Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

DragosP 03.11.2015 20:53:17

Bune și reluările.

ovidiu b. 03.11.2015 20:53:52

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604229)
Se dă pe Trinitas?

http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24

iuliu46 03.11.2015 20:57:24

Eu nu zic ca nu ar fi bine sa scapam de toti, dar tare mi-e teama ca o sa ne conduca din ce in ce mai mult Antenele si Digi-urile si care or mai fi.
Asa ca sunt de acord cu Dragos. Ma uit la reluari. :)

Copacel 03.11.2015 20:58:26

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 604223)
Sunt 100% de acord cu tine. Ce treabă are Piedone, Patriarhul, Bănicioiu, Santa Klaus&Carmen cu nenorocirea de la Colectiv?
E vreunul dintre ăia cel care a înghesuit, la modul inconștient și criminal pe oamenii ăia acolo? Da? S-a dovedit deja?
Șapo!

mai Dragos e vb ca oamenii s-au saturat de sistem.Si toti din strada stiu ca
PNL,PSD,UNPR, etc acelasi sistem.Aceiasi marie cu alta palarie.Ei bine acum
nu mai vor deloc pe maria cu nici o palarie.Ok?

Banicioiu ? Pai el este responsabil pt faptul ca singurul medicament de insuficienta cardiaca cu fibrilatie atriala permanenta nu se mai gaseste pe piatza de 2 luni.De boala asta se poate muri.Iar Banicioiu in calitete de sef al
ministerului al sanatatii se pare ca nu prea ii pasa d-asta.Daca cineva moare pt acel medicament care costa 3 LEI
nu se mai gaseste in farmacii (pt ca nu si-l poate procura) si moare, chestia asta se cheama crima de premeditare.

In UE acesr medicament costa 30 de euro.Ministerul nu vrea nici sa-l importe.Deci intre ai avea acel medicament la
un pret mare si al nu-l avea deloc, ministerul a decis sa nu-l aiba deloc.

ovidiu b. 03.11.2015 21:01:12

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604233)
Eu nu zic ca nu ar fi bine sa scapam de toti, dar tare mi-e teama ca o sa ne conduca din ce in ce mai mult Antenele si Digi-urile si care or mai fi.
Asa ca sunt de acord cu Dragos. Ma uit la reluari. :)

Adică? Vrei să spui că imaginile sunt făcături?

cristiboss56 03.11.2015 21:04:25

Peste 20.000 de suflete sunt in strada acum !
Centrul Capitalei este blocat si sunt semne de sustinere a celor din provincie .
De la Revoluție nu am mai vazut asa ceva !

Copacel 03.11.2015 21:06:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 604236)
Peste 20.000 de suflete sunt in strada acum !
Centrul Capitalei este blocat si sunt semne de sustinere a celor din provincie .
De la Revoluție nu am mai vazut asa ceva !

A "luat" foc tzara.Un colectiv la nivel national.

DragosP 03.11.2015 21:07:41

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 604234)
mai Dragos e vb ca oamenii s-au saturat de sistem.

S-a întâmplat cumva, la nivel de subconștient colectiv, schimbarea aia fundamentală care nu va mai genera aceleași lepre-n frunte? Am intrat în a 5-a dimensiune și eu, ocupat cu pleoscăitul, am ratat momentul?
Dacă nu, la rugăciune tată, nu la dărâmat guverne, că p'ăștia noi, cu voia Domnului, i-am pus.

iuliu46 03.11.2015 21:09:33

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 604235)
Adică? Vrei să spui că imaginile sunt făcături?

Nu am spus asta. Am spus doar ca agenda este facuta de securistii din spatele televiziunilor. Generatia mea a fost probabil mult mai tampita decat generatia parintilor mei. Iar astia de astazi nu au nici o idee. Nimic, sufla vantul. Nici macar troli nu-s. Sunt goblini. Dar casca gura la tv si simt deodata ca-i cuprinde cate o sfanta manie, ba ca nu se duce Patriarhul nu stiu pe unde, ba ca nu stiu ce. Eu sunt satul de chestii de astea. :71:

DragosP 03.11.2015 21:12:36

Își iau IAR țara înapoi.
De la ăla care, pe FB, și-a pus steagul țării al cărei președinte este, cu roșu-n stânga. Ghinion.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:55:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.