Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

stefan florin 12.09.2011 13:58:18

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399304)
Deci după tine, pentru că nu scrie... înseamnă că patriarhii au fost niște ucigași, curvari, necinstitori de părinți, închinători la idoli, într-un cuvânt necredincioși.... asta sugerezi?

Doar daca ar fi scris undeva.....dar pana acum nu s-au descoperit dovezi care sa arate ca patriarhii ar fi fost ucigasi, curvari etc. Dovezile care sunt arata ca au fost oameni integrii si mai ales iubitori de Dumnezeu. Doamne ajuta!

Savonarola 12.09.2011 14:04:28

Prima zi a Sărbătorii Azimilor era și ziua în care se mânca paștile, adică îm noaptea acelei prime zile ?

osutafaraunu 12.09.2011 14:26:48

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 399309)
Doar daca ar fi scris undeva.....dar pana acum nu s-au descoperit dovezi care sa arate ca patriarhii ar fi fost ucigasi, curvari etc. Dovezile care sunt arata ca au fost oameni integrii si mai ales iubitori de Dumnezeu. Doamne ajuta!

Așa spun și eu... nu se poate să nu fi respectat poruncile lui Dumnezeu.

stefan florin 12.09.2011 14:48:50

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399323)

dar CARE PORUNCI? Spune undeva in Biblie ca ar fi respectat vreo porunca? Doamne ajuta!

osutafaraunu 12.09.2011 14:57:53

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 399335)
dar CARE PORUNCI? Spune undeva in Biblie ca ar fi respectat vreo porunca? Doamne ajuta!

Tocmai v-am dat dovada, n-ați citit-o?

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399304)
"Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!" " (Facerea 26,5)

stefan florin 12.09.2011 15:00:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399339)
Tocmai v-am dat dovada, n-ați citit-o?

te intreb din nou. CARE SUNT ACELE PORUNCI?

osutafaraunu 12.09.2011 15:01:17

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 399340)
te intreb din nou. CARE SUNT ACELE PORUNCI?

Ale LUI DUMNEZEU, dragule. Ale lui Dumnezeu. Nu știi care sunt? Trebuie să ți le înșir?

stefan florin 12.09.2011 15:19:08

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399341)
Ale LUI DUMNEZEU, dragule. Ale lui Dumnezeu. Nu știi care sunt? Trebuie să ți le înșir?

si cand le-au primit si prin cine? Nu uita, si paganii fara lege, int-ale firii fac cele ale legii: "Căci, când păgânii care nu au lege, din fire fac ale legii, aceștia, neavând lege, își sunt loruși lege"
(Romani 2:14)

osutafaraunu 12.09.2011 16:54:20

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 399344)
si cand le-au primit si prin cine? Nu uita, si paganii fara lege, int-ale firii fac cele ale legii: "Căci, când păgânii care nu au lege, din fire fac ale legii, aceștia, neavând lege, își sunt loruși lege"
(Romani 2:14)

Înțeleg ce sugerezi... nu e cazul de data aceasta... Îți reamintesc dacă ai uitat versetul în versiune ortodoxă (deocamdată <--- aceasta e o "amenințare":45:):

"Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!" " (Facerea 26,5)

Păi să ne fie cu iertare, dar "cuvântul Meu", "poruncile Mele", "povețele Mele", "îndreptările Mele" și "legile Mele" nu seamănă deloc a "glasul conștiinței" pentru niște sălbatici ai junglei!

nutucutu 12.09.2011 18:33:57

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 399323)

Cu siguranta Domnul nostru Isus Cristos nu a respectat sabatul... Si cu siguranta ca Domnul nostru Isus Cristos a fost rastignit vineri, pentru ca asa ne spune sfintul evanghelist Ioan, negru pe alb;

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:55:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.