Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

LapetiteMoc 07.06.2011 20:00:49

"Langu"

N-am mai vazut de mult postari de-ale lui "Langu". Pe unde umbli, crestine, de nu mai treci pe la noi ?:6:

cristiboss56 07.06.2011 20:47:30

Mi-e dor . . . !

Mi-e dor , de simplitatea , sinceritatea si bunul simt a doi useri : codana si o tzaranca ! Mi-e dor , de simplitatea si bunatatea necosmetizata a lui eduardd ( jenica ) ! Mi-e dor , de un Om mult drag mie : Marina Alca .

o nestiutoare_ 07.06.2011 20:56:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367155)
Mi-e dor , de simplitatea , sinceritatea si bunul simt a doi useri : codana si o tzaranca ! Mi-e dor , de simplitatea si bunatatea necosmetizata a lui eduardd ( jenica ) ! Mi-e dor , de un Om mult drag mie : Marina Alca .

Nu va va mai fi mult timp dor. Ochii care nu se vad se uita...

cristiboss56 07.06.2011 20:57:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367155)

Am uitat de NiCcoleta , o tanara moldoveanca , o tanara ce promitea mult in pictura bisericeasca , un real talent , ce avea trecut la biografie : " Vai de mine " , iar eu adaug : Vai de noi fara voi ! Va asteptam cu drag sa va intoarceti , sa auzim de voi , sa ne "certam" in marea "vanzoleala " de pe forum !:11:

glykys 07.06.2011 22:01:50

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 367157)
Nu va va mai fi mult timp dor. Ochii care nu se vad se uita...

Hm, sa stii ca pana si eu am ceva mai multi anisori decat tine si iti spun din experienta ca nu e chiar asa... poti purta pe cineva in suflet o viata si daca l-ai vazut acum nu stiu cati ani, sau o data, sau chiar si daca nu l-ai vazut niciodata. Lucrurile profunde nu tin de contactul fizic.

o nestiutoare_ 07.06.2011 22:04:51

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 367172)
Hm, sa stii ca pana si eu am ceva mai multi anisori decat tine si iti spun din experienta ca nu e chiar asa... poti purta pe cineva in suflet o viata si daca l-ai vazut acum nu stiu cati ani, sau o data, sau chiar si daca nu l-ai vazut niciodata. Lucrurile profunde nu tin de contactul fizic.

Nu era o referire stricta la intalnirea in realitate a unui om, doar ca atunci cand nu mai vorbesti cu acea persoana deloc...mintea se debaraseaza de ganduri si preocupari.

Corect, poti pastra pe cineva in suflet o viata intreaga...dar oare e suficient?;)

cristiboss56 07.06.2011 22:14:15

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 367172)

Așa-i Ana Maria, așa-i ! Țin minte multe lucruri bune învățate de la ei , și mă bucur când întâlnesc Oameni ca ei , fie și virtual ! La mulți, ani pentru ziua de astăzi , și sper că ai primit S.M.S-ul meu !

glykys 07.06.2011 23:23:22

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 367174)
Nu era o referire stricta la intalnirea in realitate a unui om, doar ca atunci cand nu mai vorbesti cu acea persoana deloc...mintea se debaraseaza de ganduri si preocupari.

Corect, poti pastra pe cineva in suflet o viata intreaga...dar oare e suficient?;)

Suficient pentru ce? pentru a-l iubi, da, e suficient.

glykys 07.06.2011 23:24:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 367177)
Așa-i Ana Maria, așa-i ! Țin minte multe lucruri bune învățate de la ei , și mă bucur când întâlnesc Oameni ca ei , fie și virtual ! La mulți, ani pentru ziua de astăzi , și sper că ai primit S.M.S-ul meu !

Multumesc, Cristi! Ai fost prima persoana care m-a felicitat azi! :)

cristiboss56 10.06.2011 22:56:53

Teatru-copii . . .

" Cand te apropii de Dumnezeu, nu mai ai dusmani decat in propiile slabiciuni omenesti ' , scria cu cativa ani in urma acest prieten de pe forum . Mi-au ramas aceste cuvinte in minte , si am meditat mult timp asupra lor ! De doi ani acest membru si prieten din lista mea nu a mai aparut aici . Daca citeste cele scrise aici , il rog mult sa revina !http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=17970

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:33:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.