pecetluire si alte sintagme ce tot s-au vehiculat mai ales incepand cu 2009 cand eram chemati sa ne alaturam unor proteste sau sa semnam niste petitii cu un continut de-a dreptul ridicol. Poti sa respingi actele biometrice, doar argumente sunt, fara a cadea intr-o paranoie pseudo-religioasa. De aceea am spus ca sunt in asentimentul sau, parintele avand un simt al esentialului ce le lipseste multor preoti.

http://www.youtube.com/watch?feature...v=AVpr2mDx3tA#!

si cred ca printre primii care au luat pozitie impotriva actelor biometrice a fost chiar Sfintia Sa Parintele Bartolomeu Anania, fiind unul dintre contestatarii deciziei de introducere a pasapoartelor biometrice este Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului .
Argumentul ca acest sistem de supraveghere contribuie la identificarea si urmărirea delicventilor constituie o ofensa la adresa intregului popor roman, care nu poate fi tratat ca o banda de infractori. Acest sistem de supraveghere e un atentat la libertatea si intimitatea oamenilor, drepturi consfintite nu numai de legile civile, ci si de normele religioase. E ca si cum un duhovnic ar divulga secretul spovedaniei, fapt aspru pedepsit in randuielile bisericesti, dar cu drept de cetatenie in sistemul transparentei fara perdea...
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...nania.htm?cfnl

dar cred ca o sa accept si eu faptul ca de frica sa nu fiu vazuta sectara sau mai stiu io ce religie pseudo... bla bla sa ma inghita... ma bine ma las dusa de val si fie ce-o fi... :( Noapte buna!

Demetrius 06.01.2013 01:34:37

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 493186)

Daca tu chiar evidentiezi citatul de mai sus(pe care l-am boldat) inseamna ca nu l-ai inteles fiindca te exprimi impotriva lui.
Apocalipsa va veni oricum, dar noi va trebui sa suferim in aceasta lume ca sa ne intarim sufleteste si sa nu pierim.
22. Iar Iisus i-a zis: "Tu vino dupa Mine si lasa-i pe cei morti sa-si ingroape mortii". (MT 8:22)

Fara vatamari sufletesti inseamna clar vatamari trupesti(lumesti)!!!!

Niciodata n-am inteles din mesajele Elizei (si nici eu n-am vrut s-o fac) ca ar uri cipurile si ar agita spiritele isteric, ci a sustinut clar ca cipul este semn apocaliptic.
Daca ea foloseste cipul impotriva convingerilor sale de credinta expuse aici, constienta va intra prima la judecata(si eu la fel); ma doare tare insa si nu inteleg rautatea voastra(de care nu m-am separat nici eu) din care totusi razbat unele acorduri pe care sunt convins ca le vede si Domnul(daca le vad si eu!!!!).

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:31:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.