nutucutu |
25.05.2012 17:29:43 |
Citat:
În prealabil postat de ucenic
(Post 447339)
Iar pe tine, drag confrate, sa stii ca te iubesc si te pretuiesc la fel de mult ca la inceputul "prieteniei" noastre insa nu imi cere mai mult decat poate inima mea sa faca. Nu ma pot inchina decat Tatalui Ceresc, Fiului Iisus Hristos sau Duhului Sfant - decat lui Dumnezeu.
|
Imi cer scuze ca intervin in discutie, insa am o rugaminte la dumneavoastra: daca aveti prieteni crestini ortodocsi, pe care ii pretuiti si ii iubiti, ati putea, din dragoste si pretuire pentru ei, sa nu mai atacati si denigrati ceea ce au acestia mai sfint? Ma alatur si eu rugamintei userului Delia31 si va rog acelasi lucru: daca nu puteti sa o iubiti, sa o pretuiti si sa o cinstiti pe sfinta Fecioara Maria, macar nu o denigrati; nici pe ea si nici pe cei care o cinstesc. Dupa cum spunea si userul Delia31, tot ce au mai scump unii crestini, dupa Domnul nostru Isus Cristos este sfinta Fecioara Maria. Postarile dumneavoastra, chiar daca considerati ca sint corecte, sint jignitoare la adresa aceleia care L-a nascut pe Domnul nostru Isus si la adresa acelora care o cinstesc.
|