Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Festivalul votului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19819)

Iorest 08.07.2024 02:22:43

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 678365)
Nu inteleg:39:
Bagabontii, interlopii, golanii și derbedeii nu si botează copiii?
Din câte știu, tâlharii o fac mai abitir ca toti, cu câte 2-3 preoți, cu fast, in cele mai prestigioase biserici din capitala, Cașin, Sf. Gheorghe..și petreceri monstru.
Chiar ieri a trebuit sa suport ore în șir, manele date la maxim și focuri de artificii de 1000 euro/set.
Nici în...basca nu ii doare.

Un huligan nu prea-și întemeiază familie, că e anarhist sau antisocial prin definiție, da există mafioți care au fast ceremonial, dar aceia își fac evenimente pe la lacul Cuomo în Italia, sau în Cannes.

RappY 09.07.2024 14:30:15

Apropo, ați văzut cum a dispărut David_1859 imediat după alegeri? I s-o fi terminat contractul de postac.

MineaPeter 09.07.2024 14:37:43

Bună observație!
Deja se face luna și, într-adevăr, invectivele davidico-cuzice (de la 1859, anul lui Cuza) nu au mai apărut. Mai bine așa, că prea se revărsa răutatea prin cuvinte, aici la noi pe forum! S-a făcut curat.
Să îi urăm omului din spatele contului minte multă și sănătoasă!

Iorest 09.07.2024 16:21:20

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678393)
Apropo, ați văzut cum a dispărut David_1859 imediat după alegeri? I s-o fi terminat contractul de postac.

O fi în concediu, am văzut că se dau vouchere mănoase pentru bugetari 1600 lei pe an https://evz.ro/vouchere-de-vacanta-2...-bugetari.html

Contractul de postac nu se termină niciodată atâta timp cât ai obligații de serviciu față de un politician pesedist, sau un șef pesedist din vreo Regie Autonomă care ține de buget sau Deconcentrată care ține de guvern.

Interesant e că la el primele postări și threaduri erau despre ÎPS Streza, pr Necula și marginal Iohannis, abia mai apoi a extins raza și la Simion.

Abia în ultima Duminică din Noiembrie e turul 1 prezidențiale, apoi alegeri cruciale de 1 Decembrie când toți merg prin concedii, târguri, magazine.

Și-o fi dat seama și el că Șoșoacă e ceva sub nivelul mării, mai rar ceva atât de sulfuros în politică.

cozia 09.07.2024 17:23:39

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678375)
Un huligan nu prea-și întemeiază familie, că e anarhist sau antisocial prin definiție, da există mafioți care au fast ceremonial, dar aceia își fac evenimente pe la lacul Cuomo în Italia, sau în Cannes.

Nu mai sunt huliganii boschetari de pe vremuri, antisociali.
Acum învârt milioane de euro, sunt smenari familisti moderni dar țin de tradiție la nunti și botezuri, iar la ciordeala folosesc metode avansate, digi.

Iorest 09.07.2024 20:51:42

Citat:

În prealabil postat de MineaPeter (Post 678394)
Bună observație!
Deja se face luna și, într-adevăr, invectivele davidico-cuzice (de la 1859, anul lui Cuza) nu au mai apărut. Mai bine așa, că prea se revărsa răutatea prin cuvinte, aici la noi pe forum! S-a făcut curat.
Să îi urăm omului din spatele contului minte multă și sănătoasă!

Îmi aduc aminte când a fost Referendumul pt Familie, nu aici pe forum, dar pe internet chiar și pe youtube la rapperi care susțineau inițiativa, în zilele votului am citit niște revărsări de ură și dejecții la adresa Coaliției pt Familie, cum nu am mai văzut în nicio campanie electorală oricât de înfierbântată.

Efectiv erau niște orci care apăreau peste tot, ulterior am mai văzut activitate orcească la unele știri sau podcasturi despre George Simion posibil să se fi revărsat de pe contul lui Bot, cam aceleași punctaje, dar nu la același nivel ca în 6-7 Octombrie 2018, astea sunt clar acțiuni gândite, concertate, sunt oameni care fac raiduri, sau la unele mesaje se folosește inteligență artificială.

Iorest 12.07.2024 01:47:52

George Simion, de ce e important să avem un președinte pro pace, și nu unul care angajează promisiuni de intervenție militară din partea României în conflicte care nu ne privesc.

https://www.facebook.com/george.simi...0925648187486/

George Simion despre blocarea traficului pe Valea Oltului, lucrul cu firmă turcească pt defrișare și construcția Transfăgărășanului :

https://www.facebook.com/george.simi...4431044420082/

David_1859 18.07.2024 10:50:58

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678395)
O fi în concediu, am văzut că se dau vouchere mănoase pentru bugetari 1600 lei

Atata bine sa iti dea Dumnezeu, câte concedii pe tichete de vacanta am avut și am eu!

David_1859 18.07.2024 12:19:20

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 677968)
Mesaj de ultimă oră, aproape de un rezultat istoric.

Un adevarat rezultat istoric, de la 30% cât preconizau tot felul de chibiti la aproape de 13% .
E mare Georgica CHE GARGARA, parcă și acum îi aud răcnetele "razboinice" "5 voturi pentru aur"..... )))))))

David_1859 18.07.2024 13:08:03

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 677978)
Dacă noi creștinii nu ajutam AUR, rezultatele erau și mai rele poate coaliția toxică avea 60-70%.

Proiectezi o imagine profund greșită. Dacă ,,suveranismul" nu ar fi fost parazitat și confiscat absolut ilegitim de un neica-nimeni ca Georgica CHE GARGARA, poate ca lucrurile ar fi putut merge măcar intr-o direcție promițătoare, însă e clar, tot mai clar chiar și pentru ,,sceptici" că la ,,timonă" cu un ESCROC IMPOSTOR INCAPABIL precum CHE GARGARA nici nu se putea să nu se ajungă la un rezultat atât de penibil pentru năpîrcile așa-zise reprezentante ale ,,suveranismului" în România.

Cum zicea un invitat recent al ,,tartorului" lui Georgica ȚEPARUL, ,,Simion s-a tras în țeapă". Marea problemă nu este asta însă, ci faptul că Simion și prin el patronii lui EXTREMIȘTI ANTIROMANI ȘI ANTIORTODOCSI au dat o țeapă colosală românilor, României și naționalismului românesc. Practic acești nemernici distrug și subminează șansele pe care românii le-ar fi putut avea în zona naționalistă. Asta în timp ce CHE GARGARA a devenit milionar și rîde în față unui întreg popor pe care el îi crede proștii lui de serviciu.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:50:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.