![]() |
Citat:
|
Citat:
http://img825.imageshack.us/img825/5...ticrestini.jpg P.S. Nu este făcută în Photoshop, e o secvență dintr-un film. Acești activiști "creștini" din Orientul Mijlociu tocmai au "amuțit gura păgânilor" musulmani incendiind un autobuz plin cu femei și copii... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ma vad nevoita sa-mi cer iertare pentru faptul ca v-am indispus si v-am produs disgratie, cu atat mai mult cu cat astazi e si zi de post. Promit ca pe viitor sa citesc de sapte ori si sa scriu o singura data(daca am ceva de spus) atunci cand e vorba de raspunsul la postarile dvs. |
Citat:
Prietene Ucenic, abia acum citesc postarea aceasta, abia acum vad si mult ma mir si mult ma mahnesc ... Ce sa iti spun mai intai? Imi amintesc ca am fost unul dintre primii prieteni pe forum ai fratiei tale. Si ca te-am primit cu dragoste frateasca si m-am aratat, spre supararea si certarea unora dintre fratii si surorile ortodoxe, foarte deschis si respectuos cu tine. Te-am gasit un om inteligent si bine crescut. Imi pastrez si acum opinia, in mare parte, in ciuda unor situatii mai putin placute in care te-ai hazardat sa te implici. Nu cu dispret iti vorbesc, nu cu ingamfare. Ci cu multa, neasteptata dezamagire. Prietene si frate, nu ti-a pasat nicidecum de semnatura mea? Sunt crestin ortodox si in adincul sufletului am mare dragoste pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu. Nu te-ai gandit ca vorbele tale ma vor rani, ca vor ameninta prietenia noastra? Oare nu ti-a pasat? Pesemne... Ai trecut, vad, cu usurinta peste aceasta... Pe de alta parte, fiind tu gazduit pe forumul crestinilor ortodocsi, nu ti-a parut nepotrivit sa arati, ca sa ma exprim asa la un nivel minimal omenesc, lipsit de politete prin rostirea aceasta despre Maica Domnului? Iti pare exagerata pretuirea, cinstirea, adorarea crestinilor pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu? Pentru Cea care a purtat in pantece pe Mantuitorul sufletelor noastre? Iti pare ca suntem lipsiti de intelepciune si de smerenie inaintea Sfantului Dumnezeu pentru ca aducem nepretuita cinstire Vasului Ales de Insusi Domnul pentru nasterea si cresterea Mantuitorului? Vasului ocrotitor si protector al atator oameni, orase, natiuni? Oh, prietene si frate Ucenic... Mult m-au mahnit cuvintele tale. Amar ai pus in bietul meu suflet ticalos. Pesemne eu, doar eu ti-am gresit cu ceva si inca poate cu vreun lucru mult prea important de m-ai rasplatit asa. Ma iarta, frate. Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te binecuvinteze! |
Citat:
Va consider cererea de iertare si procedez in consecinta . Nu va necajiti pt. atit . Dar cred ca tipul cu mistoul nu sunt eu . Nu pierdeti din vedere : mi-ati produs disgratie nu disgreata . Disgratia si greata nu sunt aceleasi lucruri, chiar daca este zi de post sau nu ! cautati sa intelegeti ce vorbesc cu dvs. altminteri raspunsurile sunt apropiate dar nu corespunatoare . Este o propunere , nu este musai sa va conformati . Se poate rezolva si prin retragerea din conversatie(si aici vorbesc despre mine nu despre dvs.- ca sa va fie fara echivoc !) ! Oricum , nu mai conteaza . Pace si bucurie ! |
Citat:
|
Citat:
Iti mai aduci aminte prieten drag de "legamantul" nostru fratesc? Tu insuti spuneai de iminentele discutii in contradictoriu. Iata un asemenea moment nefericit. Ce sa zic? Eu actionez conform invataturii mele despre Dumnezeu. De fapt asa am plecat din BOR, citind Biblia. Iarta-ma, nu fac prozelitism cu nimeni, mai ales cu tine. Insa Cel ce S-a revelat pe Sine in inima mea, Cel ce m-a nascut din Sine prin Iisus Hristos imi face iata, de cunoscut, ce inseamna slujire, proslavire, inchinare. E Dumnezeul meu si nu vreau sa Il fac gelos. Nu voi da cinstirea mea cea mai inalta, lauda mea si nici inchinarea mea nimanui. Asa am citit in Biblie. E Dumnezeul meu si ma tem de El. Daca El nu face atunci nici eu nu fac rabat de la ceea ce iubeste El mai mult, inima noastra. Ma port cu frica inaintea Lui. Iar pe tine, drag confrate, sa stii ca te iubesc si te pretuiesc la fel de mult ca la inceputul "prieteniei" noastre insa nu imi cere mai mult decat poate inima mea sa faca. Nu ma pot inchina decat Tatalui Ceresc, Fiului Iisus Hristos sau Duhului Sfant - decat lui Dumnezeu. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:54:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.