Yasmina |
11.11.2012 19:00:23 |
Citat:
În prealabil postat de Andra_07
(Post 480994)
Adevarat si te sustin. Exact parerea asta o am si eu. Chiar nu stiu cum, ca barbat, poti afla despre o femeie daca este virgina sau nu. Dupa cum am mai spus-o, orice femeie cu demnitate s-ar simti jignita daca la prima, a doua intalnire, un barbat ii pune o astfel de intrebare. Logic, ca femeie, este sa te simti placuta/iubita pentru ceea ce ai in suflet si in minte, nu sa simti ca mandatorie pentru continuarea unei relatii este fecioria.
Apoi daca te indragostesti de o femeie si afli dupa un timp, in cadrul unei discutii naturale, ca nu este virgina, ce faci?
Multe persoane cred ca doar persoanele care nu mai sunt virgine gandesc asa. Dar rog, feciorii si fecioarele sa se gandeasca un pic. Cum te simti cand la prima intalnire esti intrebat la asa ceva? Cum te simti daca dupa ce raspunzi "Da, sunt virgin/a", ti se spune "Foarte bine, pentru ca eu vreau neaparat ca viitoarea sotie/viitorul sot sa fie virgin/a, altfel nu mai discutam". Cum te simti?
|
Va simtiti jignita deoarece virginitatea nu inseamna nimic pt dvs,nu-i intelegeti rostul si deci prin urmare se reduce la un nimic nefolositor.
Ar fi si culmea ca in fata acestui sentiment de inutilitate ,cineva sa mai si fie interesat de acest aspect!
Din acest punct de vedere se intelege supararea dvs.
Dar uniunile matrimoniale se cladesc pe niste baze;faptul ca ele uneori se cladesc pe baza fecioriei nu ar trebui sa va necajeasca.
Daca avem un barbat virgin care isi doreste o sotie pe masura,cu ce poate supara el masele intr-atata???
Ati spus ca este sub demnitatea femeii sa fie intrebata daca mai este virgina sau nu??!!
Eu cred ca este sub demnitatea femeii sa fie invitata sa participe la niste acte sexuale si perversitati de toti aceia care o poftesc trupeste insa nu vor sa se angajeze pe drum lung in vreo relatie cu ea!
|