Monnis |
02.06.2014 16:41:54 |
Citat:
În prealabil postat de maximotgv
(Post 560966)
Cine trebuia sa-mi vindece sufletul (primul duhovnic) a profitat de ratacirea mea si mi-a distrus linistea si viata.
Acum cand incerc sa-mi carpesc cum pot viata vine altul si fara prea multe explicatii imi spune ca psihoterapia este ceva demonic si ca trebuie sa-l conving si pe sotul meu sa renunte ca altfel nu va fi bine in casa mea.
|
Daca sunteti nelamurita cu privire la sfatul actualului duhovnic, de a nu merge la psiholog, puteti sa ii cereti detalii, asa cum a mai mentionat cineva anterior. Poate ii explicati ca aceasta interdictie acutizeaza problemele pe care le aveti deja in cuplu.
Mie mi se pare incorecta abordarea dumneavoastra cu privire la duhovnici. Pe primul il acuzati ca "a profitat de ratacirea mea si mi-a distrus linistea si viata", desi spuneati la un moment dat ca a fost dragoste din partea dumneavoastra, aveati si o varsta ce presupune discernamant, etc.
In cel de-al doilea duhovnic pare ca nu aveti incredere si chiar il acuzati ca va cam impiedica sa va "carpiti viata cum puteti".
Incercati sa evaluati obiectiv situatia creata, sa va asumati propriile greseli, sa va rugati mai mult si sigur Dumnezeu o sa va ajute sa depasiti cu bine aceasta perioada dificila.
|