![]() |
Citat:
Pai asa "argument", ce zice despre tine? Nu asa zic si clientii ospiciilor, ca ei sunt cei sanatosi si cei care i-au inchis acolo sunt nebuni? Ca alt argument oricum nu au. Astept si sa ne spui unde a scris parintele Adrian Fageteanu ca doreste ca "jidanii" sa fie starpiti asa cum spui tu si pui in carca lui. |
Citat:
Citat:
Chipurile, este un guvern ales democratic ceea ce nu se poate recunoaste in dreptul comunistilor. Citat:
Ca i-au facut sau nu sapun, ce relevanta mai are? Citat:
Nu vad sa faca vreo unul din voi puscarie. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai?? |
Citat:
|
Asta e altceva. Desi o discutie pe forum nu e ceva oficial si nu te reprezinta. Poate fi oricine in spatele unui user. In fine. Ma asteptam la motive serioase,solide etc. Lasand la o parte ce ti s-ar putea intampla...
|
Citat:
Citat:
De exemplu l-ai impins la inaintare pe par. Adrian desi el n-a zis ca vrea sa-i vada "starpiti" cum spui tu. E o rusine sa-ti ascunzi mizeriile, la modul asta, in spatele unui asemenea om. Exprimari de genul: "da-mi argument sa nu te omor" sau "da-mi argument sa nu-ti vreau moartea" & variatiunile, deja indica probleme grave. |
Citat:
Daca mie imi place sa cred ca a fost un betivan notoriu, ce importanta are ce crezi tu? Citat:
Adica in formula asta? Si a zis ca esti ok? Sau sub patrafir devii sfios si iubitor? Citat:
Citat:
Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine. "avea ceva" se poate interpreta in multe feluri. mai putin in felul tau cu "starpitul". Citat:
Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Waw! =)) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:13:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.