Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

dorinastoica14 14.05.2011 12:18:04

O caut pe Jenica!

Vă rog tare mult dacă știe cineva ceva despre Jenica (eduard) să scrie aici.
Îi tot trimit mailuri și o sun de o saptămână dar nu raspunde. Vă rog tare mult dacă știți ceva de ea să-mi scrieți aici sau pe privat. Mulțumesc..:77:

Ilinca 14.05.2011 16:23:15

Ziua buna :)

Da,acest forum a atras multi oameni de valoare,unul dintre ei fiind Belphegor care avea niste idei sclipitoare,i-am citit toate posturile,deasemenea si O p e t h este o capacitate care trimitea posturi foarte interesante si sincere,suflet sensibil si trist in acelasi timp,o adevarata valoare! :)

eduardd 15.05.2011 18:03:40

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 361024)
Vă rog tare mult dacă știe cineva ceva despre Jenica (eduard) să scrie aici.

Ii multumesc Dorinei public (pentru ca rugamintea tot publica a fost) pentru dragostea si grija de care a dat dovada ca o adevarata prietena ce este. Nu am raspuns la tel si mesaje pentru ca am anumite probleme. Iar cand sant in obosita sufleteste cum spun eu adesea.. fac economie de cuvinte..
Va doresc tuturor, mantuire!

glykys 01.06.2011 20:30:56

Voi disparea si eu vreo trei saptamani... rugati-va sa imi pot termina lucrarea de disertatie! :((((( Ca intotdeauna, am intrat in criza de timp si de idei...

Melissa 01.06.2011 20:36:40

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 365711)
Voi disparea si eu vreo trei saptamani... rugati-va sa imi pot termina lucrarea de disertatie! :((((( Ca intotdeauna, am intrat in criza de timp si de idei...

Si ca intotdeauna Dumnezeu si Sfanta Paraschiva te vor ajuta!:3:

Spor la treaba si mult succes iti doresc!

Sa ne auzim cu bine si sa ne dai NUMAI vesti BUNE !
Doamne ajuta!:53:

Lilith23 01.06.2011 21:11:41

Citat:

Oh, mult succes și inspirație să ai! Eu mă mai bucur vara asta de un concediu binemeritat, că la anul am licența și s-a zis cu liniștea! Așteptăm veștile bune!

eu-cristina83 01.06.2011 21:14:52

Citat:

Sa-ti ajute Dumnezeu sa sustii disertatia cu bine, sa iei nota maxima si sa te folosesti in viata de ce ai invatat in urma masteratului.

cristiboss56 01.06.2011 21:41:26

Citat:

În prealabil postat de eu-cristina83 (Post 365730)
Sa-ti ajute Dumnezeu sa sustii disertatia cu bine, sa iei nota maxima si sa te folosesti in viata de ce ai invatat in urma masteratului.

Cu siguranță totul va ieși bine pentru ea . E un Om deosebit și Dumnezeu nu-i uită pe ai Săi nicicând ! Doamne ajută !

Yasmina 01.06.2011 21:47:11

Citat:

Sa iti ajute Domnul in tot ceea ce faci;Sa-ti dea inspiratie si minte clara!

glykys 02.06.2011 00:25:54

Va multumesc tuturor. Sa ne revedem cu bine! Sper sa rezist tentatiei internetului si sa ma concentrez asupra lucrarii...

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:46:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.