Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Asemanari esentiale intre ortodoxie si adventism (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16202)

bairstow 05.04.2013 21:14:04

El crede ca are adevarul si ne face un bine! De aici atata patima in asi face noi conturi.

patrunjeluldigital 05.04.2013 21:26:33

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 513882)
El crede ca are adevarul si ne face un bine! De aici atata patima in asi face noi conturi.

Ei lasă că nici cu noi nu mi-e rușine... Mulți cred că dețin adevărul absolut, că sunt ași și de aici atâta patimă în a-și face păcate. Taman în postul mare.

Cornel Urs 06.04.2013 10:05:12

Citat:

În prealabil postat de patrunjeluldigital (Post 513886)
Ei lasă că nici cu noi nu mi-e rușine... Mulți cred că dețin adevărul absolut, că sunt ași și de aici atâta patimă în a-și face păcate. Taman în postul mare.

voi nu tineti postul mare, asa ca nu vi se aplica !

Cornel Urs 06.04.2013 10:06:29

Citat:

În prealabil postat de patrunjeluldigital (Post 513877)
Poate pentru că a fost [iar] omorât [spiritual/virtual vorbind]...
Ce să-i faci, așa-i pe pământ... leșurile miroasă greu.

lasa, ca centesimunonus are bani, doar strange zeciuieli de la fraieri, isi poate cumpara cate cartele de telefon doreste ! pana acum a cumparat peste o suta de cartele !

NeInocentiu 06.04.2013 10:23:17

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 513938)
lasa, ca centesimunonus are bani, doar strange zeciuieli de la fraieri, isi poate cumpara cate cartele de telefon doreste ! pana acum a cumparat peste o suta de cartele !

De ce esti fraier daca dai a zecea parte din venit pentru binele bisericii ?

myself00 06.04.2013 10:30:41

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 507125)
nimic mai fals!

adventistii cred intr-o forma a doctrinei Trinitatii, gresita, care subordoneaza pe Fiul Tatalui.

Da, asa crezi tu! Atunci spune-mi tu mie de ce ortodocsii spun astfel: Nimeni, dar nimeni nu știe cu exactitate vremea judecății celei de apoi nici măcar Fiul! Asta nu înseamnă că-L suprim pe Christos din Dumnezeire?

myself00 06.04.2013 10:35:30

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 507208)
I-am spus si eu ca e malitios, insa poate chiar e rupt de realitatea in care traieste: n-a auzit in viata lui de cultul mortilor, n-a auzit pe ortodocsi rostind Tatal Nostru

Cultul morților- :39: sună a păgânism!

Mântuirea sufletului constă în baza relației omului cu Christos!

myself00 06.04.2013 10:45:58

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 507154)
exact la fel procedeaza si martorii lui iehova, ca si adventistii.

cand sunt presati de argumente, zic: la revedere!

Ce legătură au martorii lui Iehova cu adventiștii? Au doctrini antipodale! Nici nu se pune problema!

Adriana Cluj 06.04.2013 11:48:37

myself00, de cand ai devenit "alta confesiune"??? parca nu erai asa inainte...

mbmbmb 06.04.2013 12:35:07

Citat:

În prealabil postat de roboam (Post 507137)
Cand spui ca sufletul este nemuritor, poti spune, mai pe inteles, ca omul este nemuritor. Pentru dvs., suflet inseamna omul cu simtiri, cu trairi, cu gandire. Adica, omul in intregime, doar fara carcasa (trup).

Deci, daca omul cand moare este nemuritor, intreb ce rost mai are revenirea Domnului si invierea?

Revenirea Domnului este asteptata pentru a invia si trupurile,pentru a fi judecat omul in ansamblul sau-trup si suflet-si pentru a desparti" oile de capre".Spre deosebire de dvs.,care va credeti mantuiti de aici,pentru ca "l-ati primit pe Hristos",noi recunoastem ca suntem plini de pacate,pe care incercam fiecare,dupa puteri,sa le anulam prin fapte bune.Eu zic sa lasati comentariile de prost gust-daca va credeti crestin,nu mai puneti intrebari idioate,in speranta ca veti convinge vreun crestin adevarat sa va urmeze ineptiile...

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:12:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.