Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

Anytza 28.04.2010 21:36:27

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 240723)
Sper ca nu vrei sa-mi dai o intilnire ;)

.....:21:.....
...nu ma intalnesc cu maimutze...

topcat 28.04.2010 21:38:35

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 240722)
Eee, uite iar te contrazici singur. mai devreme ateismul se ocupa de dovezi , acu e doar o credinta probabila, care nu se va dovedi niciodata. Vezi ca stii care e adevarul?

In cazul aparitiei vietii dovada directa e pierduta. La fel in cazul Big Bangului. Sintem detectivi ce cautam dovezi. Nici un detectiv nu gaseste criminalul asupra faptei deja petrecute, face deductii dupa ce gaseste la fata locului sau incearca sa faca predictii pentru a-i organiza un flagrant. Cred ca e o analogie buna.

Anytza 28.04.2010 21:41:01

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 240726)
Cred ca e o analogie buna.

detectivul tau nu a iesit din dovezile pe care le cauta; si sunt dovezi lasate de Cineva care a infaptuit crima, nu? nu s-a infaptuit singura, spontan, si din nimic.

Anytza 28.04.2010 21:45:24

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 240728)
detectivul tau nu a iesit din dovezile pe care le cauta; si sunt dovezi lasate de Cineva care a infaptuit crima, nu? nu s-a infaptuit singura, spontan, si din nimic.

Si cauta pe acel Cineva!

maria-luisa 28.04.2010 21:49:51

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 240720)
E destul de greu sa detectezi ceea ce se mosteneste genetic pentru ca mai multe caracteristici sint suprapuse pe mai multe gene.
Poti cauta pe net despre Behavioural genetics

din cate inteleg eu sunt cateva predispozitii mostenite genetic, dar care nu nu valoreaza daca nu sunt cultivate prin invatare. Gresesc?

topcat 28.04.2010 21:53:11

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 240728)

Deocamdata chiar asa se deduce, ca s-a infaptuit singura si spontan.
Pentru ca daca s-ar fi produs singura si spontan lumea de acum ar fi aratat chiar asa cum e

maria-luisa 28.04.2010 21:54:35

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 240725)
.....:21:.....
...nu ma intalnesc cu maimutze...

este un om bun, este casatorit si are si copii.

topcat 28.04.2010 21:55:01

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 240732)
din cate inteleg eu sunt cateva predispozitii mostenite genetic, dar care nu nu valoreaza daca nu sunt cultivate prin invatare. Gresesc?

E corect. Valoreaza, dar nu atit de mult. Si probabil cistiga predispozitiile cultivate. Daca sint cultivate in aceeasi masura, cistiga cele mostenite genetic in mai mare masura.

maria-luisa 28.04.2010 22:01:15

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 240735)
E corect. Valoreaza, dar nu atit de mult. Si probabil cistiga predispozitiile cultivate. Daca sint cultivate in aceeasi masura, cistiga cele mostenite genetic in mai mare masura.

Interesant. Ce carti imi recomanzi pentru mai multe informatii?

Anytza 28.04.2010 22:02:11

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 240734)
este un om bun, este casatorit si are si copii.

Eee... eu am glumit, nu intelegeti gresit, asa s-a semnat el.
Imi cer scuze topcat, nu am zis cu rea intentie.

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 240733)
Deocamdata chiar asa se deduce, ca s-a infaptuit singura si spontan.
Pentru ca daca s-ar fi produs singura si spontan lumea de acum ar fi aratat chiar asa cum e

deocamdata da, poate chiar o sa ajunga sa-L prinda.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:34:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.